Mamica la 36 de ani?
Buna ziua la toata lumea!
Sunt mamica unei fetite de10 ani, dar care isi mai doreste un copil.Problema este ca am 36 de ani si am impresia ca sunt cam batrana pentru inca un copil.Am nevoie de sfaturi si "cred" ca si de "incurajari".
Multumesc anticipat
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Buna,Roxi! Eu sunt mamica unei pustoaice de 13 ani care isi mai doreste un frate sau o surioara si am "programat" sa avem bebe in 2012 cand voi avea aproape 38 de ani asa ca ....nu cred ca la 36 de ani este prea tarziu .Depinde cat esti tu de capabila sa iei lucrurile de la inceput pentru ca va trebui sa ai foarte foarte multa rabdare si noua,obisnuite acum cu copii mari ,ne este mai greu .Curaj!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
diuna spune:
Eu cred si am crezut toata viata ca nimic nu e intamplator. Cred ca instalarea menopauzei la o anumita varsta are un scop. Atata timp cat esti suficient de tanara incat sa te gandesti la "ce-ar fi daca...?" si organismul tau suficient de tanar incat sa lase posibila minunea...de ce nu? Care ar fi impedimentul, de fapt?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Alina spune:
Eu sunt in situatia asta,am o fetita de 8 ani si un bebe baiat la 36 de ani.Si intr-adevar numai am atita rabdare si bebe e mai nazdravan si alta fire fata de surioara dar ne descurcam,sunt fericita ca-i am pe amindoi .
miha_iv spune:
Roximiha, eu am nascut la 36 de ani si nu m-am simtit deloc batrana pentru a face un bebe. Mai mult, imi doresc sa mai fac unul la 38 de ani. Daca asta iti doresti si nu ai probleme de sanatate, de ce crezi ca varsta e un impediment? Ai si experienta primului copil, asa ca ai idee la ce te inhami.
Succes!
tonic spune:
Daca te uiti la semnatura mea vei gasi, sper, si raspunsul si o incurajare.
La mine au fost la ambele sarcini si probleme de sanatate, dar nu din cauza varstei, ca la fetita eram evident mai tanara, dar asa a fost sa fie.
In alte conditii sigur ar fi venit si nr 3 pe la 40-41 de ani.
Copilul ne-a intinerit si ne motiveaza mai mult decat orice altceva, ne simtim mai impliniti ca familie, iar fetita este f bucuroasa, chiar daca uneori mai au conflicte.
Numai bine va doresc, la 36 de ani in nici un caz nu esti prea batrana!
carolinah spune:
Vara-mea a facut primul copil la 36 si al doilea la 40 de ani si e totul OK, acum copiii sunt mari si ea arata cu 10 ani mai tanara decat varsta de pe CI. Cred ca se explica hormonal chestia asta, ca o sarcina te intinereste, cumva!
Gabi_K spune:
Pe fiimea am nascut-o la 35 de ani. Mult mai usor, mult mai repede, decat fetele de 20-25 de ani cu care am nascut in acelasi timp
Nu stiu cum e fetita ta, dar langa o adolescenta e chiar mana cereasca un copil mic cu care sa te mai relaxezi un pic
Stiu despre ce vorbesc la 13 si 8 ani
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
nelia spune:
Depinde de starea de sanatate, trebuie sa-ti faci analizele si sa vezi cum stai, corpul nu mai e unul tinar, dar nici batrin, daca nu ai probleme de sanatate, e numai bun de facut copii. Eu am avut prima fetita la 32, a doua la 37 si baiatul la 39! Si sint o mama care nu-si mai poate incapea in piele (si la propriu, nu numai la figurat, dar de asta nu ma bucur) de bucurie! Totul este sa-l vrei cu adevarat - si tu, dar si sotul si fetita! - si sa fii sanatoasa!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
SUZY75 spune:
eu am 35 ani ,o fetita de 8 ani si urmeaza in citeva zile bebe 2 sa apara.Atit timp cit iti doresti inca un copil nu te simti batrina nici la 40 sau de ce nu 50 ,ca doar avem atitea exemple in rominica noastra .Mie mi se pare minunat sa fiu iarasi insarcinata, si abia asteptam sa vina bebe pe lume.Daca te hotarasti iti doresc sa-ti sarcina usoara si multa sanatate
Gabrielama spune:
in ianuarie am implinit 39 de ani si fix acum 2 saptamani am nascut al doilea copil (primul l-am nascut la 33).
Daca esti sanatoasa, te simti in stare sa o iei de la capat, iti doresti inca un copil, nu mai sta pe ganduri!
Si apropo', cine zice ca esti batrana????
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!