Mamica la 36 de ani?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisima spune:

Buna Roxi!Eu vreau sa te incurajez si sa-ti spun ca esti chiar tanara pentru al doilea copil....eu anul acesta implinesc 41 de ani si am doi copii minunati:un baiat care in august face 11 ani si o mica printesa de 5 luni si jumatate...adica in 30 noiembrie 2009 am nascut, la 40 de ani.E drept ca meritul e mai mult al sotului meu ,el a fost cel care timp de 2 ani a insistat sa mai facem un copil, dar acum nu-mi pare rau,avem o mandrete de fata ce ne intregeste familia.Asa ca nu mai sta pe ganduri,daca iti doresti cu adevarat inca un copil e bine sa iei decizia cat mai repede...timpul trece si mai tarziu iti va parea rau!

Sa auzim numai de bine....si sa ne dai vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

roxi, am avut primul copilas la 37 si cred ca sunt o mama excelenta, foarte activa, nu ma simt deloc batrana si inca visez la inca 3 copilasi, acum am aproape 40. e suficienta incurajarea? :-) daca te simti in putere si doresti si se poate, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dar de ce crezi ca varsta ar fi o problema?
In ce sens te simti batrana pentru inca un copil?

Mie nu imi e inca destul de clar care e problema. Un lucru stiu, daca ti-l doresti si poti, ar trebui sa-l ai. :)

Gabrielama, felicitari din suflet pentru bebelus.

Edit: eu nu pot decat sa zambesc laaaarg dupa ce am citit enuntul

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roximiha spune:

Multumesc de incurajari!
Eu imi doresc foarte mult sa mai am un copil, doar ca pe Diana am nascut-o in 2000 si mi-se pare diferenta prea mare de varsta. Si sotul meu ar mai vrea un copil, cat despre Diana "nu vrea sa imparta nimic cu nimeni". Emotional ma simt pregatita, la analize vreau sa merg saptamana viitoare sa vad cat de apta sunt pentru inca un bebe.
Va doresc numai bine si copii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Roximiha, deja ai primit multe exemple aici pe forum. Eu sunt inca unul, primul baiat nascut la la 37.5 ani, al doilea nascut la 40.5 ani. Deja nici nu mai simt ca cifrele astea au vreo semnificatie in sensul de "batrana". Cum sa fiu batrana cand eu inca sunt la gradinita cu primul si cu al doilea la biberoane, pampersi, mancarici de bebici si alte din astea? Nici nu mai am timp sa ma gandesc la varsta, dar sa ma si simt batrana

Mult succes, toate analizele facute, un doctor de incredere si sarcina urmarita cu atentie! Si peste putin timp sa te inscrii la "Odiseea sarcinii" aici pe DC

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

si eu mai vreau un bb tot cam pe la 36...dar ma gandesc ca totusi nemernicii de guvernanti o sa ne dea doar 6 mil indemnizatie,cu marutza m am descurcat bnisor am av 17 mil dar poate peste 2 ani cand vreau pe bb2 nu o sa mai fie prbl asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Roxi-aici in Italia sint f multe care au primul copil la 40 de ani
curaj si nu te mai gindi
daca ti-l doresti atunci conteaza sa fiti sanatosi

Mergi la inceput