rezultat analize hormonale
Raspunsuri - Pagina 3
mihu76 spune:
iti urez succes la operatie ,sa nu fii stresata ca sa decurga totul bine si sa-mi povestesti si mie te rog ca trebuie sa fac si eu laparoscopie si sunt cam stresata cu gandul cand se va intampla.ai grija de tine si sa auzim numai de bine.pupici
xdidi spune:
mihu incerc sa nu fiu stresata....e ok zic eu
intra la profilulu meu si acolo vei gasi adresa de mail a mea....
si mai vb, oricum trebuie sa faci o laparo sa vezi ce ai acolo si prin eco se vad foarte multe dar eu zic ca la trompe poate fi usor neconcludenta pt ca sunt cavitati..
te puuup si bafta
didi
mihu76 spune:
cand te operezi didi?eu sunt programata la c-ta sambata la un alt doctor sa vedem ce spune de toate acele analize .acel rezultat la amh ma induce in eroare plus comentariile privind rezultatul amh, nu stiu daca a mai intampinat cineva asa comentarii ca ale mele.am tot cautat dar nu am gasit nimic asemanator.poate gasesti tu si imi dai si mie o informatie.
xdidi spune:
salutare mihu
eu m-am operat azi, sunt bine si cand am iesit din operatie mi-a zis doc ca am ambele trompe permeabile...Acum il astept maine sa-l vad face to face sa-mi mai zica odata, ca parca nu cred
eu amh nu am facut-o , nici nu o voi face pt fsh-ul meu mare vreau sa incerc cu maca, acum iau kamaiani.revin maine cu mai multe detalii te poooooop si eu cred ca trebuie sa te operezi la trompe cat mai repede si la un doc bun, al mi-a promis ca mi le pastreaza chiar daca sunt varza, pt ca asa am vrut eu![]()

didi
mihu76 spune:
salutare didi .sa-ti dea dumnezeu sanatate si ai grija de tine .ma bucur ptr.tine ca ai reusit sa faci laparoscopie ,dar ai grija ca cica nu trebuie sa incerci sa ramai imediat dupa op. insarcinata,ai grija .bine ca totul e ok deocamdata .abia astept si eu sa vad ce-mi spune sambata dr.ce sanse am ,am inima cat un purice.cred ca ti-am trimis adresa mea de mail pe pm .nu stiu verifica si tu daca te pricepi si da-mi un semn.pupici