rezultat analize hormonale
Raspunsuri - Pagina 2
mihu76 spune:
buna catalina scuza-ma dar am uitat sa scriu comentariile ptr.amh .
comentarii-privitor la dozarea amh prezenta anticorpilor heterofili poate interfera cu rezultatul testului.ce pot insemna aceste comentarii?ma poate ajuta cineva cu un sfat?va multumesc.luni merg la doctor cu aceste analize sa vad ce spune dar pana atunci stau si ma gandesc la tot felul de minuni.
mihu76 spune:
astazi am fost la medic si mi-a spus ca nu mai pot avea copii.si-a cerut scuze si a zis ca-i pare rau ,asta e.iar in legatura cu laparoscopia ,deoarece in urma unui hsg am fost diagnostcata cu sactosalpinx bilateral a zis ca nu are nici un rost sa o mai fac ca as putea sa ma umplu de tot felul de chisturi care pot fi mai grave,deci intr-un final sa stau cu trompele infundate si cu infectia in mine .este un doctor cu renume din bucuresti si m-a surprins atitudinea lui nedandu-mi nici o sansa chiar si ptr.fiv.totusi am mai citit pe net si din cauza acelor anticorpi heterofili posibil rezultatul sa nu fie chiar corect .ce as putea face in aceasta situatie ,la ce doctor sa ma mai duc ?caci in giulesti nu mai calc toata viata mea .si cat de curand voi intra la menopauza precoce ,mi-a zis ca nu exista nici un fel de tratament .ce pot face in acest caz .AJUTATI_MA VA ROG ?chiar nu a fost nimeni intr-o situatie similara?
bebelu86 spune:
mihu eu nu sunt in situatia ta
dar cel mai bine du-te si la alti medici
afla si alte pareri
nu sta asa.
sper din suflet sa nu fie adevarat ce ti-a zis medicu asta.
si in curand sa poti avea si tu bb tau.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
xdidi spune:
mihu
eu am fost diagnosticata cu hidrosalpinx de curand si am si fsh 25.7, si ma operez saptamana viitoare ca sa imi curat trompele si inca sper la natural, nu poti sta cu infectia in tine...am fost la 3-4 doctori ca mi-au zis ca trebuie sa-mi scot trompele cu hidro ca pot face peritonite cand se infecteaza lichidul....nu stiu ce sa zic mai cauta un dr., daca vrei info poti sa apelezi
ps: eu am si endometrioza operata acum aproape 2 ani
vezi ca pt insuficienta ovariana fetele de la menopauza precoce , recomandau maca, si eu vreau sa iau dupa operatie..
tu cati ani ai?
te puup si ai grija cu doctorii, nu te descuraja de la primul picior in fund...o luminita cat de mica exista pt fiecare, eu sunt experta la luat shuturi
, te astept cu vesti si intrebari daca ai
didi
mihu76 spune:
mersi xdidi ptr. incurajari,am 33 ani,in martie anul trecut am fost diagnosticata si eu cu hidrosalpinx drept ,dar ptr ca dr, la care mergeam nu mai practica in spital ptr. ca si-a deschis clinica particulara iar op. de laparoscopie costa in jur de 3500 ron ,m-am hotarat sa merg la buc.ajungand la buc .la giuleti dr.m-a pus sa fac o serie de analize pe care le-am enumerat mai sus iar ultima analiza a fost amh .in momentul cand a vazut rezultatul precum ca amh este mai mic de 0.1 nici macar nu sa uitat la comentariile amh-lui mi-a zis" nici o sansa imi pare rau"si m-a indrumat spre usa .acum am sa incerc sa ma duc la alt dr.care este la o clinica din c-ta sa vad ce spune si el.eu vreau sa fac laparoscopia ptr. ca la buc am fost diagnosticata cu sactosalpinx bilateral in urma unui hsg,nu pot sta cu acea infectie in mine.dar tu la ce dr. te operezi ,la ce spital din buc.?ai facut amh?si tu esti tanara cati ani ai?ce este maca?scuza-ma ptr. atatea intrebari dar nu stiu ce sa mai inmtreb intai.am o gramada de intrebari dar nu-mi vin in minte ,la disperare omul uita si ce a mancat.pupici si vorbim
xdidi spune:
mihu uitasem unde am scris, scuze
eu am 25 ani, hidrosalpinx bilateral cica si fsh enorm si endometrioza
ma operez la bratila petre la euroclinic in bucuresti, ma costa ceva si pe mine interventia, dar asta este
sper sa reusesc ceva dupa , oricum bani cheltuim si daca era sa ma iau dupa doctorii la care am fost cheltuiam si mai mult pe fiv ,care sunt sigura ca nu reusea
si maca sunt niste vitamine americane foarte bune in caz de menopauza precoce si insuficinta ovariana, nu cred ca fac minuni, dar ajuta.
daca vrei sa vb mai des iti pot lasa mail meu pe pm
te poop si cauta in continuare
didi
mihu76 spune:
scuza-ma didi dar nu stiu sa activez un pm.am dat clic pe pm un scrie la tine dar nu mi-a iesit .nu ma prea pricep la calc asa bine doar cat de cat.vai dar esti tinerica si prea multe mi se pare ca ai .doamne la cate sunt supuse femeile ,ce pot sa-ti urez decat multa sanatate si bebeci multi "o echipa de fotbal".am glumit cu echipa sper sa nu te superi.
xdidi spune:
salutare
mihu intra in bara de sus la "contul meu", apoi "mesaje private" si bifeaza acolo la "activeaza mesaje personale".....si iti voi trimite adresa mea de mail sa putem vorbi in timp real![]()
stai calma cu echipa de fotbal..ca imi doresc multi copii, daca nu vom reusi noi , ne gandim la adoptie si nu stiu exact cat de greu este sa adopti, dar voi avea o sansa ,decat sa astept sa imbatranesc si mai mult
zici tu ca sunt tanara, dar cand merg la doctor imi zice ca nici fiv s-ar putea sa nu mai pot face, deci varsta din buletin nu prea mai corespunde cu cea de reproducere....dar inca nu disper .... nu am boli incurabile, nu imi pune nimic viata in pericol si trebuie sa ma bucur de asta , am un sot extraordinar si oricum e destul, dar asa suntem noi vrem intotdeauna mai mul
te puuup 

didi
mihu76 spune:
.nu-mi iese,probabil sunt in perioada de proba ,undeva in stanga ecranului am o ferastra cu meniu si-mi scrie mesaje private dau clic pe el si nu-mi iese nimic .nu stiu daca am voie dar am sa-ti las adresa mea de mes sau mail dupa aceea.sau un nr. de telefon