rezultat analize hormonale

rezultat analize hormonale | Autor: mihu76

Link direct la acest mesaj

buna ziua fetelor.sunt noua pe acest forum si poate ma ajutati si pe mine cu interpretarea unor analize .estradiol2-16,09 /prolactina2-236,4 /fsh-32,11 /lh-10,92.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna
ar trebui sa pui si intervalele de referinta de pe buletinul de analize pt a putea spune ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

...si in ce zi a ciclului menstrual le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihu76 spune:

buna seara fetelor.in ziua a 3-a am facut analizele,iar intervalele de referinta sunt urmatoarele-la estradiol2-f.foliculara 12,53-165,5pg/ml ;faza ovulatorie 85,78-498 pg/ml ;faza luteala 43,2-211 pg/ml ;la menopauza 5,0-54,7 pg/ml.La fsh interval de referinta in f.foliculara 3,5-12,5 mUi/ml ;f.ovulatorie 4,7-21,5 mUi/ml ;f,luteala 1,7-7,7 mUi/ml ;la menopauza 25,8-134,8 mUi/ml.la lh -f.foliculara 2,4-12,6 mUi/ml ;f.ovulatorie 14,0-95,6 mUi/ml ;f.luteala 1,0-11,4 ;la menopauza 7,7-58,5 mUi/ml.am facut si analize la amh si inhibina 2 dar analizele le primesc in luna iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mihu76, FSHul mare, mult peste limita plus Estradiolul mic indica faptul ca ai probleme cu rezerva ovariana; inainte de a trage o concluzie insa, asteapta sa vezi si rezultatele de la Inhibina B si AMH (in special de la AMH, Inhibina B nu e foarte relevanta). Ai avut interventii chirurgicale pe ovare?

12+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

nu ,nu am avut nici o interventie chirurgicala .doctorul la care merg din bucuresti mi-a dat sa fac o serie de analize ,plus am facut un hsg in urma caruia mia spus ca am sactosalpinx bilateral.in urma tuturor acestor analize mi-a spus ca ma va programa ptr laparascopie,dar cum analizele hormonale nu ies prea bine nu stiu ce o sa se intample,urmeaza sa merg in iunie dupa ce imi vin si analizele la amh si inhibina b sa vedem ce o sa spuna atunci.insa eu as opta ptr. laparoscopie mai repede dar eu stiu.am 33ani n-as vrea sa ma gandesc la cei mai rau.poate si stresul este prea mare .pupici

Mergi la inceput

va pot scrie si celelalte analize pe care le-am facut ptr. a-mi da un sfat ptr.ca doctorul este foarte scump la vorba?
anticorpi chlamydia trachomatis igg-negativ (interval-negativ)
anticorpi rubeola igg (cantitativ)-116 (<5negativ;5-10 indeterminat;>10 pozitiv)
anticorpi rubeola igm-0,490 non reactive (<0,8 non reactive;0,8-0,99 borderline;>0,99 reactive)
anticorpi toxoplasma gondii igg(cantitativ)-<5,00 (<6,5negativ;6,5-7,99 indeterminat;>8 pozitiv)
anticorpi toxoplasma gondii igm (microcaptura)-0,040 non reactive (<0,9 non reactive ;0,9-1,0 indeterminat ;>1,0 reactive)
examen microscopic secretie vaginala-frecvente celule epiteliale superficiale izolate si in placarde,frecvente leucocite,frecventi bacili gram pozitivi ,rari bacili gram negativi.absent trichomonas,neisseria,candida.
examen secretie vaginala-flora nepatogena
culturi fungi din secretie vaginala-absente levuri
examen secretie col uterin-antigen chlamydia-negativ
examen secretie col uterin-mycoplasma /ureaplasma-absent ambele
examen secretie col uterin-antigen gonoreea-negativ
anticorpi hsv1/2igm-0,160 negativ (negativ<0,325;echiovoc0,325-0,397 ;pozitiv >0,397)
anticorpi chlamydia trachomatis igm - 2,2 negativ (<9,0negativ;9,0-11,0 echivoc; >11,0 pozitiv)
anticorpi hsv 1/ 2 igg-1,418 pozitiv (<0,555negativ;>0,557-pozitiv)
anticorpi listeria-<1,8 negativ (<1,8 negativ;>1,8 pozitiv)

dozari hormonale in ziua 3
fsh-34,18 -(n-2-10)
lh-12,32 -(2-20)
estradiol-17,26 -(30-120)
in ziua 14-a
fsh-87,76 (7-20)
estradiol-13,32 (130-370)
in ziua 21-a
fsh-49,54 (2-20)
lh-38,45 (2-20)
progesteron-0,12 (4-25)
va rog poate imi puteti spune ceva legat de toate aceste analize.iar in urma unui hsg rezultatul este-uter de talie normala ,defect de umplere radiotransparent situat cervico -istmic.ambele trompe se opacifiaza complet ,dilatate dostal,nu sunt permwabile.proba cotte (-)bilateral.sactosalpinx bilateral. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

buna,mihu76.
daca interpretarea HSG este corecta, atunci ai trompele infundate, si asa e greu sa ramai gravida(daca nu imposibil),
...insa mie personal mi s-a intamplat sa primesc dupa o HSG numai diagnostice gresite,cam la fel ca ale tale si mai mult, dar au fost infirmate de laparoscopie. acolo se vede tot ceea ce ai.
in rest ai analize bune, in afara de fsh,care e cam mare.
PS" cand mergi la domnul dr scump la vorba scrie-ti nelamuririle pe hartie si intreaba, si n-are cum sa nu-ti raspunda.
succes

Mergi la inceput

mersi bb wanted ptr.incurajare .am fost la doi doctori unul mi-a spus ca am hidrosalpinx drept iar al doilea ca am sactosalpinx bilateral.acum nu stiu ce sa mai cred .adevarul ca pe partea dreapta cam in dreptul apendicitei sunt cam umflata dar nu tare,daca stau dreapta in picioare se vede diferenta.acum stau si ma intreb care dintre cele doua diagnosticuri sunt mai periculoase si mai ales ca nu prea ovulez conform tuturor analizelor hormonale care le-am postat mai sus.ce imi puteti spune ?exista tratamente ptr hormoni(ovulatie).sau posibil din cauza stresului ?adevarul ca in ultimile 6 luni am avut ceva probleme.oare daca as opta ptr. laparoscopie si in urma acesteia e posibil sa -si revina hormonii daca trompele sunt infundate .scuze nu ma prea pricep,intreb si eu poate mai sunt cazuri asemanatoare.va multumesc si bebici sanatosi la toata lumea.

Mergi la inceput

scuza-ma te rog catalina ptr.acel subiect nou dar nu mi-am dat seama ,azi mi-au venit analizele la amh si inhibina b si am cam ramas fara glas .am sa scriu aici aceste rezultate poate poate imi da cineva vreun sfat.
ziua-3
amh-<0.1 interval de referinta-2-6,8
inhibina b-5,0-interval de ref.-7-240

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu este nici o problema, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Doar ca asa cred ca este mult mai simplu si pt tine. Ai toate rezultatele in acelasi loc.

Din pacate analizele tale nu arata tocmai bine.....
Imi pare sincer rau.

Edit: nu stiu ce ai incercat pana acum , dar eu in locul tau as incerca totusi un FIV cu stimulare....cine stie de unde sare iepurele, as mai incerca vreo 2 pe natural si daca nu ar merge probabil un FIV cu donatoare.

Mergi la inceput