*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, aceeasi rugaminte ca Mimo am si eu

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Radu si Catalin, sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Simo, uffff, Doamne ajuta puiului mic! Fii tare, ca Dumnezeu nu ne lasa la greu!

sov, nu stiu despre ce cura zici. eu am facut-o pe cea cu ulei de masline si lamaie si am zis ca imi dau duhul. ma incerca de ceva timp si am cedat de la oboseala, insa, acum ma simt super bine dupa 2 zile de post negru. in veci nu am crezut ca pot rezista atata fara mancare

cleme, Doamne ajuta sotului. Sa fie intr-un ceas bun decizia lui!

LA MULTI ANI, sot de KYA!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Ca tot avem cand vesti calde cand reci (paranteza,a mea chiar ca nu stiu cum sa o cataloghez) si ca sa nu va mai fierb

-olga

Citat:

Ramo, te-ai apucat de invatat pentru titularizare ?
NUUUUU....pentru ca …ai sa citesti mai jos
mimo parca ai fi mama omida...
Citat:
n-ar fi oare mai bine sa produci un fratior /o surioara pentru Andru
... tocmai asta-i motivul...de fapt nici nu stiu ce sa fac… sa rad ,sa plang(am cam plans in ultimele zile ,din cauza faptului ca nu o sa mai am tot timpul numai si numai pentru Andru si alte pasarici d’ale mele)...inca nu am facut test dar mi-a intarziat CM siiiii in viata mea o singura data a intarziat iar rezultatul il stiti : ANDRU ...beiii ne-am ferit pana ne-a nimerit..am prestat o singura amorezeala luna trecuta(ca deh pastele,musafiri,agitatie...obositi ,n-am prea avut timp de prostioare),una singura si asta fara caciulita si outside ejaculation ….
Stiu doar ca imi doresc sa fie sanatos/mai mult sanatoasa,sunt un pic neinformata ce si cum se procedeaza cu somajul ,daca se ia indemnizatie ,daca am sa beneficiez de acesti bani,dar asa cum zicea zoze suntem dastepti si ne descurcam noi intr-un fel…nu eram pregatita psihic ,financiar… din partea alor mei ,parinti si socrii nu am nici un sprijin vis-a –vi de andru ,cu casa ,gatit ,spalat(cu partea asta a gospodaritului sper sa se implice si socrela mai mult) ..mda ,intelegEti voi… chestii deastea minore dar eu sper sa ma descurc…de fapt am incredere in fortele mele materne si sper sa ma descurc…
Imi este frica de ce urmeaza..iar greturi,probleme…stat acasa ,fara libertate,fara a-mi acorda putina atentie ,totul iar facut in fuga,repezeala,stress….DOAR CE PRINSESEM SI EU UN PIC ARIPI dar deh asta este ..daca a venit ziua lui…imi este frica de cum o sa reactioneze Andru pentru ca el e supermegaultra mamos…si cand spun asta o spun la modul ce-l mai serios..daca face ceva si il roaga ta’su sa faca cu el ,eu ii stiu deja raspunsul ..”nu ,a mama”..nu vreau sa-l indepartez de mine,sa-mi simta lipsa,sa –l duc la mami(desi mi-a zis si acum cand am fost la tara..vreau sa stea cu mine ) ..in fine cred ca cele care ati fost luate pe nepregatite ma intelegeti….Cata e fericit,nici el nu era pregatit dar a zis ca are inca un motiv sa munceasca mai mult,ca asa incheiem capitolul copii,ca ori la anul(cum ne propusesem) ori acum e cam acelasi lucru..hmm daca stau si rumeg mai mult are dreptate…clar daca as fi inceput munca cel putin 2-3 ani de acum incolo n-as mai fi prestat statutul de ..

Hmm , ai casei inca nu stiu nimic…soacra mea o sa fie f surprinsa pentru ca ea ne tot zicea”nu acum ,mai stati macar 2-3 ani” ,de restul lumii nu-mi fac probleme ..o sa fie tare bucurosi…eii si soacra’mi daca nu-I convine si ce daca ca oricum eu il cresc ..nu ma bazez si nu-mi pun sperante in nimeni cum mi-am pus la Andru ca mi-am luat-o peste bot..auzi tu zoze cam deaia sunt eu tuda si muta…in rest ce sa va zic..sper sa-mi fac curaj zilele astea si sa fac un test si sa dau vestea cea mare rudelor..off parca nici nu vreau sa ma gandesc la ce fete vor face..Cata e mai cu capu’ pe umeri si il doare undeva de ce cred ai lui,ca noi suntem o famile si ca suntem singurii care trebuie sa luam decizii de ce facem si cum facem …ca pana la urma mie de ei imi este pentru ca stam cu ei in casa si oarecum ne ajuta financiar,nu direct ci indirect platit facturi ,cheltuielile cele mai mari ei le suporta si nah ziceam sa ne mai revenim si noi la banuti ca sa-i putem ajuta si noi mai mult dar acum iote ca ni se incurcara iar itzele…in fine eu cu piticii mei ,cred ca de la hormone mi se trage
Aa si mimo alocatii ?!!??..daca ar fi mai mari poate ca mi-ar da motive de suparare dar cele care sunt acum nici nu le iau in calcul…la fel si somajul si in urmatoarele luni cred ca si salariile o sa fie un nimic,daca nu sunt deja….dehhh mergem inainte ca animalele sa vedem pana unde au limite dobitocii astia care ne conduc…

Si in alta ordine de ideii:

olga bafta maine la doctor si sa fie cum vrei tu..daca nu vrei bobite atunci sa nu fie
simo mai nici nu stiu ce sa mai zic..decat sa va ajute D-zeu si sa fie bine pentru Micu’ si un mare mare pentru Marele Pianist

sovi si sanatate puiutilor si iote ca se mareste ceata

maine trebuie sa merg la Craiova sa-mi iau adeverinta modificata,cartea de munca au mofificat-o acum s avedem daca cei de la fortele de munca mai au ceva de comentat..sper ca miercuri sa-mi depun si dosarul de somaj...apropo ..daca ma puteti ajuta...perioada asta de cand am fost concediata(17 aprilie ultima zi de preaviz) si pana imi depun dosarul de somaj se considera intrerupere pe cartea de munca? mi-a zis cineva ca daca depun dosarul in 30 de zile nu se considera intrerupere acum naiba stie ..oare o sa pot lua indemnizatie?cum naiba se calculeaza/se procedeaza? ..in fine mai e pana atunci dar totusi daca ma putetei ajuta ..asa pentru linistea mea psihooooo...
acum va si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

La multi ani Radu si Catalin, sa fiti sanatosi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

] ce fac puiutzii?stiu ca erau bolnaviori?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Ramo, yupiiii!!! este o veste nemaipomenita! sa fie intr-un ceas buna, sa ai sarcina usoara ca un fulg si o bebelusa/un bebelus la fel de minunat ca si Andru!
si, acum morala . asculta-ma pe mine, ca stiu ce zic! daca Doamne Doamne ti l-a dat acum, stie el de ce a facut-o! acest bebe v-a ales pe voi sa fiti mami si tati, nu pe Tanta, nu pe Ion. Pe tine si pe al tau! el v-a ales, el vine cand vrea, asa ca TREBUIE sa fie primit cu bratele deschise si fara urma de indoiala. Nu iti pot promite ca va fi roz mereu, dar stie Doamne Doamne cum sa le potriveasca mereu, astfel incat sa fie bine.
Andru il va iubi enorm pe bebe, voi la fel. O sa vedeti cum dragostea fata de bebe 2 nu va scadea cu nimic dragostea fata de bebe 1, din contra, o amplifica.
si inca ceva...banii se duc, totul e trecator, insa un pui al tau...va fi puiul tau mereu! si la 1 luna si la 50 de ani! si tu vei fi mamica lui mereu! Hai, capul sus si zi: Doamne ajuta!

Mergi la inceput

aaaaa, somajul este considerat perioada asimilata, asa ca vei primi indemnizatie, daca va ramane la 85% ti se va calcula 85% din media veniturilor pe ultimile 12 luni. la alex eu am luat indemnizatie ca urmare a somajului. putin, dar decat deloc....
Despre cele 30 de zile sau despre intrerupere...nu ma pricep, insa nu ar exista posibilitatea sa iti faca contabila ta forme de angajare pe firma sotului pe acea perioada? adica 1 luna, ca sa ai continuitate? sau chiar si in continuare, cu un anume salariu, din care sa platesti lunar darile catre stat, dar astfel sa-ti asiguri o indemnizatie mai mare? banuiesc ca e necesara o relatie ca sa se poata face retroactiv, dar parca ziceai ca socrul are o relatie la camera de munca...merita intrebat si incercat
bine, asta in conditia in care se ramane la 85% si nu pun astia suma fixa, cum a fost acum 3 ani parca, 6 milioane.
eu zic sa intrebi si la forumul juridic, ca acolo sunt oameni priceputi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Wow, am stiut eu de ce intru la ora asta!!!

Ramo, felicitari!!! Sarcina usoara sa ai si un bebe sanatos!!! Sunt firesti intrebarile si temerile tale, dar trebuie sa fii increzatoare ca lucrurile se vor aseza. Imi place de Catalin, gandeste foarte frumos . Inca o data, felicitari din tot sufletul!

Va zic ca am adormit la 1 si m-am trezit la 6 ?

Va pup, sa aveti toate o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgutz, sa vii cu vesti bune!!! Tin pumnii stransi!!!

Ramo, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si o bebica frumoasa si sanatoasa

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumesc fetelor

Dupa ce am citit pe net de virusul asta,nu va zic ce plansete am tras....
Medicamentul se numeste Gancyclovir si astazi vom sti daca il vom avea.Eu sper ca da.

Ramo,felicitari

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput