*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
Pianistul mamei
http://s532.photobucket.com/albums/ee322/symo_album/?action=view¤t=MVI_0754.flv
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Asa,acum sa va zic de bebe,avem in sfarsit un diagnostic:
Hepatita neonatala cu citomegalovirus......e destul de complicat avand in vedere ca tb cat mai repede tratament ca sa nu ajungem la o faza critica cand salvarea e doar transplantul de ficat!
Deja cautam cu disperare fiolele ce tb facute intravenos,timp de 21 de zile.si costa..mult,dar pt copil-oricat!
plus ca are si o anemie mare,iar valorile bilirubinei sunt mai mari ca acum 2 saptamani!
si nu mai stiu ce mai vroiam sa zic

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Olgutzika spune:
Hai ca nu am avut somn, eram curioasa de linkul Ioanei.
Mai, caini erau in parcare, dar pasnici...Sof s-a mai jucat cu ei, mai rau i-a starnit Radu cu masinuta lui, dar au fost deliciu pentru audienta. Cu mancarea, tineti cont ca eu nu am cu ce sa compar decat cu Tismana din Jupiter. Daca la asta am mancat trei soiuri de ciorba cate zile am stat acolo, cate unul in fiecare zi, nu aveam din ce alege, la Palace erau cate doua feluri zilnic, si mai multe soiuri. Am mancat si supa de pui, de vita, ciorba de pui taraneasca, ciorba de burta, de vita, de perisoare. So...smantana, ardei...la Tismana nu am avut.
Felul doi...vreo patru feluri de mancare cu carne, vreo trei garnituri si vreo patru salate. Excelent gatite din punctul meu de vedere....desertul era cu portia, asta e drept. Adica te duceai si ti-l dadea un chelner din frigider, nu am cerut niciodata mai mult de o portie, deci...In rest, cafea si suc la dozator la discretie. Radu le cerea apa minerala la sticla pentru la plaja, si i-au dat de fiecare data de la bar. Nu am vrut cola sau ceva imbuteliat, am baut in mare apa plata si eu suc la dozator
. Bautura alcoolica era servita tot de chelner, te duceai la o masica amenajata si cereai. Vin cred ca iti dadeau cu sticla, nu am studiat subiectul, ca noi nu bem mai deloc...Radu a baut un coniac, la un moment dat.
Se mai intampla sa se goleasca tavile, si sa dureze cateva minute bune pana erau inlocuite. Sau sa ramana fara cel mai bun fel de mancare din ziua respectiva, dar mi s-au parut chestii tolerabile. Iarasi, nu m-am dus niciodata la masa ultima, printre primii, caci asa era programul Sofiei, deci nu stiu cum ramaneau tavile cu un sfert de ora inainte de terminarea mesei...Directorul hotelului foarte compliant...
Acum serios, eu nu am etalon litoralul strain, nu sunt nici cusurgioaca rau, dar am mancat bine si nu m-am imbolnavit ever. Micul dejun era extrem de bogat, oua in toate felurile, salam, muschi, branzeturi, legume, unt, gem, miere, lapte, cereale de t feluri, ceai, habar nu am, nicidecum doar oua cu salam. Erau si alea, si crenvursti, dar si multe altele pe langa. Proaspete si bune..
Tonic, scrie pe adresa aia de mail de pe site, nu stiu de apartamente nimic. Sunt apartamente la Vilele Adriana, tot ale lor, la care am fost cand eram gravi. Mai departe de plaja, se mananca tot la Palace. Dar sunt ap cu doua camere si living, o bucatarioare utilata ( nu am gatit acolo, parca aragaz nu aveau, dar filtru de cafea sigur, ca eu ma trezeam prima si le faceam cafea oamenilor ), doua bai...mobilata insa mai a anii '90, asa. Mai vechiut. Dar curat!
A! La Palace zilnic ne intra femeia de serviciu in camera si facea luna. Nu mai tin minte la cat timp ne schimbau asternuturile sau prosoapele, dar presupun ca poti cere de la obraz sa ti le schimbe, daca te deranjeaza ritmul lor...Dar curaj faceau zilnic, si luna!!!
Acum trei ani am prins o serie mai putin aglomerata, anul trecut full full full. Mi s-a parut a fi la fel...in plus, detractorii se exprima mai usor decat promotorii, asa ca netul nu e o oglinda pentru mine. Nici parerea unei singure persoane, care nu e plimbata prin lume
Asa ca...mai intrebati-ma ![]()
Nicoleta spune:
Olga, sa vii cu carut roz, da? Altfel pica afacerea! Stii tu ;).
Somn usor, ramurica!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
Simo, what?!?! Se gasesc fiolele respective? Si de unde CMV la Mic?
Faptul ca aveti un diagnostic e ok. Si nu dispera, stii de unde sa o apuci!
Iar David e cevaaaaa 

Dupa numai cateva luni 

Felicitari, David!
Fetelor, saru'mana de pumni stransi, sa mi-i tineti pana maine, ca deja am inceput cu stresul. Ca parca l-am simtit pe bebe, si acum nu il mai simt, ca daca ochiul lui Iosup vede ce n-a vazut Nicolae la prima eco, etc etc etc. Tot proasta sunt, stati linistite 
sovietica spune:
Olaaaa!
ce de vesti!
Zoze, oh, mama e cu loz?
hihi uite asa am zis si eu ca fac numa baieti, si iata-ma indragostita pana la Luna si inapoi de ratusca. Sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat, sa fiti sanatoase amandoua, si sa nasti cum s-o putea mai bine si mai usor! 
sper sa nu fie cazul sa cauti baiatul la vene
Kitz, sarcina usoara!
sa fie totul bine si dospeala la termen.
oh, ce se mai mareste ceata :)
Luny, am uitat sa o intreb pe mama de mers cu masina in delta
. oricum, ea ar sti sa zica doar orientativ, pe unde a vazut masini cand au mai fost cu barca la coliba noastra.
Duduruta
am salvat linkurile de vacanta de la tine, suna interesant, mai ales ca as renunta la mers departe cu avionul, din cauza norului
Ariel, stai tu ce stai bine pe fundul tau si ce iti zici... maiii ce bine imi e... ia sa mai bag o colica biliara ![]()

vorba omului, lasa ma, ca avem noroc in dragoste :)
Cura aia de 24 h cu sare amara de scos mizeria din bila nu te-ar interesa? mama de cand o face de 2 ori pe an se simte mult mai bine.
sanatate!
Am vazut poze cu Sofi si Andra si mi s-a taiat putin respiratia
puiutii nostri se fac tot mai frumosi!
Monix
mi-a placut si am bagat la cap explicatia cu tusea 
Cat am putut sa rad de faza cu ouale de condor 
iar de intalnirea cu ginerica nu mai zic! 
Nico... ceva nu mi se leaga. cand ai tu timp sa iesiti la inghetata, parcuri, scoli, etc., sa faci atata mancare si sa forumesti?
Olgule,
la multi ani Radului! sa va iubiti pana la adanci batraneti!
si hai cu colorataaaa 
Kia, la multi ani Omului tau!
sa iti traiasca mult si bine!
Vali, succes cu botezul, sa iasa frumos 
Simo

sanatate micului, si voua tarie maxima!
deci Ochi-Frumosi m-a dat pe spate!!
ce bine canta! si ce serios era el acolo 
Tonicuscra, felicitari pentru des-pampersare! 
Miha, cata febra, oh! ai incercat ciorapii uzi? chiar si acum, daca nu mai are febra, la noi functioneaza si ca decongestionant nazal. si tot pt nas- ceapa taiata pe o farfurie lasata noaptea langa copil. si ser cu 2-3 pic de lamaie in nas.
OPRITI-MA!
cate leacuri am bagat eu acum la racelile de 3 saptamani ale copiilor...
totusi nu ma poci abtine sa mai zic de un leac, de la pediatra homeopata citire, care trateaza rosul din gat fara antbiotic: pe langa tonsilotren si alte bilute, mai recomanda un spray cu propolis de la Aboca http://www.pcfarm.ro/produs/1250/Aboca-Propol-2EMF-Spray
la noi e o perioada de acalmie cu racelile, copiii tusesc rar si mai au ceva muci, dar inca nu m-am relaxat, ca am mai crezut odata ca am scapat. ana trece si ea (iar) printr-o ameliorare cu bubele ei, arata binisor. inca-s bantuita de imaginea fetzei ei plina de sange in urma scarpinatului, si razand la mine. si asta nu o data.
Multumesc randunicilor inimoase care mi-au scris de bine si de incurajare pe forum si pe mess. a fost greu, dar nu imposibil.
Mai vroiam sa va zic, celor care mai merg la mare pe plaje fara sezlonguri de inchiriat, am cumparat de la TCM un fel de saltelute de plaja cu spatar extrem de practice, usoare si confortabile la gheba
. arata asa http://family.webshots.com/photo/2013460660102206853osyIhd (si urmatoarea poza). salteaua e umpluta cu spuma moale, si materialul e rezistent. 80 lei.
ana a inceput sa il sacaie si ea pe sasa, a venit vremea razbunarii scatoalcelor primite
se taraste dupa el prin casa si il trage de nadragi, de jucarii, de ce apuca. o mai pocneste el, dar vremurile se anunta bune si bilaterale :))
eu inca-s Fulga big time, dar macar am mai slabit nitel. 5 s-au dus, 9 mai am.
gata, ma duc sa bag cornul in perna.
va pup pe toate, ca dragi imi sunteti! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Olga, ma, va fi bine!! Pai gagalicea cata forta sa aiba sa loveasca atata? O fi obosit si da din picioare mai pe centrul uterului! Hai, curaj! Va fi bine!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
mihutza11 spune:
La multi ani randunoi de Olga si Kya! 

multumim ca ne-ati vazut si v-a placut!![]()

Nicoleta si eu mai mereu pierd linkurile tale..
Simo Doamne ajuta cu Micul!

cat despre David, Bravo! pot sa spun ca a cantat si Andra cu el (ea canta obisnuitul ei ABC pe muzica lui David) si la final a aplaudat cu un patos!
in reste, sanatate la pitici si cate un
la mamicile tristute!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mimonix spune:
Simo, scrie te rog numele medicamentelor (si substanta activa) . Poate te putem ajuta. Maine noapte vine un prieten bun de-al nostru din Israel. Daca nu se gasesc la noi, poate intreaba acolo. Numai sa nu fie din alea de se gasesc doar prin spitale, ca sunt unele care nu se comercializeaza, mai ales daca sunt perfuzabile. Scrie oricum si da de veste cand ai facut rost, sa stim daca nu mai e cazul.Multa sanatate Micului!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Sovi, traiesti!! Mai, 3 saptamani de raceli? Oau, traiasca si sporeasca ccc colectivitatea! Ce zici tu ca nu se leaga? Stau pe forum ca e mai ieftin decat sa merg la psiholog
si in plus toata saptamana trecuta a plouat... De gatit gatesc mai mult in week.end. Repet, sunt tanti Catastrofa in bucatarie. Ma straduiesc. In parcuri iesim iara cand suntem 4... si mai rar, ca nu avem vaccinul anti-capuse la bord (sunt neste capuse agresive p-acilea!!). La inghetata am iesit ca a fost Ziua Mamei, nu mai pup eu asa ceva curand... De la scoala musai sa-l iau pe Stefan, lunea si miercurea il duc(em) la karate, martea trebuie sa ajungem repede acasa ca are germana. Te invidiez sincer pentru kilele pierdute. Eu incerc... se misca greu... ma parasesc uitandu-se lung inapoi sunculitele mele... Sper sa rezist. Si sa ajung si eu sub acelasi prag ca Ariel pana plecam la mare. Forta fie cu tine, pupa puii frumosi!