*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 16
tonic spune:
Luny la AI nu se plateste nimic pana la trei ani daca sta copilul cu tine in camera. Eu cel putin asa am vazut in oferte le de pretutindeni, deci n-or fi ai nostri mai cu mot.
De fapt stai ca am citit si la ei pe site acelasi lucru, doar ca pe mine ma intereseaza un apartament si nu stiu ce si cum, ca noi patru nu incapem intr-o camera nici daca e cat grajdul regal, ca ai mei au tabieturi, frate 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Sambata avem botezul lui Lucutza si il facem acasa, in familie. Totusi, trebuie sa fac ceva de mancare. ma gandeam la aperitiv sub forma de arici ( ca Oana si Bitza), lasagna si tort. Ce ziceti? Tare as vrea sa evit banalul aperitiv si friptura. Vi s-ar parea ceva in neregula sa primiti la un botez in familie asa ceva? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
nuu, e f misto si de efect, sa nu mai zic gustos!!
go for it!Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Zoze, ma pui la treaba
...tre'sa masor tavile, sa vad daca-mi ajung.
..sa mai intreb p'aci sau pe bucataras daca tine lasagna de pe o zi pe alta
....si intr-adevar, mai bine fac de un singur fel, sa nu cumva sa vrea si de-aia si de-aia, sa nu fac cantina in casa.
Mimo, casa mica, 2 camere, lume cam multa raportata la suprafata....
Dar promit ca la intalnirea viitoare fac si aduc![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
numeioana spune:
Ma bag si eu in seama... Am o grata de nedescris...azi am suferit intreaga zi si spre sfarsit mi-am amintit sa incerc guma de mestecat si ce credeti? A mers!!
La multi ani sotilor sarbatoriti!
Mi-a placut mult Hotelul Olgai, pretul e f bun pentru marea noastra, chiar ma bun decat la bulgari, dupa cum am vazut eu preturile la ei (cuscra, de ce ti s-a parut mai ieftin?) Ideea e ca am citit pe supereva.ro si sunt numai pareri negative legate de restaurant si de meniu/serviciile lui.
Cat despre dig...este acolo Clau, are unde pescui!! Luny, aviz si tie![]()
Eu chiar nu stiu unde vom merge. Randunoiul meu zice ca nu avem finante din cauza casei in constructie si mai ales actelor care ne-au trebuit sa scoatem autorizatie de constructie pentru o chichineata construita ulterior in fata garajului. Nu v-ar veni sa credeti daca v-as spune cat ne-au costat avizele si tot ce-a fost necesar
ca sa intram in legalitate, mai ales cat au durat toate astea!!
Deci vom vedea, ca eu nu concep sa nu merg nicaieri!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Lasagna tine f bine de pe o zi pe alta, mi-amintesc ca am facut eu o data si am mancat vreo 3 zile din ea, ca numai mie imi place! Si neaparat cu carne!!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ioana, link, pliz.
Raspund maine pe larg, Luny, Tonic. Pentru Sof nu am platit nimic.
numeioana spune:
Imediat, Olga. Uite aici: http://amfost acolo.ro/hotel.php?d=palace-venus--venus-saturn&id=837
Ha ha, acum am vazut ca in loc de linkul meu a iesit supereva.ro![]()
Ioana,David si samburica
natynic spune:
Cuscra, pai depinde cu ce anume ai comparat de la bulgari...sunt oferte nenumarate (oricum, infinit mai multe decat cele 2-3 hoteluri mentionate de la noi de care fetele au fost multumite).
Luny, pai la Sulina pe canale l-ai pierde definitiv pe Liviu, e demential acolo pt pescari!
Si daca ati merge fara Mufa nu va trebuie o tona de bagaje, noi atunci ne-am descurcat f bine cu tot cu uneltele de pescuit si cu lada frigorifica-repet insa, eram tineri, haiduci si conta doar ca ne iubim
...si am facut-o pe acolo din plin, in natura![]()
![]()
![]()
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
numeioana spune:
Olgule, bafta maine la 11.00! O sa intru de la munca sa vad ce e!
Ioana,David si samburica
natynic spune:
asa e,
pt Olga!
NB 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler