*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, saru'mana, intr-o jumatate de ora plec! Voi cand mergeti la mare? Vreo sansa sa ne vedem?

Simo, dar cum Dumnezeu a ajuns CMV-ul ala la Mic? Nu ti-a dat ginecologul sa faci analizele pentru CMV cand erai gravi? Stai linistita, o sa gasesti antiviralul ala, o sa i-l dai si sa o se rezolve Important e ca il poti trata din pripa!!! , insenineaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo , multa putere, mami! E bine ca stiti cu ce va luptati. Ma rog sa se insanatoseasca repede iubitul mic . Te pup si te imbratisez tare, tare
Felicitari micului pianist, tare frumos canta

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,habar nu am..nu stiu nici de unde l-am luat eu.cert e ca am avut imunitatea scazuta de vreme ce si-a gasit asa loc prielnic!
ba mi-a facut dr la inceputul sarcinii si am avut IgG pozitiv...am inteles ca virusul l-am contactat in ultimul trimestru de sarcina ca daca era in primul trimstru erau mult mai multe complicatii....Acum mi-e frica sa nu il aibe si copii si noi toti.trebuie sa ne facem toti analize.
azi vine dr la noi sa vorbim.am atatea intrebari

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgu, inca nu stiu unde si cand vom merge. Sunt tare nehotarata . As vrea Turcia dar ma doare sufletul sa dau atatia bani , Bulgaria nu ma inspira deloc , habar n-am ce vom face...
Cat despre perioada, as vrea la inceputul lui iulie, dar...nici asta nu-i sigur
Te pup si astept vesti

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ramo felicitari! Am simtit ceva cand ai pus , dar n-am zis nimic, ca n-am vrut sa fac valuri inainte de vreme. Dar un copil e oricand o binecuvantare, chiar daca poate va fi mai greut o perioada.

Olgu multumesc mult de detalii. Pe mine ma intereseaza un apartament gen family room afara, adica doua dormitoare, ca eu vreau tot AI, ca nu am chef de gatit in concediu. Si la Tismana s-au mai imbunatatit serviciile, mancarea e cam aceeasi, dar se potriveste cu gustul copiilor, lenjeria se schimba la o saptamana sau la cerere, prosoapele zilnic. Singura mea nemultumire era cu rezervarea apartamentului. Tinand cont ca e diferenta de o stea, cred ca la Olimp sunt ceva mai bune serviciile, produsele. Vom vedea! Oricum noi tb sa ne hotaram repede ca mergem la sf. lui iunie, asa ca nu mai e mult.
Multa bafta la dr. azi.!

Simo multa sanatate lui Siluan. Bine ca acum stiti ce e de facut!
M-a impresionat tare mult filmul cu David cantand la pian, sa-ti traiasca, sa aveti numai bucurii!

Cuscra ma bucur ca sunteti mai bine. Poate acum ca se apropie vara se mai reduc virozele si va fi si la tine mai usor. mare pt Anushca sa-i treaca bubitele.

Ioana vezi ca si apa minerala mai ajuta la greturi, plus mancat des si putin, evitat mirosurile grele, mancarurile care produc aciditate...stii tu. Imi pare rau ca si acum ti-e rau, chiar ma gandeam cand te citeam la odisee sa nu patesti ca mine, ca la ambele sarcini am vomitat de mi-au iesit ochii si numai intr-o greata am stat. samburelul mic si pe fratiorul lui cretzulin si cuminte.

Fug la munca, revin in pauza de masa.
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, tin pumnii sa capeti toate raspunsurile de care ai nevoie . Si sa ai vesti bune legate de medicament!

Cami, da, si eu am avut retineri legate de bani si de lungimea drumului...Asa eram de obosita cand am decis unde mergem, ca daca as fi putut sa aduc marea in fata blocului...nu mai plecam niciunde

Cata, Palace-ul e in Venus, in Olimp merge Clau la Cocor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata,am fiolele.Maine dimineata mergem sa facem prima doza.

Olga,tin pumnii

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo,nici nu stiu ce sa zic Doamne-ajuta,sa faceti rost de medicament repede si sa se vindece usor,usor,iubitul de Mic!!Sunt alaturi de voi cu tot sufletul!

Wooowww!! Ramo,pai e bine mai daca esti tuda si muta din cauza asta!! Uite ce frumos ti-a scris Ariel-asa simt si eu!! Daca tot vii in Craiova,opreste la prima farmacie si ia-ti un test,macar sa fii 100% sigura ca-i cu ochisori Hai,te astept cu vesti!

Olgaaa..nici nu stiu cum sa-ti spun.. Nu stiu daca faptul ca am vb.cu tine inainte de culcare a influentat cu ceva treburile,dar cert e ca am visat ca m-ai sunat si mi-ai spus ca-i un Alexandru

Cata! Intarcare usoara!!O sa fie bineee!!

craacaa!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Insanatosire grabnica,Micutuuuleee!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
hai sa va mai dau si eu o !

Simo, o sa fie bine!

Ramo, felicitari!
toate lucrurile au un sens in viata asta, si daca asa a fost sa fie inseamna ca asa trebuia sa fie!

m-am apucat de mesaj acum juma de ora...ce iluzii pe mine ca pot sa respir 10 minute la munca!

Olgule, tin pumnii!

gata.....

Mergi la inceput