*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 13
VALENTINA C spune:
Zoze, insista!1!Si noi avem unul tot asa la munca...pana-ti da o adeverinta trebuie sa te duci de cateva ori si tot ti-o completeaza gresit![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Sambata avem botezul lui Lucutza si il facem acasa, in familie. Totusi, trebuie sa fac ceva de mancare. ma gandeam la aperitiv sub forma de arici ( ca Oana si Bitza), lasagna si tort. Ce ziceti? Tare as vrea sa evit banalul aperitiv si friptura. Vi s-ar parea ceva in neregula sa primiti la un botez in familie asa ceva?
Valentina cu
( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI ,MARINERUL CRENGUTEI!!!
KYA SA-TI TRAIASCA SOTIORUL SI SA FIE SANATOS

dudu
sa zicem ca-s un pic mai bine![]()
valen am rezolvat in mare parte dar nu tot...m-au incurcat f mult cu cartea de munca dar nu asta-i motivul pentru care sunt trista..
va citesc ,sunt alaturi de voi dar n-am chef de scris...am citit ca mimo si-a cunoscut ginerele galant,zoze are o contabila
,ca vorbiti despre cum e sa fii mamica de fetita,ca sunt puiuti bolnaviori..pe care -i
si le doresc sanatate,ca vorbiti de concediu..eu inca nu m-am gandit ,n-am planuit nimic dar cred ca o sa sarim peste mare si concediu anul asta..probabil o sa servim un munte cateva zile si atat sau o vizita la vatra moldovitei...
in cateva zile sper sa ma adun si sa-mi dau drumul la vorba/gura[pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Sambata avem botezul lui Lucutza si il facem acasa, in familie. Totusi, trebuie sa fac ceva de mancare. ma gandeam la aperitiv sub forma de arici ( ca Oana si Bitza), lasagna si tort. Ce ziceti? Tare as vrea sa evit banalul aperitiv si friptura. Vi s-ar parea ceva in neregula sa primiti la un botez in familie asa ceva? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
La multi ani, sot de Raluca! Kya, sa-ti traiasca!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
dudurutza spune:
Sovi where are you, i miss you
Nicol, idem si mi-e dor de Ramooooooo, care trece ca o boare pe aici, si pe care o 

Stela, doamne ajuta-va, sanatate socrelei, si se descurca Geo, ca e mare si sa se faca bine puiutul 

Zoze, fa scandal sunt iresponsabile secretare/ contabile si se si scuza ca ce...si atata treaba PUTINA cata au, o fac prost, mama lor.
Cu concediul cred ca inchiriem ceva, sigur de la nemti, ca ducem nemtoaica cu noi in concediu
si iesim mai ieftim.
Al meu nu si-a luat laptopul in concediu, la cat presteaza si noaptea, zice pas atunci, ne dedica timpul noua, fetelor lui 
Ce-mi place de Azan cum spune el unde-i place in vacanta, parca-l vad pe frumusel de Clau 
Valen, asa sa faci ceva cu totul deosebit. Recunosc ca mie-mi plac mai mult cum spui tu decat clasicele aperitiv+friptura. Spor ca ai de lucru, nu gluma
Ramo te
iar, ai incredere in Dumnezeu
mstela spune:
LA MULTI ANI RANDUNOI VECIN!
LA MULTI ANI RANDUNOI DE OLGA!
Olga,sarumana,m-am lamurit..nu-i de mine(noi) oricum
..asadar vedem ce ne asteapta.Mie mi se par oricum preturi mari pentru Romanik.mdea
..
Clau
..
Am avut o zi...
am uitat sa mai sun si pe acasa...a sunat Geo disperat,nicio grija..."ce sa-i dau sa manance?" dupa ce mi-am racit gura aseara si azi dimineata de n ori ..nu a scos-o afara ca nu s-a incadrat in timp..
de-astea...dar va fi ok![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
zozela spune:
Lasagna?!
Pot sa vin si eu?! Lasa-l incolo de aperitiv..
Laasaaggnnaaa!!
Glumesc,evident! Daca nu sunteti multi,cred ca e bine cu aperitivul arici si lasagna,un vin rosu,o bere,un suculet..Intrebarea e-cate tavi de lasagna faci si cum o tii calda?![]()
Hai ma..nu rade..Mi-ai luat mintile cu ea!!Fac si ioo!!!
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
VALENTINA C spune:
Zoze, hai!!!Suntem 20 de adulti si zic ca 2 tavi mari sunt suficiente...Acum trebuie sa ma hotarasc daca fac una cu carne si una cu carne si ciuperci sau ambele la fel..
Cu branza sau spanac exclus, ca astia ai nostri sunt carnivori...![]()
Si le-as cam face de vineri seara, sa nu stau in ziua botezului cu mainile pana-n gat in mancare..Le pun apoi in cuptor sa se incalzeasca. Nu e bine asa????
Valentina cu
( 5.02.2010);
Olgutzika spune:
Zoze, nu o lasa asa, ca sunt banii tai la mijloc!
Valentina, mi-au venit in cap aripioarele picante, cu niste sosuri pe langa,
Da, e ok, de ce nu?
Stela, nu e foarte mult 300 , 410 insa da. Mai ales la hotel de patru stele. In conditiile in care am si masa ( extrem de generoasa cantitativ si foarte foarte gustoasa ) si orice bautura gratis, indiferent de cantitate. Plus garantia locului in care mananc, mai ales ca merg cu copil mic. Nu stiu preturile la bulgari, dar la greci adunam avionul ( e mult de mers cu masina cu Sof la varsta asta... ), la turci asemenea. Evident ca poti strange cureaua pentru ceva mai ieftin, dar raportul calitate/pret este unul corect pentru mine. Mai jos de atat calitativ, nu pot si nu vreau sa merg. Mi-ar fi greu sa caut carciumi, nu am rabdare sa astept, sigur m-ar enerva vreun chelner, d-astea...Anul trecut am mers cateva zile la Mamaia, fara masa, am preferat sa mananc la impinge-tava ( corecta alegere, mancare buna, nu si ieftina ), decat sa caut carciumi. Dar astia sunt piticii mei
. iar cu Geo, nu-l boscorodi, e ok ca se descurca asa cum se descurca, daca il cicalesti, data viitoare si mai greu iti va fi.
Dudu, Ioana este prietena mea, care e spre finalul unui proces de custodie a copiilor foarte foarte urat.
Nu mai stiu, cand s-a facut ora 16:00 ??!
Mimo, dada, buna ideea ta
! Am rugat o colega sa imi cumpere si mie doua lumanari, pentru tortul lui Radu. Mi-a adus un trei roz si un sapte verde 
Rozul o sa ii placa mult de tot ![]()