*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Serviti, poftiti, e zi de Radu! Deci face cinste

Va pup!

ce tare! Ei 2 aniversati de ziua regelui!
La Multi Ani Radu!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihi!

Catalin! Sa fii sanatos si fericit si toate dorintele sa ti se implineasca!

Sa iti traiasca, Ralu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mda,3 zile mari si tari,conform mitologiei,abia maine la ora asta se implinesc!
Naspa cu febra! Parca sunt mai misto mucii..Ma plang si eu sa ma aflu-n treaba,ca pana la varsta asta,a avut un singur episod febril care l-a tinut tot 3 zile pe lung si lat-la 1.2 ani,urmat de eruptia aia numita roseola,vreo 5 muciri usoare si-o enteroviroza.In 2 ani si..aproape 3 luni

Ei..hai ca astia ma scot din minti!! Mi-au adus fetele fluturasul cu salariul si nesimtita de contabila nu mi-a calculat nici acum CM din Martie Am avut 7 zile de CM,concediul i l-am inmanat personal,nu a zis nimic.In Aprilie la salariu..banii pe CM-lipsa! Merg sa o intreb si-mi zice ca ea de unde sa stie ce venituri am avut eu in ultimul an?!Cum sa-mi calculeze concediul asa?! De ce nu mi-a zis atunci cand i l-am inmanat?? Am mers la dir.muncii,am luat fisa fiscala,adeverinta cu veniturile pe ultimii 2 ani,nu 1,i le-am dus..iar acum..kk la tava! Nici luna asta nu mi l-a platit! Fisa si adeverinta i le-am dus pe 23 Aprilie.Luna s-a incheiat pe 30-nu a avut timp? Mi-e sila sa merg iar peste ea!! Cata nesimtiireee!!

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Zoze, du-te peste ea...e treaba ei sa-ti faca toate calculele...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ramo, tie ti-au operat cum trebuie in CM pana la urma? Sau de-asta erai suparata zilele trecute?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Ia la ele!!Sa va fie sanatosi iubiteii!!

La multi ani,Catalin!!

Mimo,nu-i mai scump la Olga..Ea a platit 300 ron/zi pt.2 persoane!E mai mult decat ok. La tarifele actuale,e scumput,dar cum a prins ea,cu AI..
Noi am platit anul trecut-100ron/noapte un ap. cu 3 camere,f.f.fain,dar mancarica am platit-o din poz'nar si cam tot pe-acolo am ajuns...ba chiar mai mult.

Clau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

LA multi ani sotz de Kya si tatic de zanutza

Am citit tot, dar sunt un pic aeriana . Aaa, am citit de ginere de familia Mimomicsilor, cum e el galant si intra sun pielea cui trebuie

Olga, stau cu pumnii strans-strans, cat trebuiesa fiti sanatosi. Auzi, da cine-i Ioana, a carui copiii sunt in poze (sunt curioasa)

Revin...

Mergi la inceput

Valen,pai sa stii ca ma duc! Deja mi-am pierdut rabdarea!! Astept sa se mai care din sefulici,sa se retraga cretinul de medic de garda,ca altfel nush cum sa-i zic si ma duc!

Apropo de medicul de garda Avem o babuta cu escare ingrozitoare,cu pioceanic,deglutitie absenta si pt.solide si pt.lichide,alimentata prin perf.,plina de edeme,vene varza,va dati seama si idiotul insista sa o perfuzam si sa-i facem toaleta escarelor,plagilor,puroaielor,Doamne-iarta-maMiroase ingrozitor,e focar de infectie!Am mutat-o singura in salon,folosim 2 randuri de manusi (ne)sterile,masti de protectie..ca vai de lume..numai sa nu-i moara lui in garda Si nu avem ce-i face-politica interna,dansul tacerii,o mana o spala pe alta,interesul kurului Mi-e sila!!

Ah,tot e bine-am luat 1300 ron salariul,luna asta,fata de 720ron luna trecuta

Fug peste contabila ca fierb!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai, nu la Olga ziceam ca-i scump, pe site...pentru ca la Romanika e scump in general Ai avantajul ca esti aproape de casa si ca miroase Marea a copilaria noastra...pe de alta parte e broblem cu vremea, deie Domnu' soare mult In fine...chiar analizam si noi posibilitatea, n-am dilit-o de tot
De acord cu Zoze, mucii-s mai misto ca febra Eu da, m-am dilit de tot
Traiasca Marinero, sa fie sanatos si la punga gros! Sa mute fetele la vila si sa le duca in vacante frumoase
Si mai, cum stie el Radul sa fie identic cu unul cu altul, fie si numai la zi de nastere Proclam ziua de 10 Mai "ziua randunoiului" Si nu-mi pasa ce va zice Regele , da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Cica n-a avut timp sa mi-l bage in calcul,plus ca la cata nebunie a fost,nici nu stie unde imi este concediulNu se poatee!! Saracele infirmiere..Au zis ca au patit-o de n ori cu duamna asta Da' nu ma las!

Mergi la inceput