*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 14
VALENTINA C spune:
Stela, sanatate multa Teutzei..Ati mai fost ieri la party?
Matei al meu se simte foarte bine la bunici: doarme, mananca, se joaca..n-a intrebat deloc nici de mami
, nici de tati,
doar a zis intr-o seara ca vrea " a catza mea"
, dar i-a trecut repede...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
zozela spune:
Si tot eu,ca acum am vazut mesajul Ramonicii
Da-mi voie sa
!! Mi-am amintit de faza cu luatul peste bot si-am asociat-o cu absenta ta si m-am tavalit putin pe-aici
Hai ma,zi de ce esti tuda si muta?!

Valen,cred ca nu avem tavile la fel
Tava mea suporta doar 6 portii zdravene! E dintr-aia dreptunghiulara si mai inalta.Tava de la cuptor e prea scunda si nu-mi place si..alta n-am. Acum..nu stiu cat de mari sunt tavile tale,dar nu ies prea mici portiile in 2 tavi? E o idee buna sa prepari sosul de seara si sa le montezi a doua zi.. Nu stiu daca ar merge sa le faci cu totul de seara!? S-or umfla si inm.uia pastele?
Si..cred ca ar fi bine sa le faci la fel.Nu are rost sa te complici.Pentru a evita vreo alergie sau intoleranta la ciuperci,le faci doar cu carne si gata..Hai ca m-am bagat de tot in problema si baaleeesc
Olga,te roog-nu uita sa
lumanarelele!!
Nu ma las ma,ca prea e nesimtita! Plus ca-s si destui bani la mijloc!![]()
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tuchita spune:
salutare randunici!
Va mai amintiti de mine?![]()
Las urme de muci cand ma tarai.....
Am zile infernale la spital, acasa mi s-a stricat computerul.....taman cand ii luasem Ilincai un piticlic si ii dadeam voie sa se joace!
Sunt in cautari de casa si bag de seama ca la Ploiesti n-a ajuns inca criza!
Copiii sunt bine, Seb cu muci verzi, dar azi ii da mai departe la gradi si sigur scapa de ei!
v-am citit din 2 in 2, poze si mai rar....ca pana sa deschid io linkurile ele dispar....dar imi dau seama ca numai de copii frumosi e vorba!
Concediu habar n-am cand o sa am si in ce fel....si unde si cu ce....dar sigur o sa fie ca altfel o iau razna.
La multi ani, Radu si Catalin!
si gata...ma duc sa iau copiii de la gradi!
va imbratisez pe toate!
zozela spune:
Stai ca acum am citit cum trebuia!
Daca le prepari cu totul de vineri seara,sa le acoperi cu o folie..ceva,sa nu se intareasca partea de deasupra.Auzi,dar iar intreb-nu s-or inm.uia prea tare pastele?! Intreb pt.ca noua nu ne-a ramas niciodata de pe o zi pe alta,ca sa stiu ce(si daca) modificari suporta..
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
Uite ca aparu' si melcu' tuchist

Sanatate Sebului si tie,spor la cautari-sa gasiti o casa frumoasa si ieftina si..musai concediu anul asta!!

mii!
cleme spune:
LA MULTI ANI RADU!
LA MULTI ANI RANDUNOI DE KYA!
Sal'tare!
Diana are muci verzi, a inceput sa tuseasca, cred ca are si un pic de temperatura dar nu reusesc sa ma apropii cu termometrul de ea ca urla... ce mai distractie maxima! Si era un pic mai bine dar a venit o idioata sambata cu inghetata in parc (dupa ce m-a sunat sa ma intrebe daca ii dau)
si bineinteles ca nu s-a lasat Diana pana nu a mancat si ea. Ufff m-am saturat de oameni nesimtiti!
Pe 20 pleaca si Lucian, si-a luat bilet, sper sa nu vina iar norul si sa se amane.
la toata lumea.
mimonix spune:
Mi-e rau 
Valen e mare casa? E mare tava? Mai ai loc de musafiri?
Hai ca nu vin cu mana goala
Din punctul meu de vedere e excelent meniul , nota 10
Ai ghicit cine alerga cu cosul de baschet de gat si stalpul de plastic in mana in chip de sabie gedai?
O mama care m-ai facut, zicea mamica lui uitandu-se la Dudu care incarca pamant intr-un camion de plastic "N-am avut si eu parte in viata mea de 5 min sa stau asa linistita sa ma uit la al meu cum se joaca
" Si cica s-a linistit muuult de cand e la gradi 
Olgu roz ca sa-i fie viata roz, asa sa-i zici
Sa fie rozul ala o premonitie? Sa fie oare Radul si copi(i)le(le)? ![]()
Ramo hai fetita, capul sus...zise cap de creta ala de ne conduce ca la alocatii nu umbla... n-ar fi oare mai bine sa produci un fratior /o surioara pentru Andru daca tot stati acasa in concediu 
Cleme/Dudu ca nu mai stiu care intreba de Lygia Alexandrescu...vax, apa de ploaie! Un regim unic, nepersonalizat...cel pe care il gasiti pe toate site-urile! Am tot sperat ca a doua, a noua oara o sa schimbe ceva, dar asi...mozarela cu rosii si friptura cu salata
Pentru Teo a fost buna de motivatie...gen , aoleo sa ma abtin ca iar ma cantareste aia ![]()
Sau nu asta era intrebarea...ca poate nu am inteles eu bine ce era cu ea.
Tuchi bafta la gasit casa, ca nu pot sa fac gafa sa urez sa ajunga criza si la Ploiesti mai repede
Si fara muci, da?
Un concert ceva ,vara asta?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
Cata,te admir sincer!

Sanatate puilor!
Valen,w-e-ul viitor va fi party.
Sper sa fim sanatosi..la fel si copilasii sarbatoriti care se situeaza tot cu muci acum
.
Sanatate tuturor..Am plecat..inca nu acasa,ci la curs..sper sa-i gasesc diseara pe Geo si Teo OK.![]()
Pa
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Stela, sanatate Teutei!
Fiti atente ce-am gasit 
http://www.doctoracasa.ro/
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea