Spania sau España

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna fetelor, ma scusati ca dau buzna peste voi, puteti sa-mi dati si mie niste linkuri de la magazine de imbracaminte de femei, eventual de unde pot comanda pe internet? am fost in vacanta la calella si am vazut ca sint la mare moda tricouri care sint mai lungi pe parti, pe stinga dreapta, nu prea stiu cum sa va explic mai bine , care mi-au placut ff mult si as vrea sa-mi ordinez si eu cite ceva.
va multumesc anticipat si va "invidiez" ca locuiti in spania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Stiu ca e foarte greu si asta ne si tine pe loc. In principiu am putea conta pe cam 2000 de euro imprumutati ca sa ne ducem si sa incercam sa vedem ce iese. Daca nu reusim in cel mai rau caz ne intoarcem cu coada intre picioare si avem unde sta, ca si acum tot la parinti in casa stam...deci nu am fi pe drumuri.

Am gasit pe net chirii in zona Madrid si la 350Euro, dar ce nu inteleg este daca se poate negocia garantia/avansul etc, sau sunt fixe si ne-negociabile. Intreb si eu. Ma gandesc ca acum cu criza asta decat deloc, accepta si asa.

In hosteleria m-as axa si eu sa caut job, mai ales ca stiu multe limbi straine si deci sper ca m-ar avantaja asta. Am gasit pe net oferte dar evident ca nu ma baga nimeni in seama daca nu am adresa si permis de munca in oras.

Repet, stiu ca este dificil dar si in tara situatia este critica, si se anunta si mai si din septembrie, cand imi va scadea si salariul cu 25% iar sotul nu se stie cat de sigur are locul de munca.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Brazuca, la 350 euro un apartament? Sau o camera? Aici, in Barcelona, la 350 euro e o camera, in apartamant impartit. Permis de munca nu-ti trebuie, ca esti dintr-o tara UE. Dar e bine sa ai pe CV adresa de Spania si un numar de telefon la fel. Ca pe e-mail mai putini te contacteaza. Nu stiu ce sa zic. 2000 pentru o familie intreaga mi se pare cam putin, din ei sa platiti chiria cateva luni si mancare si ce-ti mai trebuie prin casa. Pentru o singura persoana e ok, daca plecati doar unul din voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Karmenutza am gasit la 350 estudio dar in una din periferiile Madridului, deci trebuie facuta naveta.

Stiu ca e putin, de-asta ma si tem. Mai ales ca mare parte din bani trebuie dati ca avans la chirie. De-asta eram curioasa daca se poate negocia sa zicem doar luna de garantie sau doar 1 luna avans...

Daca as gasi camera de inchiriat la vreo familie sa ne accepte cu copil mic, as risca macar pt prima luna pana ne dezmeticim cu ce se mananca Spania.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

Citat:
citat din mesajul lui genia

buna fetelor, ma scusati ca dau buzna peste voi, puteti sa-mi dati si mie niste linkuri de la magazine de imbracaminte de femei, eventual de unde pot comanda pe internet? am fost in vacanta la calella si am vazut ca sint la mare moda tricouri care sint mai lungi pe parti, pe stinga dreapta, nu prea stiu cum sa va explic mai bine , care mi-au placut ff mult si as vrea sa-mi ordinez si eu cite ceva.
va multumesc anticipat si va "invidiez" ca locuiti in spania!

buna genia
uite aici:
http://www.venca.es
http://www.laredoute.es
eu pe astea le folosesc
poate te mai ajuta fetele

ptr toata lumea
angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna genia
uite aici:
http://www.venca.es
http://www.laredoute.es
eu pe astea le folosesc
poate te mai ajuta fetele

ptr toata lumea
angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
[/quote]

multumesc mult de tot, miine dimineata o sa ma uit sa vad daca gasesc ceva.
pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

GENIA- eu nu am idei sa iti dau...
Dar tu in ce magazin exact ai vazut in Spania hainele care te intereseaza?
KARMENUTZA- despre rural, nu am link exact, poate vine APSARA cu el
Dar mai ales in zona noastra am auzit de astfel de proiecte in satele depopulate, sau care au acest risc.
SI e o idee buna, pentru ca aici, ai toate conditiile de viata decenta si in cea mai indepartata "aldee"
APSATRA- i-ai dat de capat la alergia ta?
BRAZUCA- chiriile sunt negociabile putin...Dar nu cred ca iti inchiriaza nimeni fara macar o chirie avans...De multe ori se cere aval bancar...
Eu tot zic ca riscati FOARTE mult...
Piata e saturata de romani si de alti oameni care cauta de munca...
E foarte greu, daca nu imposibil sa gasesti in prima luna si tu, si sotul tau de munca...Si cu fetita ce faci, in cazul in care gasesti de munca?
ANGI- trimit PM despre coleterie

la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Brazuca, ai grija cu anunturile in care pretul e foarte mic. Si aici, la Barcelona am gasit anunturi in care se spunea ca pretul e 400 sau 500 pentru un apartament cu living si 1 dormitor. Am contactat persoanele prin e-mail si "ca un facut", toti erau plecati din tara. Vreo 3 in Anglia, unul prin Africa etc. Si spuneau sa le trimit eu banii printr-un fel de Western Union si ei imi trimit cheia prin curier , in acelasi timp, totul stabilit la detaliu. Foarte inventivi, ce-i drept...Pot fi tzepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Imi pare rau, inca n-am linkuri, insa voi cauta zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza
am gasit anunturi in care se spunea ca pretul e 400 sau 500 pentru un apartament cu living si 1 dormitor. Am contactat persoanele prin e-mail si "ca un facut", toti erau plecati din tara. Si spuneau sa le trimit eu banii printr-un fel de Western Union si ei imi trimit cheia prin curier , in acelasi timp, totul stabilit la detaliu. Foarte inventivi, ce-i drept...Pot fi tzepe.

Adica SIGUR sunt tzepe...
Si noi am dat peste unul de-asta cand voiam sa ne cumparam o masina...La fel zicea ca trimite el automobilul pe curierat si sa-i dam noi jumatate de bani inainte de a vedea masina...

APSARA- am tras cu ochiul la minunatiile care ies din mainile tale
E pasiune sau job?

KARMENUTZA- ma gandeam sa te intreb un lucru: daca te-ai inregistrat deja la primarie ( empadronamiento) si daca apoi te-ai inscris la INEM ( oficiul fortelor de munca) cum ca esti in cautare de job...
Daca nu, zic ca nu strica sa o faci...Pot aparea oportunitati ...

Mergi la inceput