Spania sau España
Raspunsuri - Pagina 12
karmenutza spune:
Am rezolvat cu NIE-le. Plimbandu-ma de la unii la altii dupa cum m-a trimis politistul de aici de la mine, din Hospitalet, am ajuns la Barcelona, la centrul pt straini (sau cum ii zice). Acolo am aflat ca daca am domociliul in Barcelona (capital), acest certificat se da intr-o singura zi, practic. Si uite-asa, m-am impadronat din nou, in Barcelona capital, la cei la care am stat in primele zile cand am venit aici. Ca sa nu mai trebuiasca sa astept 1 luna. Ieri m-am impadronat si azi am obtinut certificatul. Acum mai am sa-mi obtin numar de asigurari sociale.
diplodocus spune:
MIHAMORA- bine ai venit!!!
KARMENUTZA- ce fain ca ai rezolvat...mai ai putina alergatura si apoi poate ajuta Doamne Doamne sa gasesti si de munca
Noi suntem in Moldova, ne plimbam in zona: Agapia, Suceava, Iasi
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karmenutza Am rezolvat cu NIE-le. Plimbandu-ma de la unii la altii dupa cum m-a trimis politistul de aici de la mine, din Hospitalet, am ajuns la Barcelona, la centrul pt straini (sau cum ii zice). Acolo am aflat ca daca am domociliul in Barcelona (capital), acest certificat se da intr-o singura zi, practic. Si uite-asa, m-am impadronat din nou, in Barcelona capital, la cei la care am stat in primele zile cand am venit aici. Ca sa nu mai trebuiasca sa astept 1 luna. Ieri m-am impadronat si azi am obtinut certificatul. Acum mai am sa-mi obtin numar de asigurari sociale. Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005) |
Ce bine ca ai rezolvat!
Si de marocanca ai dat?
Desi poate iti gasesti in alta parte, in domeniul tau. Nu se cauta cosmeticienele in zona ta? Parca ai zis ca esti cosmeticiana, sau am inteles gresit?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
karmenutza spune:
Nu sunt cosmeticiana, sunt coafeza. Am gasit-o la telefon pe marocanca pana la urma si mi-a zis ca si-a luat alta fata, cand eu nu aveam actele gata. Am rezolvat si cu nr de asigurari sociale.
diplodocus spune:
KARMENUTZA- eu cred ca o sa-ti gasesti de lucru ca si coafeza..
Cel putin in zona mea, se cauta foarte mult...
Tin pumnii!
mihamora spune:
Diplococus - multumesc! Deci te plimbi in orasul meu, f frumos, va doresc vacanta placuta in continuare!
Karmenutza - multa bafta cu job-ul!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karmenutza Nu sunt cosmeticiana, sunt coafeza. Am gasit-o la telefon pe marocanca pana la urma si mi-a zis ca si-a luat alta fata, cand eu nu aveam actele gata. Am rezolvat si cu nr de asigurari sociale. Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005) |
aha, oricum e un domeniu in care ai putea sa gasesti mai usor. Succes.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
diplodocus spune:
MIHAMORA- da, Iasi e un oras superb , profit de ocazie de fiecare data cand trec prin Moldova, sa il vizitez
Fetelor, nu stiti daca mamaicile din PORTUGALIA sunt aici la Diaspora? as vrea sa le intreb cate ceva...
diplodocus spune:
Dar unde au disparut toate fetele sin Spania???
Ah, stiu!
La meci!
Es-pa-ña !!!!!!!!!!!!!!!
karmenutza spune:
Yupiiii!!!
Au castigat! Chiar m-am uitat la meci, Diplodocus! Eu acolo eram. E o galagie afara, lume multa, claxoane, trompete, petarde, de toate!