Spania sau España

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CARLIN- bine ai venit !

KARMENUTZA- ce vesti bune ai de la job-
Ai rezolvat cu NIE/le

ANTOANELA- ma bucur sa ne reintalnim
Cand ploua prea mult la Bxl, hai la noi in Spania o saptamana sa iti incarci bateriile

Noi suntem in Romania...unde tot ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna, fetelor! va citesc de ceva timp, deoarece si pe noi ne bantuie un gand de plecare spre voi...nu stiu de unde sa incep, care ar fi primii pasi, uffff, e tare greu de luat decizia.
voiam sa va intreb, ce sanse credeti ca ar avea acolo, un magazin on line cu hainute pentru copii? dar cu farduri organice?
eu asta fac aici, la asta ma pricep si-mi place, asta as face si acolo.
firmele de curierat, serviciile postale cum sunt? un contabil ieftin, ce tarif ar percepe? as putea face asta in prima faza ca "self employed"? cam care ar fi tariful de inchiriere a unui spatiu comercial in Valencia?
de la depunerea cererii pt NIE pana la obtinere, cat timp ar dura?
si in fine...un satuc (orasel mic) aproape de Valencia, frumos, dragut, linistit, puteti sa-mi recomandati?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ARIEL-dintre toate intrebarile , eu pot sa iti raspund ca NIE-le se obtine chiar pe loc, sau in cateva ore, asta nu e o problema ...
Fetele care stau in zona o sa-ti dea mai multe detalii, eu sunt foarte departe de Valencia, si lucrurile stau diferit aici

Bafta la luarea unei decizii bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, din pacate nu am rezolvat nimic cu noul job, pentru ca nu am NIE-le. Am fost in ziua cand trebuia sa merg dar atunci doar mi-au dat o programare pentru 22 iulie!! Aproape 1 luna!! Si atunci habar nu am daca or sa mi-l dea in aceeasi zi sau mai trebuie sa mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

karmenutza o sa primesti Nie pe loc in ziua in care ai programare . O sa te trimita pana la banca sa platesti o taxa , cativa euro 5 parca , si gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza

Da, din pacate nu am rezolvat nimic cu noul job, pentru ca nu am NIE-le. Am fost in ziua cand trebuia sa merg dar atunci doar mi-au dat o programare pentru 22 iulie!! Aproape 1 luna!! Si atunci habar nu am daca or sa mi-l dea in aceeasi zi sau mai trebuie sa mai astept.

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

Hola
Dar de cand esti in Spania? Ar fi trebuit sa ti-l faci de cand ai ajuns. Ce pacat ca din cauza asta ai pierdut sansa acelui job! Da, normal, pentru NIE trebuie facuta programare inainte si dureaza cateva saptamani pana cand ai cita, depinde de cereri si de alte programari. E adevarat ca-l primesti in ziua depunerii actelor, dar pana atunci mai trebuie sa rezisti financiar inca 17 zile, fara job... Poate reusesti sa-ti gasesti intre timp ceva, ca sa mai castigi un ban pana pe 22... poate limpieza, sau bona. Nu e o rusine, dar iti trebuie multa rabdare. Marocanca aceea ce ti-a zis, iti poate pastra slujba pana atunci?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Limpieza si bona nu am gasit. Am fost azi sa vad daca se poate face mai repede certificatul ala si se pare ca nu. Marocanca a plecat in concediu - o doare la basca! Habar n-am care mai e treaba cu ea. Am fost la ea saptamana trecuta sa o anunt ca mai dureaza actele si sa o intreb daca mai mentine oferta si ea era la Ibiza.....nici azi nu am gasit-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m

karmenutza o sa primesti Nie pe loc in ziua in care ai programare . O sa te trimita pana la banca sa platesti o taxa , cativa euro 5 parca , si gata .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m1

Din cate stiu eu taxa e de 6,90.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza

Limpieza si bona nu am gasit. Am fost azi sa vad daca se poate face mai repede certificatul ala si se pare ca nu. Marocanca a plecat in concediu - o doare la basca! Habar n-am care mai e treaba cu ea. Am fost la ea saptamana trecuta sa o anunt ca mai dureaza actele si sa o intreb daca mai mentine oferta si ea era la Ibiza.....nici azi nu am gasit-o.

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

Mai incearca sa dai de ea
Dar sa stii ca eu nu as avea prea mare incredere in aceasta natie... ma refer la marocani. Dar mai stii? Sa dea Dumnezeu sa fie persoana de incredere si sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara fetelor!

Ma bucur ca ati deschis acest subiect, aflu lucruri importante de la voi.
Am venit in Spania acum 3 luni si incercam sa ramanem aici, sa vedem daca reusim... Suntem in Malaga, Manilva.
Copilul mare merge la grainita privata de cand am ajuns si in septembrie sunt inscrisi la stat amandoi.
Imi place f tare zona .
Mai intru, va pup.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput