Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!

Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!

Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!

Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!

Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!

Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am obtinut viza de canada ;

in alta ordine de idei se pare ca homeopatele chiar ajuta; e a 3 zi si azi noapte eveniment a dormit de la 22:15 pana la 4:30 fara trezire; la 4:30 l-am luat cu noi, i-am dat san,putin, a dormit pana la 6:30, san si somn pana la 10 (si pt prima data in "istorie" am dormit si eu pana la 10 - de regula dc eram cu el maxim la 8 jumate se trezea)
adevarul e ca aveam nevoie de somnul asta ca de 2 sapt am maxim 5 ore pe noapte dormite, din motive de job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

porumbita, noi i-am dat homeopate flaviei de la 3 saptamani, ptr colici.prima data cand i-am dat, a dormit continuu 7 ore, probabil se acumulase si ptr ea oboseala, dupa atatea zile de urlete.venisera nasii sa o vada in premiera, au luat-o in brate si ea dormea in continuare.nici ca s-a trezit.bravo voua!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
bravo, porumbita, bravo, Robert
Keep going!!Deci, se poate!Scuze daca ai spus, dar, pt ce i-ai dat homeopate? si ce anume?
La noi e a patra noapte consecutiv cand doarme fara treziri nocturcne
Am inceput sa-i dau si Helmiflores si Tinctura de propolis, dar nu i-am scos lactatele...nu ma indur, ca ii plac...
Sper sa nu gresesc...i-am pus cate un pic de zeama de la usturoiul pisat in cana de lapte..vad ca nu refuza, pana acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, in momentul asta, plang in hohote de neputinta si de frustrare si de neintelegere...

Cum sa o inteleg eu pe copila asta a mea?

Nu mananca si nu mananca...

Am incercat tot ce mi-ati spus voi si celelalte fete, de la subiectul meu de la Parinti, am lasat durata mai mare intre mese, am ajuns la 7 ore intre masa de dinainte de somnul de amiaza (inclus aici somnul) si masa urmatoare, am scos-o afara dupa somnul de amiaza, sa ii stimulez pofta de mancare, am lasat-o pe soacra-mea sa-i dea de mancare, ca oi fi eu mama crizata si ea femeie calma, i-am dat si Dariei o lingurita, ca poate vrea singura, am mancat noi doi in fata ei, adica langa ea...

Nimic nu functioneaza, nimic...

Si incerc sa nu ma enervez, sa nu ridic tonul, sa nu o cert, dar imi vine sa ma dau cu capul de pereti, nu inteleg deloc ce e cu ea...

O asez la masuta, incep sa ii povestesc, ca stam la masa, ca e ora mesei, ca mami i-a pregatit aia si aia, ca e bun...

Daria strange gura punga si incepe: "ce-i ata" si arata spre uscatorul de vase sau spre bufet. Musai sa raspunzi la ce te intreaba. Pe urma cere obiectul respectiv. Musai sa i-l dai. Aleluia, a deschis gura, a luat un varf de lingurita. Bun. Strange gura la loc, iar "ce-i ata", iar obiect, si obiect, si obiect. I se aduna diverse pe tavita, lingura, furculita, cana, pahar, capac, tub dozator... Si incepe distractia, mi le arunca in bol, le arunca pe jos, la fiecare zgomot, "ce-i ata", tre' sa i le dai de pe jos, iar le arunca, trage de bol, imi impinge lingurita, isi intoarce capul, maraie, matzaie...

Tampesc, fetelor, tampesc, sper de fiecare data ca va deschide gura, si ea nimic... Mi-ati spus sa o mai las incolo de mizerie, ei, uite ca am lasat-o, si ce-am rezolvat? A mancat cumva? Nu.

Si nu inteleg...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Selene nici a mea nu prea mananca...mu stiu, o fi prea cald. Papa numai ce vrea ea...iaurt, fructe, mai papa snitel, ii place sa manance singurica, dar nu are rabdare sa stea la masa

Cine merge la concert la AC/DC?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai io ma lupt cu scune semilegate/moi de marti si nu i dau de cap.De ieri mi-a recomandat dr ercefuryl.Eu nu am experienta cu acet medic.PArca cineva dintre voi a luat!cum a fost ?eu ma asteptam sa se regleze imediat plus ca e si pe dieta de marti.Dimin a a vut scaun mai legat dar au urmat inca 3 oribile!is satula...

Selene RABDARE!eu am fost asa .........de la 6 luni la 12 luni!

Ada mere Aalina cu care mi am petrecut azi juma de zi si care este o scumpa!pacat ca e fara piticanii dar...asta le lipsea la cei 2 plozi: ploaie si AC/DC

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, flavi la 1 an si 3 luni a facut enterocolita si am fost internata cu ea. a avut ercefuril, nu mai stiu cantitatea, dar scaunele apoase au devenit mai legate abia in a 4 a si a 5 zi, dar nu erau tari de tot, si atunci ne-au si externat.

sanatate multa!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

IrinaC sanatate multa lui Andrei. uuufff mititelul De Aalina stiu ca merge la concert
Noi o sa stam la Sutter In, vom fi si luni in Bucuresti pana pe la 2 cred. Daca e cineva din zona, poate ne putem vedea.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

In sfarsit "suflu" si eu un pic... azi am fost ocupata pana peste cap. Ca de obicei sambata: jucat cu Mister, adunat prin casa, un pic de mancare... iar tati a avut treaba in oras pana dupa-masa. Asa ca am fost sefi pe mosie eu si jupan si madamele... apoi eu si jupan am dezertat si am lasat madamele in charge si noi ne-am dus sa-l "culegem" pe tati si sa-l luam la cumparaturi. I-am luat boierului o tricicleta, ca tot e perioada de sale la Makro. Tare incantat e, abia astept maine sa o probam, deocamdata a fost "incercata" doar in casa si tare mult spatiu nu e.

Carmen, multe multe felicitari, sarcina faina si bebe sanatos sa ai!!

Imi pare tare rau ca sunt probleme asa de mari in Romania acum... reduceri de pensii, de salarii si acum se vrea si reducerea alocatiilor si indemnizatiilor de mamici Oooofff da' pentru Catedrala Neamului sunt bani... si pentru achizitii dubioase de te miri ce... ooofff
Am vazut ca Ira si Alinuk sunt foarte active in demersurile pentru impiedicarea acestor reduceri... mult succes fetelor

Ada, Aalina, distractie faina la AC/DC!! Si eu as veni cu voi...

Porumbita, ma bucur ca Robert doarme mai bine si ca ai reusit sa recuperezi un pic din somn. Eu maine am "zi de lafaiala" asa ca o sa dorm muuuult (ca sta tati cu bebe )Felicitari pentru viza, in ce oras/zona mergeti?

Irina, multa sanatate lui Andrei, sper sa treaca si perioada asta cu probleme. Chiar ma gandeam la voi zilele astea, ca auzisem ca vor sista programul cu Prima Casa... la voi s-a rezolvat dosarul, nu-i asa?

Selene, rau imi pare ca tot nu vrea Daria sa pape. Chiar nu stiu ce sfat sa pot da, ca Mister e si el cam mofturos, dar chiar daca mereu vrea ba una, ba alta (tacamuri, jucarele, chestii din bucatarie etc) de mancat mananca. Te imbratisez

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput