Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata!
?
Expilcati-mi si mie ce-s alea tantrumuri va rog!
Al meu nu se da cu fundu de pamant si capu de pereti, in schimb se chinuie sa planga pana plange de-adevaratelea si-atunci ce pot sa fac? Daca nu plange cu sughituri ii dau ignore (asta se intampla numai la culcare), dar daca plange il iau la mine si iaca asa se culca musiu la ora 12.... ca de adormit tot numa in patul lui adoarme. In restul timpului daca vrea ceva ma ia de mana si ma duce sa-mi arate ce-i trebuie, daca nu are voie il iau in brate si plec, ii arat altceva etc. Caraie un pic da-i trece.

Alinuk - vazut mamica bataioasa si Andu scump si carliontat la teveu. Foarte frumos ai vorbit si foarte cuminte a fost puiu mic. Poate-l faci vedeta de televiziune ca se pare ca-i place in fata camerei :) Bine ar mai fi sa si asculte cineva ce spuneati... Base nu stie diferenta intre indemnizatie si alocatie, deci ce sa mai vorbim??... Da' di ci a zis cealalta mamica ca (scuzti cacofonia da nu ma duce capu sa reformulez...) ne costa 8 mil/ luna copilu, ca sincer pe mine ma costa numa laptele praf si pampersu 5, apoi daca le mai pui si pe restu ... sau n-am inteles io bine? Pupam fata curajoasa!

mamici, licurici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Felicitari, Carmen! Sarcina usoara iti dorim!

bee, stai linistita, ca Daria NU se joaca cu ceilalti copii, chiar daca vin la ea si i se baga... sub nas, cum ar fi. Ea se joaca singura, se asaza pe pietricele si isi umple singura galetuta cu lopatica. Daca i se adreseaza cineva, nu zice absolut niciun cuvant, ma cauta daca sunt aproape sau chiar vine la mine si ma tine de haine, sa se simta aparata. Odata a impins-o un baietel mai mare, de vreo 4 ani, asa, dar a impins-o de a trantit-o pe spate de-a binelea, ea fiind in picioare. S-au sesizat urgent parintii copilului, Daria nu a zis nimic.

Ma intreaba mereu "ce ata", indiferent ca e copil, motocicleta, oameni care lucreaza. Altora nu le spune nimic. Se simte foarte bine in preajma oamenilor in varsta.

Se suie in picioare pe tobogan, crestie periculoasa, aici stau mereu langa ea. Si cand vreau sa o iau din parculet si ii spun "mergem acasa?", se tranteste in fund in pietris, ca e hotomana si stie ca nu am cum s-o tarasc de manuta daca sta jos.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Multumesc fetele de urari! Sper sa ajungem la termen...

Stefan e bine, plange cand plecam duminica, si ca sa nu mai planga il luam cu noi sa ne conduca... pe drum mama se opreste cu el iar noi mergem acasa...
Am renuntat la biberon si suzeta, bem apa si laptic din sticlute cu pai sau cu dop, bem si din cana dar mai dam pe noi, mancam cu lingurita. Stim multe lucruri si spunem multe cuvinte( haide, hop, pa, Deni, "aiaia"-mamaia; tataie, a mia, pis, am, maia-Maria... )
De mancat mananca de toate( i-am dat miere, capsuni, inghetata, ceapa verde, usturoi, snitel(putin) eu evit mezelurile si prajelile- astea nu intra in discutie, in rest de toate...)

Nu mai sta in carut, trage tot dupa el... ne ajuta la treaba( atat cat poate), stie sa puna jucariile in cos.
Cam asta facem noi...

In vara vreau sa incerc sa-l dezvat de Pampers.. sper sa reusim...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

carmen felicitari

bee - carol e genul sociabil, cauta copiii,vorbeste cu ei, se joaca cu ei, ii mangaie si-i studiaza, le da de mancare, si mai ales ii descalta si le da jos sosetele. selene stie...

dar in parc am probleme cu el ca cum apuca cum fuga la posetele oamenilor sa cotrobaie. evident il prind, dar atunci face scandal mare. sau daca cineva mananca ceva in parc merge la el si incepe huoooo huooooo si daca nu-l las sa primeasca iarasi scandal.

sambata am fost la nasi si fata mica i dadea in gura branza, el manca si cu mana lui si de la ea, si la sfarzsit a luat farfuria cu 2 maini sa o linga...

de la alimentara nu pleaca pana nu ii da tanti o napolitana sau un biscuite

si eu nu i-as da dulciuri si pufuleti

si ma face de toata minunea peste tot unde e mancare

sa vedeti la terase cum se uita la alte mese si da-i huooooo huoooooo

si daca ii dau eu ceva, ca incerc mereu sa am ceva pt el sa-l temperez, arunca pe jos si iarasi striga dupa altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am o intrebare pt fete: Roxana sau Irina.
Merk a inceput sa produca iar ROR (MMR) separat pe componente. din nefericire doar vaccinul contra rubella si measle, nu si mumps (oreion). Exista vre-un vaccin impotriva oreionului produs de o alta firma? si daca nu, cat de periculoasa e boala asta pt baietei? Eu as vrea sa i le fac separat, de aia am si asteptat atat, dar nu sunt sigura in privinta oreionului.

din pacate cand am fost plecati, vremea rece i-a declansat lui aidan o criza nasoala de astm, a tusit groaznic acolo, cum am ajuns acasa la caldura i-a trecut.

Alinuk felicitari, nu am vazut emisiunea din pacate! succes in demersurile voastre fetelor!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

miere - pentru copii, oreionul nu e grav, probleme apar dupa o anumita varsta, probabil dupa adolescenta.

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=63

uite informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi mersi, da, stiu ca la adult e mai periculoasa, pe mine ma interesa mai mult cat de periculoasa este la copii si dc o data cu rapelul MMR de la 4-6 ani se poate imuniza copilul si impotriva oreionului, chiar dc a facut un singur vaccin (respectiv cel de la varsta de 4-6 ani).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

as vrea sa renunt la laptele praf, ca ma enerveaza ca de cele mai multe ori nu-l termina si nu mai am chef sa-l arunc...
as avea de unde sa iau lapte de vaca 100%, direct de la vaca, dar nu stiu daca nu e cumva prea gras..i-am mai dat pana acum, dar am alternat cu lapte praf
din comert nu stiu de care, si nici cu cat grasime..
pt giardia, i-am luat Helmiflores, incerc intai cu asta..dar..trebuie sa scot lactatele? pe prospect nu scrie nimic legat de asta..lactate papa la aproape orice masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

micola, pai la inceput poti sa diluezi laptele de vaca. eu ii dau uht, am inceput cu 1,5 grasime, apoi 1,8 iar acum bea 3,5.

Mergi la inceput