cum negociati chiria?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Ca sa vezi, chiriasii astia pana la urma sunt numai delicventi. Degeaba au ei familie, copii, daca nu au casa, degeaba. Puscaria ii mananca. Maine poimaine auzim la stiri despre proprietarul X care s-a dus sa-si ia umilii bani pe chirie si a fost gasit deja plecat la Doamne Doamne. Eu zic ca proprietarilor ar trebui sa li se acorde permis de port arma, nu de alta dar traiesc cu frica-n san zi si noapte si trebuie sa se apere si ei, ca nu sti cand apare chiriasul de dupa colt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cllaudia

Ca sa vezi, chiriasii astia pana la urma sunt numai delicventi. Degeaba au ei familie, copii, daca nu au casa, degeaba. Puscaria ii mananca. Maine poimaine auzim la stiri despre proprietarul X care s-a dus sa-si ia umilii bani pe chirie si a fost gasit deja plecat la Doamne Doamne. Eu zic ca proprietarilor ar trebui sa li se acorde permis de port arma, nu de alta dar traiesc cu frica-n san zi si noapte si trebuie sa se apere si ei, ca nu sti cand apare chiriasul de dupa colt....

Claudia, chiar nu inteleg tonul tau.
Nu a inventat paulina ca fostul chirias e un infractor.
a venit citatie de la Judecatorie.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Conform Regulamentului de utilizare, pe acest forum sunt admise mesajele care pastreaza decenta, politetea si bunul simt si nu sunt admise mesaje care prin forma lor de exprimare duc, sau pot sa duca la calomnierea directa sau indirecta a unei persoanem sau al unui grup de persoane"

Mi-am permis sa postez un fragment dintr-un mesaj scris de moderatorul Marius la un alt topic. Cred ca se incadreaza f bine si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Nu te inteleg claudia. Ce vrei sa spui cu asta? Eu am o problema cu chiriasii mei, imi este interzis sa discut despre asta?
Nu stiu ce ai inteles dar fostul chirias era un baiat tanar, de unde sa stiu eu ce facea? Tu il cunosti cumva, de ce te-ai suparat asa?

Mergi la inceput

Paulina a relatat o situatie reala care nu a calomniat pe nimeni.

iei totul mult prea personal.
daca intamplarea face sa fii chiriasa, nu inseamna ca paulina te-a facut infractoare. ea doar a spus ca a aflat azi ca fostul ei chirias este condamnat.

Exagerezi fara rost.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

Claudia, chiar nu inteleg tonul tau.
Nu a inventat paulina ca fostul chirias e un infractor.
a venit citatie de la Judecatorie.

Poti ajuta si tu!

A, da, pai nu e inventat. Ca si eu am patit-o. Am inchiriat un apartament si, ghinion pe mine, proprietarul nu era de fapt proprietar. Era falsificator de acte, ba chiar fusese judecat, era condamnat la moarte.Ba de fapt nici nu exista ca om... Mi-a venit citatie la usa. Jur !!! Ma crezi, nu?

Hai sa fim seriosi, dupa cate s-au scris despre patanile cu chiriasii ma asteptam sa mai vina cineva sa spuna ca si el a patit-o, asa in spirit de solidaritate cu "grupul proprietarilor" De, chiriasii astia numai oameni seriosi nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Am inteles. Te-au deranjat mesajele la adresa chiriasilor. Pai asa se numeste topicul. Deschide si tu un topic despre proprietari, daca esti nemultumita si vrei sfaturi.
Sa stii ca faza cu citatia nu este inventata deloc. Chiriasa mea mi-a spus numele fostului chirias pe care nu avea de unde sa il cunoasca. Si eu acum ma vad pusa intr-o situatie care nu imi convine deloc.

Mergi la inceput

paulina, in mesajul anterior al claudiei, ea te face mincinoasa, voalat, asta dupa ce a adus in discutie calomnierea

revenind, incearca sa iei legatura cu politia si sa-i anunti ca x nu mai e chiriasul tau.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Am fost si eu chiriasa si, da, m-au deranjat mesajele la adresa chiriasilor.Eram la inceput de casnicie si am decis sa stam singuri, cu chirie.Nu eram muritori de foame, nici infractori, eram pur si simplu locatari intr-o casa pt care plateam tot ce era de plata, la fel ca si vecinii nostrii. V-ati gandit ca printre chiriasi sunt si familii la inceput de drum care vor o viata privata, nu o viata la comun cu mama/tata/sora/socrii ? Eu spre exemplu am trecut prin multe cu fosta proprietara, dar asta nu imi da dreptul sa-i judec pe ceilalti dupa acelas tipar. Am deschis acum ceva vreme un topic "Proces pt calomnie" unde am explicat situatia. S-a dovedit ca proprietara suferea de o forma de dementa senila.Eu am fost doar ghinionista, nu toti proprietarii sunt asa, asta clar.

Nu am facut pe nimeni mincinos. Am spus ca este inca un mesaj de sustinere a baricadei. Citatia aia putea fi pt orice. Si eu am primit una acum cativa ani, cand eram citata ca martor intr-un proces pt furt. Atunci lucram intr-un magazin unde prinsesem un hot de parfumuri, iar noi angajatii am fost toti citati ca martori. Slava domnului ca pe atunci eram proprietara si nu chiriasa, ca daca ajungea citatia aia sub ochii vecinilor ca ei sigur ar fi citit printre randuri cum ca eu sunt faptasa... Ca se pare ca pt unii chirias si delicvent sunt sinomine clare. Pacat!

Mergi la inceput

Citat:

Citatia aia putea fi pt orice. Si eu am primit una acum cativa ani, cand eram citata ca martor intr-un proces pt furt. Atunci lucram intr-un magazin unde prinsesem un hot de parfumuri, iar noi angajatii am fost toti citati ca martori. Slava domnului ca pe atunci eram proprietara si nu chiriasa, ca daca ajungea citatia aia sub ochii vecinilor ca ei sigur ar fi citit printre randuri cum ca eu sunt faptasa... Ca se pare ca pt unii chirias si delicvent sunt sinomine clare. Pacat!

Claudia, refuz sa cred ca nu intelegi, prefer sa cred ca nu vrei sa intelegi. Pt ca, daca chiar nu intelegi, e cam grav.

"au primit o hartie de la Judecatorie pe numele X, in care scrie ca X este condamnat la inchisoare"

Aici nu e nicio interpretare, e scris negru pe alb. Dar tu nu vrei sa vezi.

Revenind on topic, paulina, ai reusit sa iei legatura cu cineva, sa lamuresti situatia?

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput