cum negociati chiria?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Eu nu cred ca a zis vreun medic ca nu te opereaza daca nu-i dai bani. Sau ca nu te consulta.
andacos, daca tatal tau ar fi votat ce trebuie nu era necesar sa-i trimiti bani. Nu toti pensionarii au copii in strainatate care sa le trimita bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

andacos, daca tatal tau ar fi votat ce trebuie nu era necesar sa-i trimiti bani. Nu toti pensionarii au copii in strainatate care sa le trimita bani.

Asta este rautate gratuita din partea ta,pentru ca efectiv nu ai replica,tu n-ai d eunde sa stii cu cine a votata tatal meu!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Ai dreptate, imi cer scuze.
Cu cine a votat tatal tau si de ce?
Daca vrei sa discutam si ontopic, tu esti proprietar sau chirias?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

ok, dana, atunci, ai putea sa fii frustrata si de urmatoarele clase de oameni care nu-si platesc impozite pe venituri nedeclarate:
1. Medici (spagi la greu, daca nu le dai te lasa sa mori si mai au si constiinta impacata)
2. profesori (meditatii la greu, spagi ca sa treaca elevii, sa nu-i lase corijenti)
3. Cosmeticiene, manichiuriste, coafeze (daca nu le dai, a doua oara nu prea mai ai curajul sa treci pe la ele)
4. Ospatari (daca nu le dai, astia chiar ca te tin minte)
5. Taximetriti (daca nu le dai, pe langa ca te blesteama, a doua oara nu mai vin la comanda, sau daca vin, iti umfla aparatul)

etc
etc

Asta e, noi astia din Romania.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

uite un roman in plus care nu face altceva decat sa creasca mita si apoi ne vaitam ca in tara asta nu poti obtine nimic fara mita.
Hai,ma lesi?!
doar un exemplu din cele enumerate: dai ceva in plus la taxi???Normal ca ajunge tara in rahat,daca o bagi in rahat!!!
Merg f des cu taxiul, nu dau 1 leu in plus, iar comanda vine intotdeauna.

on-topic: in mod normal, un contract de acest gen trebuie inregistrat s la finante, dar atata timp cat proprietarii fug dupa 1 leu in plus si legislatia nu este stricta, caravana trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

ok, dana, atunci, ai putea sa fii frustrata si de urmatoarele clase de oameni care nu-si platesc impozite pe venituri nedeclarate:
1. Medici (spagi la greu, daca nu le dai te lasa sa mori si mai au si constiinta impacata)
2. profesori (meditatii la greu, spagi ca sa treaca elevii, sa nu-i lase corijenti)
3. Cosmeticiene, manichiuriste, coafeze (daca nu le dai, a doua oara nu prea mai ai curajul sa treci pe la ele)
4. Ospatari (daca nu le dai, astia chiar ca te tin minte)
5. Taximetriti (daca nu le dai, pe langa ca te blesteama, a doua oara nu mai vin la comanda, sau daca vin, iti umfla aparatul)

etc
etc

Asta e, noi astia din Romania.

Poti ajuta si tu!

uite un roman in plus care nu face altceva decat sa creasca mita si apoi ne vaitam ca in tara asta nu poti obtine nimic fara mita.
Hai,ma lesi?!
doar un exemplu din cele enumerate: dai ceva in plus la taxi???Normal ca ajunge tara in rahat,daca o bagi in rahat!!!
Merg f des cu taxiul, nu dau 1 leu in plus, iar comanda vine intotdeauna.

on-topic: in mod normal, un contract de acest gen trebuie inregistrat s la finante, dar atata timp cat proprietarii fug dupa 1 leu in plus si legislatia nu este stricta, caravana trece

Draguta, ai fost total off topic. Dacaa erai on-topic, raspundeai la intrebarea: cum va intelegeti cu chiriasii.

Dar deh...trebuie sa se mai gaseasca cineva care sa ne dea lectii de corectitudine, astora ca noi, hotii Romaniei.....bla,bla,bla...

Sunteti comice rau, ha,ha

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Cred ca itzi dai seama cit de ilar e mesajul tau!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fapul ca exista hoti pe lumea asta nu va putea scuza niciodata o hotie facuta de tine, ca unii incalca legea si nu sunt pedepsiti nu te va absolvi de vina daca o incalci si tu,etc.

Pana la urma suporti consecintele. Nedeclararea veniturilor reprezinta evaziune fiscala, infractiune etc. Dar pana la urma suntem majori si vaccinati si suportam consecintele (eu nu mi-as asuma asa un risc indiferent cati altii mai fac asta)

Si ar mai face bine statul sa inceapa sa mai faca curatenie in toata economia asta subterana, venituri nedeclarate etc.

Later edit: acum am vazut ca s-a discutat si la celalalt subiect si s-a spus acelasi lucru, asta e, am aceeasi parere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Cred ca itzi dai seama cit de ilar e mesajul tau!

Dana

Imi pare rau, tu ti-ai dorit sa te intreb asta. Nu te cunosc si nu pot ghici ce imprejurari te-au adus sa fii asa de vehementa. Dar daca nu vrei sa discutam chiar nu vad de ce te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Citat:
citat din mesajul lui stefiuta

Off... da, am si am avut chiriasi.Cate n-as avea de povestit! Din pacate este o loterie dupa parerea mea, nu poti sa stii de la inceput ce fel de oameni sunt. Sunt de acord cu tot ce s-a scris pana acum, cam asa stau lucrurile. Eu am patit-o de cele mai multe ori si cu contract si fara. Am fost la Cf si am vrut sa anulez contrc si mi-au spus initial ca fara acordul lor nu pot face acest lucru, pe urma, dupa ce le-am explicat cum stau lucrurile mi-au spus ca atata timp cat in contr sunt specificate conditiile pe care ei nu le-au indeplinit, pot sa-l anulez. Acest contract la Cf nu te protejeaza cu nimic, decat daca ii dai in judecata dar ai vazut ce s-a scris mai sus. Intotdeauna am stabilit de la bun inceput ca o data pe luna voi veni acolo pentru a-mi preda chitantele la zi si a-mi da chiria. Cu aceasta ocazie vedeam si starea apartm iar daca vedeam ceva in neregula atrageam atentia. Ce am schimbat ultima oara cand am inchiriat a fost includerea cheltuielilor de intretinere - curent, cablu, internet, intretinerea la bloc in pretul chiriei, astfel nu mai stau cu grija ca platesc la timp sau nu.

arra

buna
as dori daca nu te super sa detaliezi putin cum adica ai inclus cheltuieli in chirie,? Cum ai calculat cit or sa aiba ei la intretinere de exemplu in lunile de iarna ? ai luat ref anii trecuti?
Din cit in cit timp faci regularizarile?
_
Le ai cerut depozit pt eventualele stricaciuni?
Numai bine
cm

salut..

noi suntem chiriasi...si la fel plaim chirie si o suma lunar care sa aopere toate facturile. Vara intr-adevar cu acea suma se achitau toate si chiar mai ramaneau bani pe care ii lasam proprietarului sa se stranga...dupa 2 luni de iarna s-a terminat si depozitul acela asa ca omul ne-a zis ca mai trebuiesc bani...asa ca am contorizat tot lunar si dadeam ce mai trebuia in plus. Mie mi se pare ok ideea lui, pe de o parte e sigur ca se platesc toate la timp iar pe de cealalta parte nu mai alerg eu incolo si incoace.
Despre reparatii..anul asta omul a pus termoane si a izolat pe exterior...nu ne-a cerut nici un ban..a zis ca e de datoria lui..in schimb eu am platit varuitul in interior dupa punerea termopanelor..nu ne-a cerut el..asa am considerat noi
Cu vizitatul, proprietarul vine o data pe luna cand am stabilit sa ii dam chiria..in rest doar daca e ceva sau il chemam noi..nu ne deranjeaza desi ar putea daca ar vrea ca sta la 2 blocuri distanta.
Recunosc ca la inceput era un pic mai reticient, mai trecea pe la bloc, dar am aflat ca fostii chiriasi i-au cam facut probleme asa ca l-am inteles. Acum a vazut si el cum sta treaba...s-a linistit asa ca noi ne declaram multumiti.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Salut,

Noi suntem chiriasi si avem niste proprietari foarte draguti, ne-au vizitat doar o singura data, le-a placut cum avem grija de apartament si de atunci nu i-am mai vazut. Daca se strica ceva din interior platim noi costurile, iar daca este din exterior platesc ei, ceea ce mie mi se pare corect. Eu cred ca atunci cand sunt mai putini implicati e cu atat mai bine, fara intermediari sau terte persoane pentru ca de obicei trebuie sa ii platesti si pe ei, fara rost zic eu.

Cei salbi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici. - Mohandas Gandhi

Mergi la inceput