Viata in Germania (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Ce instituie a eliberat acest ID Nummer, ca as intreba si eu pt Bianca.

Andreia

Bundeszentralamt für Steuern

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

Ieri m-am blocat in liftul din Marienplatz (pt fetele care nu stiu,statia centrala din München),eram cu bebe cu caruciorul si cind sa se deschida liftul acela mare,nu mai mergea nici o comanda.Am apasat pe "alarma"si un domn mi-a zis ca incearca sa ne ajute.M-a sunat peste un sfert de ora sa-mi spuna ca soseste o echipa din Poccistrasse(o statie in apropiere)si dureaza 15 min asa cam sta captivi vreo 35 minute.Au sosit si au desfacut liftul cu rangile .Noroc ca nu sufar de claustrofobie.Asa ca aveti grija,mai bine folositi scarile,e muuult mai sigur.

Am o intrebare:vreau sa le cumpar parintilor mei bilete de avion Timisoara-München si retur.Comand online,la Lufthansa si primesc buchungscod.Credeti ca e ok in Timisoara cu codul asta,li se elibereaza tichetele?Pot fi probleme?Le platesc cu paypal,nu pot cu visa pt ca stiu ca la visa cer sa fie la ei deci personala.
Multumesc!

zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Nu vad sa fie vreo problema, Alina... Si eu le-am luat a lor mei anul trecut in iarna bilete de avion (Bucuresti Baneasa - Stuttgart), tot numai un cod le-am dat si a fost ok asa

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna tuturor.Si scuze ca dau navala in coltisorul vostru,dar am o problema si sper sa primesc ajutor de la voi. Noi am vrea sa mergem in august cam o luna in Germania,zona Boblingen/Holzgerlingen si am avea nevoie sa inchiriem un apartament in aceasta zona.Daca stiti pe cineva care pleaca in vacanta si ar fi dispusi sa inchirieze(stiu ca la nemti augustul e luna de concedii ),astept date de contact.Mersic mult pt eventualele raspunsuri si poate o sa ne vedem prin Germania

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Ziua buna,fetele!

Ieri m-am blocat in liftul din Marienplatz (pt fetele care nu stiu,statia centrala din München),eram cu bebe cu caruciorul si cind sa se deschida liftul acela mare,nu mai mergea nici o comanda.Am apasat pe "alarma"si un domn mi-a zis ca incearca sa ne ajute.M-a sunat peste un sfert de ora sa-mi spuna ca soseste o echipa din Poccistrasse(o statie in apropiere)si dureaza 15 min asa cam sta captivi vreo 35 minute.Au sosit si au desfacut liftul cu rangile .Noroc ca nu sufar de claustrofobie.Asa ca aveti grija,mai bine folositi scarile,e muuult mai sigur.

Am o intrebare:vreau sa le cumpar parintilor mei bilete de avion Timisoara-München si retur.Comand online,la Lufthansa si primesc buchungscod.Credeti ca e ok in Timisoara cu codul asta,li se elibereaza tichetele?Pot fi probleme?Le platesc cu paypal,nu pot cu visa pt ca stiu ca la visa cer sa fie la ei deci personala.
Multumesc!

zi faina sa aveti!

Alina,mami de 2 copii minunati

Alina, noi cind i-am luat mamei bilet am printat mailul pe care l-am primit si i l-am trimis pe posta (a facut exact 3 zile cu poasta normala) si cu acel print a mers la imbarcare. Aceeasi teama am avut-o si noi si am incercat sa i-i usuram ei emotiile in aeroport. Ea a fost in sept. 2009 aici. Ce mai face mama ta?

Bine ca atzi "iesit" cu bine din lift.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Salutare fetele, ce mai faceti, v-ati facut rezervari pentru vacanta? Unde mai mergeti?
Noi anul acesta vrem sa mergem in Turcia si cautam hoteluri, ne informam, ati fost ce ne puteti recomanda? Avem nevoie de viza in Turcia? Am inteles ca nemtii nu au nevoie dar noi da,cum se procedeaza?
Daca aveti ceva recomandari sa ne scrieti si noua, ca trebuie sa ne hotaram repede.
La voi prin zona cum e vremea, la noi e frig, ploaie, ne-am saturat de atata vreme urata, de aia vrem in Turcia sa stam 2 saptamani la soare sa ne incarcam bateriile, abia asteptam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Salutare fetele, ce mai faceti, v-ati facut rezervari pentru vacanta? Unde mai mergeti?
Noi anul acesta vrem sa mergem in Turcia si cautam hoteluri, ne informam, ati fost ce ne puteti recomanda? Avem nevoie de viza in Turcia? Am inteles ca nemtii nu au nevoie dar noi da,cum se procedeaza?
Daca aveti ceva recomandari sa ne scrieti si noua, ca trebuie sa ne hotaram repede.
La voi prin zona cum e vremea, la noi e frig, ploaie, ne-am saturat de atata vreme urata, de aia vrem in Turcia sa stam 2 saptamani la soare sa ne incarcam bateriile, abia asteptam.

Nu ai nevoie de o viza speciala pt Turcia, iti pun ei o stampila si platesti o taxa in aeroport la sosiri, la control...

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Buna tuturor.Si scuze ca dau navala in coltisorul vostru,dar am o problema si sper sa primesc ajutor de la voi. Noi am vrea sa mergem in august cam o luna in Germania,zona Boblingen/Holzgerlingen si am avea nevoie sa inchiriem un apartament in aceasta zona.Daca stiti pe cineva care pleaca in vacanta si ar fi dispusi sa inchirieze(stiu ca la nemti augustul e luna de concedii ),astept date de contact.Mersic mult pt eventualele raspunsuri si poate o sa ne vedem prin Germania

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Buna, din pacate nu te pot ajuta cu inchiriatul apt. in zona mentionata... In schimb am o intrebare: de ce spui ca luna august e luna de concedii la nemti? e prima oara cand aud asa ceva...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Sirene Golf Hotel, Titanic Beach Hotel, Delphin Palace, ultimele doua in Lara, deci la 20 de minute de aeroport. Romanii platesc la aeroport viza, parca 10 euro, daca nu ma insel.
Vacanta placuta!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Corinna, ai fost la Titanic Beach? Cum e?

Celeste, eu cred ca stie ca in taote landurile in august evanacta scolara (in unele, ca la noi, numai 2 sapt,. in alte, ca in Bayern toata luna) si la asta se referea.............ca se pleaca mai mult in concedii in aceasta perioada.

Mergi la inceput