Viata in Germania (60)
Raspunsuri - Pagina 8
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Corinna, ai fost la Titanic Beach? Cum e? Celeste, eu cred ca stie ca in taote landurile in august evanacta scolara (in unele, ca la noi, numai 2 sapt,. in alte, ca in Bayern toata luna) si la asta se referea.............ca se pleaca mai mult in concedii in aceasta perioada. Andreia |
... dar daca ar pleca toata lumea, cine ar mai ramane la serviciu pe baricade? e firesc ca cei care au copii sa-si ia in perioada in care e vacanta, dar ideea de vacanta in masa a nemtilor in luna august m-a amuzat
15+
helbi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
... dar daca ar pleca toata lumea, cine ar mai ramane la serviciu pe baricade? e firesc ca cei care au copii sa-si ia in perioada in care e vacanta, dar ideea de vacanta in masa a nemtilor in luna august m-a amuzat 15+ |
Alex@Sara spune:
scuzati daca v-am indus in eroare cu cunostintele mele despre concediile nemtilor .Eu sunt din Reghin/Mures si sunt fff multi sasi plecati in Germania,si in august se vine masiv "acasa".Ei asa ziceau,ca in august ia multa lume concediu.Se pare ca nu o sa avem noroc sa gasim unde sa stam,si va trebui sa ne reorientam pt concediul nostru .
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Kea spune:
Alex@Sara completeaza aici din ce data, cate nopti, pretul maxim:
http://www.tourist-online.de/Deutschland/Baden-Wuerttemberg/Boeblingen.html
Concediu placut!
celesta spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara scuzati daca v-am indus in eroare cu cunostintele mele despre concediile nemtilor .Eu sunt din Reghin/Mures si sunt fff multi sasi plecati in Germania,si in august se vine masiv "acasa".Ei asa ziceau,ca in august ia multa lume concediu.Se pare ca nu o sa avem noroc sa gasim unde sa stam,si va trebui sa ne reorientam pt concediul nostru . tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
hey, nu-ti fa griji eu am imaginatia f bogata si de aici umorul
O pensiune nu ar fi o optiune demna de luat in seama? ...
15+
Alina spune:
Seara buna,fetele!
Mai rezistati pe vremea asta oribila?Eu nu .Azi nu au fost mai mult de 8 grade si o ploaie oribila.Faza e ca vremea asta continua.
Celesta si Helbi,multumesc mult .Am rezervat bilete la Lufthansa,acum se da si un tichet electronic,e ok.Am si sunat la aeroportul din Timisoara si e in regula.
Andreia,mama sa simte relativ bine,a facut chimio si se mai lupta cu efectele ei,nu isi simte talpile,merge greu insa e optimista,maninca bine,nu a slabit,arata bine.Isi face tomograful de 6 luni in Timisoara la inceput de iulie si apoi vine la noi,vreau sa o duc si aici la medici,sper sa fie bine pina atunci ca am emotii in fiecare zi.
Ma intrebai unde mergem in Mallorca ,orasul se cheama S'Illot si e la vreo 70 km de Palma insa avem asigurat transportul de la aeroport,intra in pret.
Christel,noi mergem in Mallorca.Am vrut si eu in Turcia insa acum 3 sapt cind eu cautam,la 5 stele ne costa peste 3000 de euro,e cea mai scumpa perioada in august si primele 2 sapt de sept si in plus,sotul meu isi dorea tare mult sa mergem in Spania asa ca anu asta am ales Mallorca,sper sa fie fain.
Alex@Sara,noi suntem colege la zmeurici,fetita ta e cu o zi mai mare ca Stefan al meu .Uite,ti-a pus Kea un link,poti incerca,exista local diferite zone cu apart de inchiriat pe o luna sau ma rog,pt 2 sapt.Stiu ca printr-o agentie din asta a gasit si sotul meu un apart,cind a venit prima oara in München insa stiu ca e destul de scump,cam dublu fata de o chirie normala.Si la o pensiune poti incerca insa voua va trebuie 2 camere plus vreo bucatarioara.Si la noi in sat exista un Gasthof care poate fi inchiriat pe o luna.
Seara faina sa aveti!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui helbi Corinna, ai fost la Titanic Beach? Cum e? Celeste, eu cred ca stie ca in taote landurile in august evanacta scolara (in unele, ca la noi, numai 2 sapt,. in alte, ca in Bayern toata luna) si la asta se referea.............ca se pleaca mai mult in concedii in aceasta perioada. Andreia |
Bestial! Dar prietena mea a fost anul asta la Delphin Palace si a zis ca e mai misto decit Titanic.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Yasmine spune:
Tre sa va povestesc ce am patit azi.
Fiu-meu face gimnastica si antrenorul e din Sibiu. Azi ii spunea lui Andreas: "hai da-i bataie, fa flotarile ca lumea, etc, Nadia (Comaneci) nu tragea chiulul ca tine." La care un coleg al lui intreaba: "cine e Nadia?" Antrenorul: "O cunostiinta comuna a mea si a lui Andreas!"
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
helbi spune:
citat din mesajul lui Yasmine Tre sa va povestesc ce am patit azi. Fiu-meu face gimnastica si antrenorul e din Sibiu. Azi ii spunea lui Andreas: "hai da-i bataie, fa flotarile ca lumea, etc, Nadia (Comaneci) nu tragea chiulul ca tine." La care un coleg al lui intreaba: "cine e Nadia?" Antrenorul: "O cunostiinta comuna a mea si a lui Andreas!" >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
helbi spune:
Pt Alex&Sara:
te potzi uita is aici:
http://www.mitwohnzentrale.de/
Alina, multa sanatate mamei tale.
Mllorca e tare frumoasa si sa stii ca, dupa ce am vazut ce preturi sunt in Turcia, ma gindesc sa revenim in Mallorca sau Italia anul asta.
Yasmine, merci mult pt info referitoarea la Titanic. L.am vazut si eu pe net si arata tare bine. Despre Delphine am citit si de bine si de rau chiar si pe forum. Anul trecut citeva fete nu au fost chiat f multumite. Dar probabil ca, aveau cu ce sa compare.