Viata in Germania (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Tumpi, ai gasit contabil? Daca nu, iti pot da eu o adresa.Nu e chiar in München, dar nici foarte departe.Imi pare rau ca raspund asa tarziu, dar eu intru mai rar pe aici!
Christel, in cel mai rau caz, incercati sa montati antena pe bloc.In cazul asta chiar n-au ce sa mai comenteze.Cand ne-am mutat noi in actuala locuinta, am luat in calcul si o astfel de posibilitate dar, din fericire, la noi nu a mai fost cazul.Aveam si adresa unora care se ocupa cu asa ceva dar nu o mai am, din pacate.Am retinut doar ca exista si varianta asta.Costa ceva, dar te scapa de o grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, si mie mi se pare ca trece fara sa imi dau seama...ma apuca frica deja lol mai ales ca nu e intors copilul, mai este timp dar nu vreau sub nici o forma cezariana...

Cu celulele stem nu am rezolvat nimic...

Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Alina, si mie mi se pare ca trece fara sa imi dau seama...ma apuca frica deja lol mai ales ca nu e intors copilul, mai este timp dar nu vreau sub nici o forma cezariana...

Cu celulele stem nu am rezolvat nimic...

Lasa,nu-ti fie frica doar ai mai trecut prin asta.Ce mi s-a parut mult mai nasol la a doua nastere au fost durerile de retragere a uterului ,of,in rest,totul mult mai simplu si mai fara stress.
Eu eram exact ca tine anul trecut pe vremea asta,Doamne ce ma bucur ca a trecut si am scapat.
Acum cu intorsul copilului,cum sta?Si baiatul meu a stat transversal aproape mereu,in ultimele 2 saptamini cred ca incerca saracutul sa se pozitioneze bine insa nu avea loc,era tot oblic si asa a ramas.
Din cite tin minte,moasele pot face ceva manevre de intoarcere scurt inaintea nasterii,stiu ca imi povestea si cea pe care am avut-o eu.Tu ai moasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Alina, nu nu avem la cablu nimic in limba romana.Antena asta a noastra are diametru de 80cm, ne gandeam sa luam una mai mica, nu stiu daca o prinde cu ea, am vazut acum ca au aparut pe piata unele mai noi, in forma dreptunghiulara si mai mici, nici nu-ti dai seama ca sunt antene, e vreo 150 de euro, dar ma gandesc daca o cumpar si dau banii degeaba ca nu ne-o lasa nici cu asta? Mai merge sotul sa vorbeasca la administratie sa vedem daca ii induplecam sau daca poate el singur(administratorul sa decida); am facut programare si la un avocat aici in oras.

Camelia, ai idee cat ar costa o firma sa ti-o monteze pe bloc? Nu prea imi convine ca in cazul unei furtuni sau cand e vremea mai rea mai pierde semnalul si mai trebuie miscata si ce fac stau sa chem mereu firma sa mi-o regleze? Vedem, poate o fi si asta o varianta.

Fetele, va multumesc din suflet ca va implicati si imi dati idei si sfaturi.

In rest noi am intrat in vacanta cu scoala saptamana aceasta, abia astept pe 3 iulie plecam in concediu 2 saptamani, am gasit pana la urma un apartament super dragut in Bibione, abia asteptam sa stam la soare ca m-am saturat de vremea de aici.

Va doresc si voua concediu placut si plin de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Christel,paote ai sansa daca nu aveti nici un program in romaneste.
Sa stii ca si noi avem montata antena pe casa si e foarte bine,cred ca in doi ani o singura data am ramas fara semnal la vreme urita.Si noua ne-a montat-o o firma si imi amintesc ca ne-a luat mult,cam 330-350 euro.E o firma de-aici din sat dar cred ca ca multe fac asta.
Si antena noastra are 80 diametru.Depinde de pozitie dar in unele locuri stiu ca merg si unele mult mai mici,cred ca trebuie sa intrebi la astia care au aparat sau cum se cheama de receptional satelitu'.Aaa,noua ce-i care ne-au montat-o,ne-au prins si satelitu* dar am platit separat si pt asta vreo 30 de euro cred .
Ce va invidiez ca luati vacanta,noi avem scoala pina in 30 iulie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, bebe e cu fundul in jos si capul in diafragma mea :((, asa era la ultimul control. Urmatorul e vinerea viitoare si sper din suflet sa se fi schimbat ceva. Moasa? Trebuie sa am moasa? Am dr de la clinica si atat. Moasa cum se obtine? Si vb engleza? ca daca nu tot degeaba...

Ah singurul lucru ce ma bucura in starea asta e ca copilul asta e ultimul pe care il voi avea vreodata si nu mai trebuie sa trec prin tot stresul asta mental si fizic.Ador copiii dar urasc sarcina...si nici macar nu am o sarcina grea, sunt ca un fulg, am luat f putin in greutate, greturi nu am avut...si totusi urasc starea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Celesta si Yasmine,.

Christel,cred ca si cum interpreteaza ei vizibilitatea antenei conteaza.A noastra era in balcon,era pe picior,nu a fost gaurit sau atins nimic din balustrada,geam,etc,am si am acperit-o cu braduti si totusi s-au legat de ea.La noi ne-a ajutat legea ca imi trebuia televiziune in limba materna insa aveam noroc ca la televiziunea lor prin cablu nu imi ofereau programe romanesti.Erau poloneze,unguresti,croate,numai de-ale nostre nu.
Tu ai la tev-ul prin cablu programe romanesti?
Maraki,ne mai citesti?Parca si tu ai scris la un moment dat ca ai avut probleme cu antena.Cum ai rezolvat?

Fetele,voi ce buggy ati cumparat la copii si ati fost multumite?Eu vreau ceva usor,cu spatar rabatabil pt somn,vreau sa-l iau in concediu,pe avion deci.Vreau sa dau cam pina in 150 euro,vreau totusi calitate buna.La Marie am avut unul Hauck,dadusem vreo 60 euro insa mi-a papat nerfii,mergea greu,impiedicat,se bloca,scritia,era prost de tot asa ca acum vreau ceva mai bun.Am vazut pe net McLaren si am citit numai de bine de ele dar mi se par scumpe,peste 200.
Multumesc!

Alina,mami de 2 copii minunati

Buggster-ul e OK, am avut la baiat si inca e bun, dar tot cam la 200 EUR te duce, dar e super fain usor de manevrat, usor ca e din aluminiu si se fac mic de tot... acuma avem pus pe el cu adaptor Maxicosi al fetitei mele...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Imi cer iertare ca am indraznit sa scriu ceva, data viitoare cind vreau sa scriu ceva, imi voi cere permisiunea.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Corinna, cere-o de la mine ca ti-o dau si hai lasa vorbitul neintrebat si treci inapoi in card, sau cum a fost cuvantul? .... Din putina mea experienta, in card merg numai ratele, gastele... Si mai pui la indoiala obiectivitatea mea, albertje...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Hallo Deutschland..salut toate mamicile din Germania si nu numai..am picat si eu aici cautand de fapt altceva... sunt o mai veche forumista , mama de Oana Isabella( 2 ani si 9 luni) care merge im Kindergarten din September,dar care prinsa cu viata nu a mai scris de mult tare.....locuiesc in Karlsruhe de vreun an si aici voi ramane....doresc sa va cunosC si personal pe cele care stati mai aproape si virtual pe cele de mai departe ,ca de vorbit sigur avem ce...
multe salutari si daca nu mai scriu o saptamana sunt in concediu nach Rimini sa duc copila la mare, dar ma intorc repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

christel, din experienta noastra cu antena:
- nu am prins programele cu una mai mica de 80, cea mai ieftina am cumparat-o din ro, eram cu masina...
- a montat-o sotul dar s-a chinuit ceva vreme, pozitia..pe casa, cu ajutorul unui dispozitiv de depistat semnalul, ceva pt. amatori, ieftin, care piuie cand prinde un satelit, dar nu stiii car, cele profesionale iti arata asta, deci eu la tv, butonand, el pe casa
- la furtunile din primavara s-a miscat, tocmai pt. ca e asa mare, s-a chinuit iar sotul, nu a mai reusit, am sunat la o firma, erau f. ocupati, ca toata lumea avea probl, nu am intrebat pretul ca deja cand au auzit ca vrem alt satelit decat astra ne-au spus sa incercam in alta parte...pana la urma a reusit sotul peste vreo luna ca atunci am mai ajuns acasa, schimbasera intre timp frecventele romanesti de aia nu reuseam sa dam de programe
mult noroc!

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput