Viata in Germania (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Christel spune:
Ati fost la Lido di Jessolo in Italia? Stiu ca am citit mai demult ca a fost cineva de aici, dar nu mai stiu cine, aveti ceva recomandari? Am inteles ca multi se cazeaza la apartamente in apropiere de plaja.
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Ati fost la Lido di Jessolo in Italia? Stiu ca am citit mai demult ca a fost cineva de aici, dar nu mai stiu cine, aveti ceva recomandari? Am inteles ca multi se cazeaza la apartamente in apropiere de plaja. |
Christel,noi am fost cred ca de 4 ori,am stat si la ferienwohnung si la hotel(o data am stat doar cu mic dejun si a doua oara cu demipensiune si nu m-am omorit dupa mincarea lor desi bucataria italiana imi place).
E fain,e o locatie super pt concediile cu copii si de noi e chiar aproape.
Nu ati rezervat inca?
blackpanterro spune:
Si noi am fost ca Venetia era prea scumpa la hoteluri. Am avut un hotel pe plaja si am fost foarte multumiti.Au plaja linistita acolo fara valuri, perfect pt copilasi.
Adriana 25+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
puiul11 spune:
Si noi am fost anul trecut in Cavallino,langa Lido. Am stat la hotel, noi am mers in sept fara ceva rezervat si am gasit fara probleme. Marea a fost superba lina pe o distanta mare numai buna pt copii, iar noi am prins valuri in fiecare zi.
Anul acesta vrem la sfarsit de iunie sa mai mergem odata.
Christel spune:
Nu Alina, nu ne-am hotarat, ramasese doar sa se intereseze de la agentie cum e cu vizele, a sunat tipa de la agentie la ambasada Turciei si a spus ca sunt 20 euro/persoana desi pe situl ambasadei Romaniei scrie clar ca din 09.01.2010 s-au scos vizele.
Iar eu intre timp am tot rasfoit pe aici si am gasit locatia asta Lido di Jessolo din Italia si parca m-a incantat mai mult. Anul trecut am fost in Croatia si am facut o exursie la Venetia, iar acum vazand ca e aproape de Venetia, parca as vrea sa mai merg acolo, plus ca avem posibiliatea sa facem mai multe excursii in zona mergand cu masina.
Si sa lasam Turcia pentru la anul in luna mai cand au copii vacantao saptamana(mai toti mi-au zis ca in Turcia e mai bine de mers fie in mai-iunie, fie in septembrie, o data din cauza preturior mai mici si pentru ca nu e asa foarte cald, in iulie- august am inteles ca e foarte cald, iar noi nu mai suntem invatati la asa calduri mari, ca aici mai mult tremuram.
Asa ca daca ai ceva recomandari de apartament(as vrea mai mult varianta asta si nu la hotel)este spatiu mai mare si ai si utilata bucataria, la hotel am inteles ca nu ai frigider, iar pentru copii e indispensabil pentru un iaurt, un suc.
Scrie-mi te rog fie aici poate mai sunt si alte fete interesate sau pe PM.
Alina spune:
Christel,nu mai tin minte cum se numeau si nici sotul nu-mi e acasa sa-l intreb ca el precis stie insa daca te uiti pe le subiectele vechi cu Italia gasesti o gramada de informatii despre Lido,postate de mine,de helbi si de alte fete,au fost ani buni cind am tot scris cum au petrecut in Italia.
Eu in Italia as merge doar cu mic dejun,asta e continental,imi place sa-mi aduca cafeluta pe terasa si sa nu mai am grija nici unei pregatiri.Cit a fost fiica-mea mica,primii 2 ani am luat ferienwohnung sa-i incalzesc un lapte,sa-i fierb un ou,etc ca altceva nu am facut niciodata,nici macar cafea in camera nu am baut,zona aia avea o apa nasoala(cred ca ceva izvor mineral in zona).Am zis ca nu m-am impacat cu felurile lor de mincare din hotel dar bine,eu sunt si foarte mofturoasa,asta e problema mea .
In restaurante gaseam ceva sa imi placa dar in Lido aveam deja restaurantele preferate.
Noi o sa mergem cindva si in Turcia si in Grecia,anii urmatori.
Daca n gasesti,sa-mi zici,vine sotul si il intreb.
adriana15 spune:
buna,fetelor.scuze ca intru pe topicul vostru dar as avea si eu niste intrebari pentru fetele care locuiesc in berlin.
sapt viit o sa ajung in berlin,de fapt dstinatia mea este parchim.as vrea sa aflu pentru drumul de intoarcere cum ajung de la gara la aeroportul schonefeld.adica, ce ar trebui sa iau ca sa ajung la aeroport,s-bahn,u-bahn...
m-am uitat eu pe o harta si orar al mijloacelor de transport dar nu m-am lamurit.
ma puteti ajuta cu ceva informatii?
plus ca ar trebui sa ajung destul de repede la aeroprt dimineata fiind presata de timp
am avion la 10 dim.
daca ar fi sa iau un taxi este departe aeroportul de gara?
multumesc mult mult de tot.
va pup.
angiuta spune:
Adriana cred ca cel mai simplu ar fi sa mergi de la Hbf cu un RE pana la Schonefeld, uite aici :http://www.fahrinfo-berlin.de/Fahrinfo/bin/ alegi punctul de plecare (Haupbahnhof) destinatia ziua si intervalul orar si vezi toate posibilitatile inclusiv durata. Cu RE ajungi repede si ieftin. Taxiul nu stiu cat ar ajunge, in orice caz sigur peste 20 de euro. In general legaturile in Berlin sunt foarte bune.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
liutzica spune:
Fetele de pe langa Frankfurt, dar nu numai, stiti ceva despre salina de la Bad Kreuznach.
Am vrea sa mergem sambata ca stim ca-i sanatos.
Poate ma ajutati voi cu ceva informatii.