Viata in Germania (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Din cate vad ceea ce donezi trebuie sa fie la anumite standarde, altfel se arunca...oare la bancile private se face screening-ul asta? Adica daca ce recoltezi nu e bun? Platesti atatia ani si cand ai nevoie? Asa a patit si cumnata mea, ca nu s-a sinchisit nimeni sa verifice daca totul e ok si cand au vrut sa foloseasca cordonul era tot invadat de celule canceroase.

Eu stiu de la cumatra mea din Ro ca se fac analize, de ex. celule pe care ea le-a stocat sunt sanatoase si pot fi folosite la o persoana de maxim. 52 kg.
Daca celulele sunt contaminate si nu pot fi stocate atunci se plateste doar procesarea nu si stocarea, aproximativ un sfert din suma.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Stii cumva de ce restrictia de greutate?

Adriana 25+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,
Se face intii o anamneza ffff amanuntita de la a saptea spitza in familie,fiecare ce fel si daca are diverse boli de la boli grave(cancere,etc)pina la alergii si diverse chestii harmlos.
Apoi ziceam ca se face si analiza singelui mamei si analiza singelui din cordon,cam tot ce se poate analiza,de la diversi anticorpi pina la prezenta cel modificate.Toata analizele astea nu se fac prin metode standard ci prin metode mai fine si mai precise care sunt si mai costisitoare.Daca apare vreo problema sau din anamneza ei zic ca ar fi vreo problema,singele nu poate fi stocat sau stocat cu ceva "Mangel".Ziceam ca stiu asta pt ca am avut ceva experienta si meciuri cu cei cu care am facut noi insa pina la urma am incheiat in pace .Deci noi am facut cu Vita34 si desi cica ar fi cei mai vechi(au sediul in Leipzig,sotul meu a lucrat cindva in colaborare cu niste medici de-acolo)au probleme la partea legislativa,cum apare o situatie mai neobisnuita,cum nu stiu sa managerieze,baga frica in candidati.
Bineinteles ca analizele astea intra in pretul de 2000 de euro.
Nu am primit decit un certificat dar nu scrie pina la cite kg se pot folosi insa stiu de la inceput ca au recoltat cam 200 ml singe(practic e singe din 1/3 din cordon si restul e singe placentar,pt cine a citit procedeul,stie)si dr din spital mi-a zis ca e f bine,nu m-am mai interesat mai departe.
Adriana,e greu de zis ce a fost la cumnata ta,ce analize si ce standarde au avut,cum au recoltat,etc.Am auzit ca in unele cazuri au fost si probele contaminate,pot fi si erori de toate felurile.Si despre articolele de pe net,depinde ce vrei sa crezi,gasesti cu sutele si intr-un sens si in altul.
Sunt totusi si cazuri concrete si eu dupa asta m-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, aveti idee ce cadou pot cumpara la doi copii de 6(baiat) si 4(fetita), tinand cont ca parintii lor au o situatie materiala foarte, foarte buna, cu mult mai buna de cat o sa am eu vreodata (din pacate). Nu i-am mai vazut in ultimii doi ani, deci habar n-am ce jucarii au si ce n-au, ce le place si ce nu.

Mergi la inceput

Kea, de ce nu intrebi parintii? Eu asa fac mereu, ii intreb care e pasiunea lor in ultima vreme si ei imi zic ce ar vrea si eu aleg.

Mergi la inceput

blackpanterro, vreau sa ii sunam sa ii anuntam ca trecem 5 minute pe la ei sa-l vada pe fiu-meu, nu mergem la ziua copiilor, nu suntem foarte apropiati, dar mi-s tare dragi, sunt niste oameni extraordinari si de asta ma gandisem sa duc ceva asa...fara sa intreb.

Mergi la inceput

In cazul asta eu le-as lua o ferma de furnici, sigur nu au asa ceva si e total nou cu siguranta. E ca si cum ar avea animale de companie dar fara sa le aibe pre mult grija :) plus ca acum se fac foarte cool cu lumina de noapte.
Asa ceva
http://www.amazon.com/Fascinations-ANTW2-AntWorks-Illuminated-Blue/dp/B000F6F8CY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1274816485&sr=8-1

Mergi la inceput

Adriana, as vrea sa vad pe viu cum arata asa ceva, dar nu stiu unde

Mergi la inceput

Au pe Amazon.de

http://www.amazon.de/Super-Forrest-Antquarium-Refill-Extra/dp/B0020XPUU0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1274951195&sr=8-1

Daca nu, un microscop ar fi excelent sa observe tot felul de chestii sau telescop. Sunt tot felul de modele pt copii care sunt foarte bune.

Mergi la inceput

Multumesc mult, super ideea cu microscopul!

Mergi la inceput