America (201)
Raspunsuri - Pagina 19
bilica spune:
OANAC, ce bine ca fetita ta primeste asa de des laptic,e bine cai mancacioasa.....,noaptea iti doarme?sau acelasi program de alaptare ai?
MIHA ,am vazut filmuletul roman-englez...superb,felicitari pt dansatoarea ta isteata .
37+ RACHEL
blackpanterro spune:
Bilica, esti aproape la destinatie! Yoohoo!!
Eu sunt in extaz ca sunt in sapt 25 si nu am pus pe mine decat 6kg, vreo 13 lbs nu? Data trecuta aveam deja vreo 30 lbs puse la 25 sapt. Sper sa nu ajung la nebunia de 62 lbs ca data trecuta, daca as putea sa ajung la vreo maxim 25 ar fi excelent.
In alta ordine de idei, pt cine nu e pe FB, am devenit cetatean American ya'll!!! :)))
Abia astept sa votez, mi-am facut deja cerere de absentee ballot :)
A fost retardat de usor, 6 intrebari ultra simple, sa citesc o propozitie si sa scriu o propozitie iar juramantul a fost imediat dupa.
Adriana 24+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
lai spune:
Adriana, felicitari!
Dragelor, am nevoie de un sfat: am fost invitati la un botez si nu stiu ce sa ducem. Parintii sunt romani, profesori universitari aici, petrecerea se tine la restaurant. Cadou (ce fel de), gift card, bani? Ce valoare? Multumesc!
Lai
blackpanterro spune:
Multumesc fetele!! Lunga asteptare dar a meritat! :)
Adriana 24+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
Ruxi, subiectul acela e interesant, dar nu e incadrat bine, nu intra mai nimeni acolo.
Acolo l-ai vrut tu sau a fost mutat?
Ce mai face Andrada? Sper ca e bine. Nu am mai citit-o de multicica vreme.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ruxij spune:
Io l-am pus acolo, ca mi-era ca dc. il pun la generale ori iese scandal ori mi-l muta oricum Am vrut doar sa spun ce am avut de spus, daca nu citeste nimeni, nu conteaza, eu am zis lol