America (201)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari Adriana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
[...]
Abia astept sa votez, [...]

Felicitari pentru cetatenie
La primul vot mi-am salvat in calculator poza de pe msbnc cu rezultatele finale si-am zis c-o inramez si la cabina la vot ne-au dat niste lipicioase de pus in piept cu "I voted" si eram asa de mandra ca mi-am lipit-o pe geaca si-am umblat toata ziua asa. Cred ca am exagerat cu asta ca n-am vazut pe nimeni cu abtibildurile alea in piept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult!!

Oana, haha, foarte fain, asa as fi facut si eu probabil dar noi votam acasa ca ne vine in posta absentee ballot. Poate pot sa cer sticker-ul :))

Adriana 24+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Adriana brava mey!

Lai sau poti sa le cumperi ceva ce-ti place de la un magazin mare si-l iei cu gift receipt ca daca nu le convine sa poata schimba:)
Si le spui ca pot schimba:) Asta daca ii stii bine si tii la ei si vrei sa-ti dai silinta sa gasesti ceva fain. Daca nu dai valoarea si gata.
Sau poti face de genul o jucarie de vreo douazeci cu gift receipt si restul card. Jucaria ar trebui sa fie de genul de la un si jumatate in plus. Printre cele mai reusite primite de noi au fost jucariile Lamaze, blocuri de duplo (un fel de Lego pentru cei foarte mici), o baby-pool cu un set de mingii.

Ce sobect mey?

IO-s busy. Fatuca-i pusa oarecum pe picere si sper sa ajunga saptamana viitoare la teste. Cu baietul himmm mai vedem. Tzuc mult Miere de bzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

PANTERO,felicitari pt cetatenie!

Hai ca esti perfecta cu doar 6 kg in plus la 24 de sapt,vei mai pune inca pe atat,nu vei depasi 15 kg....;eu am pus 13kg pana acum si ar mai fi inca 3 sapt ..deci stam bine ....Sa te duci la un 3D, e super...eu am 65 de poze si 2 dvd..si ma emotionez f mult cand le vad (aveam 34 sapt cand am facut).Se merita!

37+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

Citat:
Problema mea e ca metabolismul e in moarte clinica de ceva timp sau am atins vreun platou cit desertul Sahara

Scuzati ca ma bag si eu pe la voi, dar va citesc de ceva timp si imi place aici la voi, mai ales ca-mi caut un postdoc in US pentru toamna si s-ar putea sa ne mutam acolo, deci e bine sa stiu din timp ce m-asteapta in America:-)
Voiam sa zic de slabit si metabolism. Si eu am stagnat o vreme buna la 163lb, dupa ce-am nascut in Iunie 2009 si tineam un regim disociat destul de strict, dar cum am luat fibre (Benefibre) dimineata, dizolvat in apa cu un pic de lamaie, am dat un "boost" metabolismului meu si asa am slabit 17 lbs in 2 luni. Acum sunt multumita de greutate, dar continui cu desociatul, nu-mi mai este greu fara fainoase.
O zi buna sa aveti si spor la slabiri:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

La Multi Ani la toti sarbatoritii de zi, Constantini si Elene.

La noi la office s-a stricat caruta, adica de luna asta primim o hartie cu tot timpul petrecut la telefon (convorbiri personale) si pe internet. Asa ca o sa va vizitez mai rar, din pacate.
Week-end-ul asta o sa recuperez cu cititul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
La noi la office s-a stricat caruta, adica de luna asta primim o hartie cu tot timpul petrecut la telefon (convorbiri personale) si pe internet.

Adica sta cineva si va numara minutele sau cum? Pai nu cheltuie mai mult cu supraveghetorul? E liber postul, ca m-as baga sau n-am inteles eu bine? E nasol oricum

La multi ani de ziua numelui celor sarbatoriti! E ziua lui soacra-mea, bine ca mi-ati amintit, ca altfel o incurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cine ma ajuta???

Cetatenii romani divortati aici platesc alimony?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Constantini si Elene!

Mica dansatoare

Mergi la inceput