America (201)
Raspunsuri - Pagina 18
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana http://www.thefreedictionary.com/were o sa ti fie folositor Helbi!!! Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family |
Multumesc mult! L-am notat!
ruxij spune:
Alintaroma, cu slabitul nu prea bine, mereu intervine o calatorie, o petrecere, o nu stiu ce. Acum m-am apucat de low carb, incerc, da nici vointa destula nu cred ca am. :(
Bic spune:
Asa si la mine... Mereu intervine o calorie!
citat din mesajul lui ruxij Alintaroma, cu slabitul nu prea bine, mereu intervine o calatorie, o petrecere, o nu stiu ce. Acum m-am apucat de low carb, incerc, da nici vointa destula nu cred ca am. :( |
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
alintaroma spune:
citat din mesajul lui ruxij Alintaroma, cu slabitul nu prea bine, mereu intervine o calatorie, o petrecere, o nu stiu ce. Acum m-am apucat de low carb, incerc, da nici vointa destula nu cred ca am. :( |
Nici la mine nu mai merge deloc parca s-a blocat cintarul si parca m-am si saturat de numarat calorii, si de workout, si parca si vointa mi se gata si tot asa. Sanatosi sa fim
Azi m-am infuriat si eu si am zis ca incerc sa pap mai dietetic asa si mi-e o ciuda ca m-a ademenit DH cu inghetata servita pe deck si nu m-am putut abtine , am picat ca musca'n plasa well ...
Delia21 spune:
alintaroma,...eu de vreo 4 saptamani....am inceput ceva.Adica...ultima masa/gustarica e la 7-8 seara...iar la 10-10.30...inainte de a ma pune in pat...inghit 6-7 grame de L-arginina si L-ornitonina(sper ca oi fi scris corect)...niste amino-acizi...care stimuleaza productia de hormoni de crestere...si astfel..face sa pierzi grasimile.In fine...fara nici un efort de dieta...caci eu daca nu mananc nu am randament la invatat si nu imi permit asta(dar nici nu mananca ca porcu,adica...pap mese des..dar sanataoase,dimineata cereale cu lapte,apoi carne alba fiarta si brocoli lsa discretie,mere,portocale cam asta mi-e meniul)...asa...si in 4 saptamani am dat 2 kile jos...si se vede.Vara e aci...si vreau sa scap de grasimea de pe picioare!
alintaroma spune:
Delia, eu de ani de zile nu mai maninc dupa 6-7 seara. Si am pretentia ca si mincam sanatos. Probabil ca ccc cu regimul/stilul de viata actual nu m-as mai ingrasa, dar baiul e ca eu vreau sa si slabesc . Problema mea e ca metabolismul e in moarte clinica de ceva timp sau am atins vreun platou cit desertul Sahara
CamiM spune:
Miere esti o comoara.. merci mult, mult pentru tot!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008