ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihai_iacobs spune:

Mai fetelor, de cand am intrat prima oara pe acest site, m-am indragostit de DC, cu toate ca noi medicii suntem destul de sceptici la site-uri care trateaza "medical" unele probleme, sau unele forumuri in care fiecare isi da cu parerea de te miri de boala. Eu insa, spre deosebire de ceea ce mentionam mai inainte, pe acest site am vazut si citit lucruri minunate tratate foarte succint si medical, de aceea sincer am ales sa imi pun pozele micutului meu pe acest site. Insa, de cand am inceput sa scriu pe forum ma ingrozesc cand vad lipsa de fair-play din partea unor concurenti care se comporta mult mai pueril decat ar face-o copilasii pe care i-au postat in poze sau poate chiar cateii lui monica66. Dati fratilor dovada de maturitate, de placerea de a concura la un concurs, de placerea competitiei. Dati dovada de respect fata de administratorii acestui site si de cei care pun suflet si ore de munca pentru ca unu ca voi sa vina si sa dea cu picioru la tot pentru ca i se pare ca s-a trudit enorm sa faca o poza...ca a lui e mai originala ca a nu stiu cui....ca el e musai sa castige pentru ca e mai cu mot....da-ti-o in colo de treaba.....si unde mai pui ca parerile acestea vin tocmai de la cei vechi, aceia care ar trebui sa ne sustina si sa ne incurajeze sa luam parte la discutii...sa ne facem noi prieteni...sa ne primeasca in familia DC cu bratele deschise si maiales cu sustinere. Parerea mea este ca nu noi concurentii sau participantii ar trebui sa ne stresam cu regulile concursului ci administratorii, iar daca acestia nu se tin de regulile jocului, suntem liberi sa ne retragem cand vrem...nu?
Sper ca discutiile sa se transforme in unele mai atractive si mai prietenoase. Toate pozele sunt minunate si foarte reusite...copii sunt deosebiti si e pacat ca nu au sanse datorita noua care le stirbim frumusetea prin pareri "ne la locul lor". Toate cele bune tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihai_iacobs

Dati dovada de respect fata de administratorii acestui site si de cei care pun suflet si ore de munca pentru ca unu ca voi sa vina si sa dea cu picioru la tot pentru ca i se pare ca s-a trudit enorm sa faca o poza...ca a lui e mai originala ca a nu stiu cui....ca el e musai sa castige pentru ca e mai cu mot....da-ti-o in colo de treaba.....si unde mai pui ca parerile acestea vin tocmai de la cei vechi, aceia care ar trebui sa ne sustina si sa ne incurajeze sa luam parte la discutii...sa ne facem noi prieteni...sa ne primeasca in familia DC cu bratele deschise si maiales cu sustinere.

Lipsa de respect la acest concurs a fost tocmai din partea noilor membri, inscrisi probabil numai pt. concurs. Vechii membri de care zici nu au aruncat cu noroi si nici nu au aratat cu degetul aia e banala (fotografia), aia nu a respectat regulamentul, nu au scormonit prin concursurile trecute sa decopere "nereguli".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Abramburika....ca de obicei...scurt si la obiect.Iti multumesc ca ai citit. Sunt mirata ca de ce doar TU AI INTELES?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

Aniso, ai devenit cam obositoare.

Mergi la inceput

Scuza-ma .Dar credeam ca pt. asta exista ac. forum sa discutam pe tema concursului.Iti sugerez cand vezi numele meu ....nu mai citi...ca sa nu te mai obosesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihai_iacobs spune:

Da aveti dreptate...uitandu-ma mai atent la mesaje, am vazut ca cele mai multe opinii contra sunt de la noii membrii.
Oricum, sper sa se linisteasca spiritele si sa discutam prieteneste vi-a-vis de concurs.
Toate cele bune tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

Saracuta Aniso! Din cate mi-am dat seama esti o persoana tare vorbareata, dar se pare ca nu ti-ai gasit cu cine sa discuti si sa imparti pareri! Aniso doar vrea sa discute, sa vina cu idei, sa intretina o conversatie chiar daca uneori e exagerat de "sincera".
Oricum bravo...este cineva care intretine converatia!

Mergi la inceput

Iti multumesc ...credeam ca nu ma place nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baiatmare spune:

Ma bag si eu in discutie!
Imi plac pozele, felicitari tuturor pt ce au realizat!
De criticat sau de spus o parere despre cum ar trebui...idei...sugestii..nu prea indraznesc(de ex ideea cu donatul calculatorului vechi-ai cam avut de suferit Aniso, toata lumea a sarit pe tine vad..pana si adminul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

baiat mare si mocofleana, va repetati si aveti acelasi IP. Eu inteleg ca scrieti de pe acelasi scaun insa nu e nevoie sa va si dati dreptate reciproc.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput