ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

As avea si eu o intrebare.Am vazut la celelalte concursuri ca anumite persoane au fost descalificate pentru SPAM.Adica?M-am uitat pe google si am vazut ca are mai multe acceptiuni.Dar as vrea sa stiu in viziunea acestui site.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beef72 spune:

..Este simplu.Am intrat la concurs ca sa arat dragostea noastra, a parintilor fata de copii.
Muzica,cantecul,joaca,nebunelile lor aduce bucurie.Pana la infinit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

As avea si eu o intrebare.Am vazut la celelalte concursuri ca anumite persoane au fost descalificate pentru SPAM.Adica?M-am uitat pe google si am vazut ca are mai multe acceptiuni.Dar as vrea sa stiu in viziunea acestui site.Multumesc.

din punctul de vedere din care intrebi tu, spam se spune atunci cand o persoana gaseste o metoda sa pacaleasca sistemul si sa dea mai multe voturi decat prevede regulamentul

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Spam - erau sutele de mesaje private trimise la toata lumea sau mesaje scrise la toate subiectele - cu textul "votati-mi poza" - toate scrise in mod deranjant si agresiv

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

imi spune si mie cineva cum se voteaza acest concurs? e drept ca-i noapte, am nevoie de "luminare".

Danke!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Sssss... Nu ai voie sa fii spirituala .Nu se voteaza inca .Peste INCA 6 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mai sunt 5 zile si se inchide perioada de primire a pozelor. Mai aveti timp sa trimiteti - dar grabiti-va!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica66 spune:

@ Administrator
Ma intreb care e spiritul acestei comunitati...LUGU-LUGU ? N-am criticat nicio persoana,am criticat doar pozele.Care-i problema? Trebuia sa zic: vai domnu Base,ce minunat si mirific conduceti aceasta tara? Atata ipocrizie nu am vazut in viata mea! O comunitate in care,daca critici,esti pus la zid si executat.Am injurat pe cineva ? Doar pentru faptul ca am zis ca pozele sunt banale sunt infierata mai ceva ca pe vremea inchizitiei! Dragi concurenti,aveti niste poze extraordinare!Voi nu concurati ca sa castigati,voi concurati asa,de amorul artei foto?E bine asa? Acum imi laudati poza?
Doamna administrator,mi se pare inadmisibil cum ati pus problema! De ce nu am fost exclusa pana acuma? Ati propus asta,am inteles,dar spuneti-mi un motiv valid! Altfel ati dat apa la moara celor a caror poze au fost criticate si consider ca v-ati depasit atributiunile! Acest fapt nu va ramane fara urmari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

monica66 - cont inchis.
rautati la adresa altor participanti, jigniri si amenintari nu au ce cauta pe acest forum.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Am si eu o intrebare.Se mai primesc poze in concurs?Nu maine e ultima zi?Am trimis pozele ,si inca nu au aparut.Va multumesc frumos.

Mergi la inceput