ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Chiar sunt curioasa daca din cauza mea nu mai participa Abramburika, sau Anca (btw Anca m-a felicitat in repetate randuri ptr pozele mele din acest concurs), nu cred ca ai dreptul sa le folosesti asa numele...

In nici un caz nu esti tu cauza, in ceea ce ma priveste. La mine e un ansamblu de motive, asa cum i-am explicat Mirelei in urma, nu o persoana anume.

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Prezenta mea e foarte discreta numai prin faptul ca nu am in josul interventiei link care duce la poza mea din concurs.Daca ti se pare conoscut....Ca am intervenit pe forum,am facut-o din distractie nu ca sa milogesc voturi,nu sa ma plang ca ,vai ,poza mea nu place...daca ti se pare cunoscut...Mai ,fetele acestea sunt prea doamne,crezi ca ti-r spune asa ceva?Te minti singura.Sigur majoritatea nici nu stiu care sunt pozele mele.Tocmai pt. ca nu sunt disperata sa castig.Mi-a placut concursul.E primul la care particip.Poate daca stiam situatia ,nici eu nu participam...

Mergi la inceput

Ce vreau sa mai spun e ca eu oricum aveam de gand sa donez laptop-ul,dar nu am spus-o ca sa nu par grandomana.Vroiam sa pun poze ulterior.Dovada ca am avut initiativa cu donarea calculatorului vechi unor copii amarati.Eu,multumesc lui Dumnezeu,imi permit sa imi cumpar ,ca si tine,din ce am vazut in pozele tale.Curioasa e atitudinea ta,disperata as putea spune ...Pe mine m-a SOCAT,de la concursul Clipe 2007.Invit pe cine nu stie...sa citeasca.Intra pe google cu clipe 2007,concurs DC..si sa-si spuna parerea pe urma...Cum adica atac la persoana?Te-am jignit cumva,ti-am vorbit urat?Sau nu avem dreptul sa ne spunem parerea?

Mergi la inceput

Si ma deranjeaza ca faci pe victima .Victime sunt fetele care au fost determinate sa nu mai participe.Eu de ce ma agit?Am sanse mai mari daca sunt putin poze,nu?Repet ,nu vizam premiul,credeam ca e un concurs de idei,asta mi-a placut.Dar din ce spui chiar tu la pag.9,copii frumosi,talente deosebite,....jenant.Tu crezi ca nu se vede...De ce disperarea asta de a castiga?O intelegeam pe Monica ,care probabil avea o situatie financiara mai putin buna,dar tu...Te vaieti atata ca ai brodat...mare lucru...Stiai mecanismul jocului ai fotografiat piesele inainte....Lupul isi schimba parul...vizavi de faptul ca ai recunoscut greselile din concursurile anterioare...Dar e absolurt clar ca din cauza ca ai manipulat voturile poze cu adevarat emotionante nu au avut nici o sansa.Va rog analizati...nu da-ti cu pietre.

Mergi la inceput

Eu am vazut acest concurs ca pe o oportunitate de a ne arata recunostinta pt. existenta acestui forum.Chiar aveam motive ,citind povesti de viata m-a ajutat sa devin o persoana mai buna ,nu mai intru in detalii.Dar cel mai important motiv e ca datorita acestui forum am primit sfaturi de la o doctorita minunata,careia ii voi ramane totdeauna recunoscatoare,pt.sfaturile date si timpul alocat.Zici de poza cu ligheanul...te rog nu ma provoca ca iti spun imediat de unde te-ai inspirat...Ce sa mai...Acum am inteles de ce eu eram singura vesela pe aici.Scuze...Te rog lasa-ma cu originalitatea broderiilor...Unde e elementul haios?Aaaa...uitasem ai ales sa taci.Repet chiar daca as fi castigat eu donam premiul....ma agit pt. ca mi se pare incorect...mereu acelasi presedinte...

Mergi la inceput

Gata ultima interventi ,pt. moment .Fetelor va rog participati la concurs.Haideti sa schimbam presedintele.Sigur sunt si alti copii "talente deosebite",scuze nu e ideea mea, m-am inspirat.Ce talent iti trebuie ,ca si copil...nu am inteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Aniso, consider atacul tau la adresa unei concurente la concurs - urat si regretabil. In plus, prea multe propuneri de a schimba regulementul si alte aspecte care nu te privesc ci sunt direct legate de aspecte organizatorice
Te rog nu mai strica bucuria oamenilor de a participa la acest concurs. Participarea la un concurs nu se face doar pentru un premiu ci si pentru placerea competitiei si vad ca esti foarte interesata de primul aspect in defavoarea celuilalt. Atata vreme cat si tu esti o participanta la concurs, as dori ca interventiile tale la acest topic sa nu contina atacuri si sa respecte legea fair-play-ului. Acest concurs se poate castiga cu un pic de ingeniozitate si sunt multe poze minunate in concurs. Bravo acelora care au indraznit si au intrat in acesrt concurs - noi am considerat participarea la acest concurs o dovada de dragoste pentru DC. Printarea unei hartii si o poza haioasa cu copilul era simplu de facut - dar poate mai trebuia si sentimentul pentru acest site si la unii nu a fost real. Degeaba stau pe margine si carcotesc inainte de rezultatul concursului. Concursul era si pentru sufletul nostru de administratori care muncim la acest site de 10 ani.
Multumesc

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Mirela,sunt convinsa ca esti extrem de ocupata,dar nu cred ca e in regula sa te pronunti fara sa fi citit cu atentie, si nu numai printre randuri ce am scris in interventile anterioare.Care atac,ca am spus ce gandesc?Tocmai de lipsa de bucurie a "forumistelor vechi"ma legam si eu,de motivele care stau la baza ac. lipse.Ce premiu?Tocmai am spus ca eu l-as fi donat si puneam film si poze pe DC.Sa stii ca ma simt jignita ca nu ai citit ce am scris eu.Doar pt. ca sunt noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aniso - ete, na, acu' ma faci si mincioasa ca nu vreau sa spun drept, ca sa nu deranjez pe nu stiu cine. Eu nu sunt "suparata" pe nici o persoana din concurs, pe nici o poza anume, ci am alte motive. Si asta e adevarul.
DIn concursurile trecute m-am suparat pt. ca n-am primit voturi pt. pozele mele (ca sa o spun pe aia dreapta), da' n-am afcut comparatii sau am cautat alte poze mai urate decat ale mele si sa zic aia nu merita, eu da. M-au mai deranjat, asa cum spuneam, problemele organizatorice, nicidecum participantii.

Cat priveste supararea ta acum ... daca zici ca nu te intereseaza premiul, atunci nu vad de ce te agiti. Pe mine ma interesau premiile, de aia imi doream sa castig. Deci, pe langa altele care vin dupa, atunci cand particip la un concurs, ma gandesc si la premiul pus in joc. Ca de aia e concurs.

Inca ceva ... nu stiu ce a facut Diana la concursul Clipe 2007, nu ma intereseaza sa dezgrop mortii, insa link-ul la semnatura catre pozele proprii din concurs e permis si nu vad nimic rau. E pur si simplu o invitatie la a vedea pozele pe care le ai in concurs. Se poate, nu e nimic ilegal. Mai ilegal mi se pare sa arunci cu noroi in altii, cum a facu Monica66.

Mergi la inceput

Da,da am cam exagerat.Imi cer scuze Diana..Va multumesc ca a-ti avut rabdare sa cititi.Eu ca majoritatea femeilor cand ma apuc ....pana nu spun tot nu imi tace gura.Inca odata imi cer scuze.

Mergi la inceput