Aspirante optimiste > 20 ani (489)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

cami ai PM
fetelor nu stiu ce sa va spun ...eu stiu ca rana de pe col se vede si la un control giencologic , se introduc valvele destul de adanc si se vede cu o lumina puternica . Ca o am ca nu o am , cu toate ca am motive sa cred ca o am ..cert este ca ma simt tare bine in urma tratamentului .
Eu la CM , chiar si dupa laparo ma simteam f rau , aveam niste dureri cumplite , am durea si stomacul tare , ovarele ..ma taram pe jos , in genunchi pe langa pat . De cand fac acest tratament ma simt excelent , va vine sa credeti ca nu mai am nici macar acele crampe specifice cm-ului ? Cert este ca ma simt tare bine si asta nu ma face decat sa ma bucur , sunt tare bucuroasa cum imi va fii dupa acest tratament , l-am terminat , asta a fost ultima luna ....la sf lui mai voi merge la consult . Din dec de cand a fost descoperita pana in februarie am urmat trat , in febr am fost la consult ..dr mi-a zis ca rana da semne ca se vindeca , s-a mai inchis dar nu suficient, in nici un mom nu mi-a propus cauterizarea ei . App de modalitatea de a desc rana .....cum ziceam si intr-un mesaj anterior cunosc o tipa care a avut si are asa ceva ..si a ramas gravida cu rana . Depinde de rana , depinde de cat de mult este deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu stiu, am zis sa ma mai duc la asta odata, se zice ca ar fi cel mai bun de aici, daca nici acum nu voi avea rezultat, merg mai departe, nu ma las,citesc acum din ultima costatare in luna decembrie cand mi-a zis ca totul e bine si am plecat fara nicio reteta, prima oara cand nu mi-a mai gasit nimic

uter de volum normal
ambele ovare in limite normale
duglas liber
ce inseamna duglas liber , eram atunci in ziua a 7 a

atunci eram asa vesela cand am auzit ca totul e bine si secretia si organele ca nu am mai intrebat ce inseamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mie una mi se pare imposibil sa il vezi cu ochiu liber si sa zici dc are sau nu rana.

poate nu stiu eu. nu vreau sa o iei in nume de rau. nu sunt medic si nu vreau sa te uiti in gura mea dc consideri k nu am dreptate. dar nu prea pot sa cred.

ma bucur ca acu te simti bine in urma tratamentului, ca nu mai ai dureri si esti ok.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

fetelor, ce inseamna duglas liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

BEBE...NU o iau in nume de rau , doamne fereste ..... na fiecare stie intr-un fel .....sincer nu stiu ce sa spun , vreau sa cred ca medicul asta stie ce zice , m-am saturat sa merg din medic in medic . Si nici nu sunt de accord cu cei care fac numai ecografii si omit consultul normal , pana la urma si ala e bun la ceva .

Mergi la inceput

scuze, am pus o intrebare de doua ori ca nu aparuse prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Asa e Adita.

Draguta habar nu am cu ce se mananca ala....

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

aditza si eu la fel am zis, sa mai incerc tot la asta ca pot sa-i arat toate retetele de la toate consultatiile, cu altul o iau de la capat, daca nu reusesc acum cu el merg la altul desi am cativa ani, dupa fiecare control si reteta mi-a dat care un ragaz de 6 luni de incercari dupa care iar controale

Mergi la inceput

bebelu, cum te simti graviduta, a aprut deja alta stare

abia astept si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

hai ca am reusit si eu sa mai intru putin
draguta douglas liber inseamna ca nu ai lichid in spatiul douglas, este spatiul dintre uter si nu stiu ce......ala in mod normal trebuie sa fie liber nu cu lichid. cica mai poate fi cu lichid cand esti la ovulatie sau cand se sparge vreun chist.
cauta ceva pe net, ca eu nu stiu prea bine, iti dai seama, stiu si eu asa...ce-au uitat altii

Viitoare mamica

Mergi la inceput