Aspirante optimiste > 20 ani (489)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ama22 , acum esti insarcinata, ai urmat tratament pentru rana si s-a vindecat?
pentru toate fetele

maine la ora 15 am si eu programarea sa vad ce mai imi spune, ar fi ziua a 8 a, sa vad si cum se prezinta foliculii si din ce cauza nu se prind inotatorii

vreau si eu la odisee cu toate fetele de aici sa ne mutam dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

draguta - am urmat tratament doar 2 luni, cate 3 ovule dupa fiecare ciclu. depinde probabil si de rana. eu am crezut ca am ramas chiar daca aveam rana, dar se pare ca pur si simplu s-a vindecat

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

sper ca nu te plictisesc, mai am o intrebare, cat ai asteptat pana sa aflii ca ai rana , sa fiu mai explicita cat tim ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si eu printre voi.
abia am reusit sa=l dau la o parte pe al meu.

Adita dar cum a vazut rana pe col la o simpla consultatie? k aia nu se vede decat la colposcopie. si iti zic asta k si pe mine ma speriase cineva tot la un control k am rana pe col, si sa fac hpv, k tre sa ma cauterizeze...naspa rau.
am mai mers la vreo 5-6 medici si au zis k nu am nimic, iar rana nu se vede decat la coploscopie dc ar fi. cu ochiul liber nu are cum.
eu am facut si colposcopie sa fiu sigura si nu era nimic.

la toata lumea

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

bebelu, la asta ma refeream si eu, cand am auzir raspunsul de la doctora ca din cauza aia mureau inotatorii, ma gandesc ca poate si eu am din aia, dar de cate ori am fost doctorul nu a vazut nimic nici la masa nici la ecograf, uscaciunea sa fie din lipsa de progesteron cumva?

Mergi la inceput

Draguta nu stu ce sa-ti zic.
nu ma pricep la asta
el mai bine iti zice un medic. din cate stiu omuletii pot sa moara dc secretia ta e acida. si pt asta se face o analiza, dar nu stiu cum se numeste.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

bebelu, secretia am facut-o si doctorul mi-a zis ca e bine, acum ramane de vazut ce mai imi spune maine, o sa ma iau putin de el, am cam dat o gramada de bani la doctor si fara niciun rezultat, timpul a trecut, stres, asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Mutumesc pentru sfaturi fetelor, imi pare rau ca nu apuc sa intru prea mult dar aveti o viteza, ca atunci cand intru abia apuc sa citesc din urma. Eu abia sunt z 23, ieri cand intrebam de test eram tare nerabdatoare sa ma testez ca aveam eu unele simtome . Azi nu mai sunt asa optimista, asa ca probabil o sa astept uratii.
Bun venit noilor fete, sedere scurta.
Bebelu bucura-te ca ai o sarcina usoara, nu iti mai face atatea griji, si felicitari pt superba semnatura
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Draguta - eu nu am incercat inainte sa aflu de rana. Am flat de rana cand am mers la doctor sa imi dea ok-ul ca pot ramane gravida.

Rana mea era foarte veche cica, dar doctorita a zis ca uneori poti ramane gravida si peste rana. Mie mi-a zis sa incerc asa 6 luni si daca nu raman, doar atunci sa o cauterizeze.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

mai bine vi la bucuresti.
sti k ti-am mai zis. acu tu faci cum vrei,.
dc a iesit bine secretia, inseamna k nu e probl. dc nu se prinde asta nu inseamna k omuletii mor.

Albumele noastre

Mergi la inceput