Aspirante optimiste > 20 ani (489)
Raspunsuri - Pagina 15
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC cami ...te referi la dr de care ma scris mai devreme in leg cu rana de col ? este vb de dr hahicalil de la romar , un dr exceptional , il recomand cu caldura . Cum bine stiti ...putini medici trateaza pacientele cu interes , din pacate am umblat si eu din dr in dr . daca vrei mai multe detalii iti pot da , fie pe PM fie aici . |
mar interesa da-mi amanunte unde vrei tu
cat a fost consultatia+eco transvaginal
si la ce adresa ai fost
roxy_s spune:
ama...offf prin ce trebuie sa treci si tu

te inteleg perfect, si eu am pierdut o sarcina si nu exista durere mai mare, dar trebuie sa fim optimiste si cu incredere in Dumnezeu ca ne va ajuta.

aditza bine ai venit la noi, sedere scurta, scurta

Viitoare mamica 
ama22 spune:
camcris - la spitalul athena se plateste in euro. ultima consultatie + eco transvaginala m-a costat 164 RON. Am mai fost dupa aia la un control tot cu eco transvaginala si nu am mai platit nimic.
cand am mers la un control de rutina + eco transvaginala + lama (papanicolau, flora etc)am platit 300 ron.
eu am mai fost la cabinete particulare in Timi care aratau mult mai prost, aparatura era mai veche si plateam tot cam atat. Si aici sunt impresionata de igiena. De exemplu in timpul controlului meu doctorul si-a schimbat de doua ori manusile!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ama22 spune:
Aditza si Bebelu - acum am citit si eu cu rana pe col.
Eu am fost in iarna prin noiembrie la o ginecoloaga care nu mi-a placut, totusi ea mi-a zis ca am rana pe col si ca nu o sa raman gravida din cauza acestei rani. Mi-a zis ca poate crea un mediu neprielnic pentru spermatozoizi si ii omoara de la intrare :))
A zis totusi ca ea nu s-ar arunca la o cauterizare ci a zis ca imi da 6 luni de tratament sa vedem daca raman in perioada asta sau nu.
Acum sa va spun cinstit noi nici nu am incercat in perioada aia
si cand am incercat am ramas imediat (aproape in prima luna). Cand am mers la control la alti 2 ginecologi, amandoi mi-au zis ca rana nu mai exista.
ama22 spune:
Roxy imi pare rau ca si tu ai trecut prin asta
din pacate acum contstat cat de multe femei trec prin drama asta, parca nici nu imi imaginam ca statisticile sunt chiar atat de reale. Dar suntem puternice si o sa reusim noi pana la urma! :)

PaulaFrida spune:
Fetelor,ma puteti ajuta cu ceva retete?
Am un trunchi de peste sanger(novac) la congelator,maine vreau sa-l fac,ceva sugestii?cum ar fii mai bun preperat un sanger,cu ce ar merge mai bine?
Cu mujdei de usturoi sigur o sa-l papam,dar nu stiu cum ar merge mai bine,prajit sau la cuptor.
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
camcris spune:
ama22 multumesc mult de informatii
ce bucatarie fantastica

mai ales Sandwich cu mozzarella si nuci este demential
ama22 spune:
camcris - cu mult drag :)
din pacate de la bucatarie am luat o pauza in ultima perioada ca imi picau toate din maini, dar de azi ma reapuc de treaba 
roxy_s spune:
paula asa pofta ne mai faci.....

nu stiu vreo reteta dar pe net cred ca gasesti o groaza, la cuptor cred ca iese cel mai misto

ama asa este trebuie sa mergem inainte cu optimism.

Viitoare mamica 
nike974 spune:
Paula,
reteta:
cureti trunchiul de solzi(banuiesc ca e deja curatat), il tai pe abdomen si il umpli moderat cu un amestec facut din feliute de ceapa(f fin taiata), lamaie, rosii si ardei grasi, un cateld e usturoi taiat f fin, busuioc, tarhon, sare, piper verde si doua trei feliute de unt., pe deasupra pui niste felite transparente de unt si il stropesti cu vin alb. il infasori in aluminiu si il pui la copt sau il pui pe un pat de cartofi cu putin ulei d emasline/unt, tarhon, piper, doua aphare de vin alb si unul d eapa, sare.
il uzi cu amestecul respectiv din cand in cand cu o lingura si nu il tii mai mult de 30 de min la foc moderat.
pofta buna.