Aspirante optimiste > 20 ani (489)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza_bra spune:
ama, imi pare rau de necazul prin care treci ... iti doresc sanatate si putere sa treci peste 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ama22 spune:
camcris eu nu stiu la unguri, dar stiu de unguri si austrieci care vin in Timisoara la Clinica Brol (http://www.brol.ro/Clinica_Brol.htm) si Spitalul Athena (http://athenahospital.ro/)
Eu pana acum am fost la Athena cu supravegherea sarcinii si sunt tare multumita de ei,din pacate nu iti pot da detalii despre partea de IA.
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ama22 spune:
Madutza iti multumesc mult :) vestea am primit-o deja de o saptamana, am avut timp sa o analizez si sa ma obisnuiesc cu ea. tristetea si durerea sunt mari, dar dorinta de a face un bebe le intrec si ma obliga sa fiu pozitiva si optimista sa fiu pregatita si puternica ;)
aditzaC spune:
hello
bebelu....imi cer scuze cred ca sunt datoare cu un ras , parca m-ai intrebat cum am descoperit rana de pe col ...ei bine am fost la un control , mai exact o eco ( mergeam la un dr nou , dar despre care am auzit numai lucruri bune ) ..dupa eco mi-a spus sa ma urc si pe masa sa facem un control obisnuit si sa facem si un papanicolau . Am fost incantata sa vad ca isi da interesul si nu am cerut eu ....acolo s-a uitat la col si mi-a vazut rana ( scuze detalii : se uita cu valvele si cu o lumina mai puternica ) . De atunci mi-a dat tratament dar mi-a spus ca este posibil sa nu raman cu aceasta rana pt ca ea impiedica trecerea spermatozoizilor . Dar cum sunt minuni , au existat femei care au ramas gravide si cu rana de col , chiar am o prietena . M-am bucurat tare ca nu mi-a luat bani pe consultatie si mai mult mi-a facut analzilele gratuit pt ca mai aveau fonduri . ma bucur cand plec incatata de la un medic si revin cu placere .Asadar de atunci urmez tratament cu ovule Cerviron , vit A si sup Voltaren , 10 zile pe luna , fara contact , de obicei incep trat dupa perioada ovulatiei . De la ce se face rana ? poi sunt mai multe cauze / factori : folosirea ob-urilor , am folosit din pacate .......contact ''dureros'' lipsa secretiei , imunitate , candida , etc.
ps: frumoasa semnatura
ama22...imi pare rau ca treci prin asa momente ...doamne ajuta sa fie totul ok , iti dorec multa putere sa treci peste toate incercarile .
camcris..multumesc pt primire . sa me ajute d-zeu pe toate sa ne mutam cat mai repede la odisee ...unde ti-ai facut suvitele ? chiar ma gandeam sa imi trag si eu cateva
, sau m-as face satena deschis , sunt saten inchis . imi pare rau ca nu au iesit asa cum iti doreai ....poate reusesti sa le dai de cap
cami_antonia..sanatate parintilor .
vas ,paula...
anca...mumoasa tare printesa , sa va traiasca !
madutza ..ai un baietel superb , sa iti traiasca !
tb sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa va scriu acest mesaj ...aseara cand am intrat eu erati la pag 7 si acum la 14
...aveti o vitezaaa....chiar ca tb sa ma obisnuiesc cu voi
. Voi incerca sa intru mai des dar eu sunt la sevici si na stiti cum se intampla mai apare una alta ..adika mai si muncim 
In rest ...astept CM-ul ...nu sper la altceva , azi maine poimaine tb sa soseasca . Cred ca eu voi ramane numai cu ajutorul unei minuni . App ..sotii vostrii au facut spermograma ? Mie mi-a luat ceva s ail conving pe al meu si cand urma sa o facem , am avut un necaz in familile si va dati seama ca nu ne-a mai ars de nimikc . Urmeaza sa o facem ...cu toate ca am un feeling ca la el totul este ok.
App: ati auzit de flavin 7? cititi pe net despre el .....eu vreau sa mi-l cumpar (pastile ).
pupicei tuturor
camcris spune:
ama multumesc de informatii, mie i-mi trebiue pentru bucuresti
daca nu te superi ce preturi au,sunt mari pentru o consultatie de exemplu si o eco transvaginala
danutza2783 spune:
Buna dimineata la amiaza fetele

Frumoase poze Madutza
Pe mine nu ma deranjeaza sa pun dublu/triplu pe mine daca raman gravida, numai sa raman
.Asa as fi rotunda cu totul si m-as putea deplasa prin rostogolire![]()
Bebelu mama, faina semnatura ta

Ama nu fi suparata,trece
.Eu nu am trecut prin asa ceva dar nasa mea a pierdut o sarcina asemanatoare la aproape 3 luni, sarcina fara embrion, acum un an.Acum e gravida in aproape 5 luni.
roxy_s spune:
doula stii ce vroiam sa te intreb, ca mi-ai zis tu ca poate am estrogenul prea mare.... luna trecuta am avut ciclul la 34 de zile, asa ca nu stiu sigur daca trebuie sa ovulez acum , nu mi-a zis marimea foliculilor, a zis ca sutn 4-5 pe stangul si 3 parca pe dreptul dar marimea nu a zis-o.
endometrul este prea gros pt ziua 13?? mai ales daca , sa zicem, ca inca nu ovulez.
Viitoare mamica 
camcris spune:
aditzaC eu m-am facut suvite la un salon de cartier si ma costat 3 cupe si jumate+spalat+uscat 71 ron pentru par lung
vreau sa te intreb daca nu te superi la ce dr. ai fost la ce spital?
aditzaC spune:
cami ...te referi la dr de care ma scris mai devreme in leg cu rana de col ? este vb de dr hahicalil de la romar , un dr exceptional , il recomand cu caldura . Cum bine stiti ...putini medici trateaza pacientele cu interes , din pacate am umblat si eu din dr in dr .
daca vrei mai multe detalii iti pot da , fie pe PM fie aici .
ama22 spune:
Aditza si Danutza - va multumesc mult de tot
momentan ma simt bine si puternica, sper sa ma tina cat mai mult starea asta ;)