Aspirante optimiste > 20 ani (489)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ama, imi pare rau de necazul prin care treci ... iti doresc sanatate si putere sa treci peste

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

camcris eu nu stiu la unguri, dar stiu de unguri si austrieci care vin in Timisoara la Clinica Brol (http://www.brol.ro/Clinica_Brol.htm) si Spitalul Athena (http://athenahospital.ro/)
Eu pana acum am fost la Athena cu supravegherea sarcinii si sunt tare multumita de ei,din pacate nu iti pot da detalii despre partea de IA.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Madutza iti multumesc mult :) vestea am primit-o deja de o saptamana, am avut timp sa o analizez si sa ma obisnuiesc cu ea. tristetea si durerea sunt mari, dar dorinta de a face un bebe le intrec si ma obliga sa fiu pozitiva si optimista sa fiu pregatita si puternica ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

bebelu....imi cer scuze cred ca sunt datoare cu un ras , parca m-ai intrebat cum am descoperit rana de pe col ...ei bine am fost la un control , mai exact o eco ( mergeam la un dr nou , dar despre care am auzit numai lucruri bune ) ..dupa eco mi-a spus sa ma urc si pe masa sa facem un control obisnuit si sa facem si un papanicolau . Am fost incantata sa vad ca isi da interesul si nu am cerut eu ....acolo s-a uitat la col si mi-a vazut rana ( scuze detalii : se uita cu valvele si cu o lumina mai puternica ) . De atunci mi-a dat tratament dar mi-a spus ca este posibil sa nu raman cu aceasta rana pt ca ea impiedica trecerea spermatozoizilor . Dar cum sunt minuni , au existat femei care au ramas gravide si cu rana de col , chiar am o prietena . M-am bucurat tare ca nu mi-a luat bani pe consultatie si mai mult mi-a facut analzilele gratuit pt ca mai aveau fonduri . ma bucur cand plec incatata de la un medic si revin cu placere .Asadar de atunci urmez tratament cu ovule Cerviron , vit A si sup Voltaren , 10 zile pe luna , fara contact , de obicei incep trat dupa perioada ovulatiei . De la ce se face rana ? poi sunt mai multe cauze / factori : folosirea ob-urilor , am folosit din pacate .......contact ''dureros'' lipsa secretiei , imunitate , candida , etc.
ps: frumoasa semnatura

ama22...imi pare rau ca treci prin asa momente ...doamne ajuta sa fie totul ok , iti dorec multa putere sa treci peste toate incercarile .

camcris..multumesc pt primire . sa me ajute d-zeu pe toate sa ne mutam cat mai repede la odisee ...unde ti-ai facut suvitele ? chiar ma gandeam sa imi trag si eu cateva , sau m-as face satena deschis , sunt saten inchis . imi pare rau ca nu au iesit asa cum iti doreai ....poate reusesti sa le dai de cap

cami_antonia..sanatate parintilor .

vas ,paula...

anca...mumoasa tare printesa , sa va traiasca !

madutza ..ai un baietel superb , sa iti traiasca !

tb sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa va scriu acest mesaj ...aseara cand am intrat eu erati la pag 7 si acum la 14...aveti o vitezaaa....chiar ca tb sa ma obisnuiesc cu voi
. Voi incerca sa intru mai des dar eu sunt la sevici si na stiti cum se intampla mai apare una alta ..adika mai si muncim
In rest ...astept CM-ul ...nu sper la altceva , azi maine poimaine tb sa soseasca . Cred ca eu voi ramane numai cu ajutorul unei minuni . App ..sotii vostrii au facut spermograma ? Mie mi-a luat ceva s ail conving pe al meu si cand urma sa o facem , am avut un necaz in familile si va dati seama ca nu ne-a mai ars de nimikc . Urmeaza sa o facem ...cu toate ca am un feeling ca la el totul este ok.
App: ati auzit de flavin 7? cititi pe net despre el .....eu vreau sa mi-l cumpar (pastile ).

pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

ama multumesc de informatii, mie i-mi trebiue pentru bucuresti
daca nu te superi ce preturi au,sunt mari pentru o consultatie de exemplu si o eco transvaginala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Buna dimineata la amiaza fetele

Frumoase poze MadutzaPe mine nu ma deranjeaza sa pun dublu/triplu pe mine daca raman gravida, numai sa raman.Asa as fi rotunda cu totul si m-as putea deplasa prin rostogolire

Bebelu mama, faina semnatura ta

Ama nu fi suparata,trece.Eu nu am trecut prin asa ceva dar nasa mea a pierdut o sarcina asemanatoare la aproape 3 luni, sarcina fara embrion, acum un an.Acum e gravida in aproape 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

doula stii ce vroiam sa te intreb, ca mi-ai zis tu ca poate am estrogenul prea mare.... luna trecuta am avut ciclul la 34 de zile, asa ca nu stiu sigur daca trebuie sa ovulez acum , nu mi-a zis marimea foliculilor, a zis ca sutn 4-5 pe stangul si 3 parca pe dreptul dar marimea nu a zis-o.
endometrul este prea gros pt ziua 13?? mai ales daca , sa zicem, ca inca nu ovulez.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

aditzaC eu m-am facut suvite la un salon de cartier si ma costat 3 cupe si jumate+spalat+uscat 71 ron pentru par lung
vreau sa te intreb daca nu te superi la ce dr. ai fost la ce spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

cami ...te referi la dr de care ma scris mai devreme in leg cu rana de col ? este vb de dr hahicalil de la romar , un dr exceptional , il recomand cu caldura . Cum bine stiti ...putini medici trateaza pacientele cu interes , din pacate am umblat si eu din dr in dr .
daca vrei mai multe detalii iti pot da , fie pe PM fie aici .

Mergi la inceput

Aditza si Danutza - va multumesc mult de tot momentan ma simt bine si puternica, sper sa ma tina cat mai mult starea asta ;)

Mergi la inceput