Aspirante optimiste > 20 ani (489)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
da joi merg la eco 

abia astept sa vdm pe bb, sau ma rog...punctuletu. ![]()
![]()
ma simt fff bine. bag incontinuare k sparta in mine, deja ma strang pantalonii
. nu stiu ce voi face mai incolo. 
in rest e ok. nu varsaturi, nu dureri, nu nimic. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
aditzaC spune:
DRAGUTA ...asa e ....si medicii astia sunt cu dus si intors . Mergi la unul iti zice ceva , apoi dac mai vrei o parere aflii altceva si tot asa , te deruteaza de numai sti
De ce vreau sa cred ca medicul asta are drept ? este singurul care m-a facut sa ma simt bine ...deci simptomele de rana le-am avut ..durere in zona pelviana , parca imi dadea niste ace ..intepaturi din inauntru , durere pe picior si cateodata ma durea in lateral de parca ziceai ca am apendicita sau altceva . Plus durere la contact ....durere la menstruatie ...este adevarat ca cele doua din urma pot fii gasite si la endometrioza ( ceea ce am ) dar am pus pe seama ranei de pe col . '
Sunt tare curioasa sa vad ce va urma , oricum dupa ce va face si sotul spermograma ....voi vedea ce naiba mai fac , sincera sa fiu imi este frica sa nu am ceva grav dar atata timp cat analizele : papa , secretia etc sunt ok ..eu zic ca n-ar tb sa ma gandesc la lucruri mai grave . Endemetrioza asta imi da batai de cap , sincer nu stiu o mai am nu o mai am ?!
bebe ....
iubita.mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta fetelor, ce inseamna duglas liber? |
In alta ordine de idei in legatura cu rana de pe col: colul uterin are 2 portiuni endocol care se vizualizeaza doar prin colposcopie la primipare si exocol care se vede la examenul pe masa ginecologica. Deci in functie de pozitia ranii se poate vedea sau nu.Endocolul se poate vizualiza la multiparele care la nasterile anterioare au suferi rupturi de col uterin si nu au fost cusute bine sau au cicatrizat defectuos
Si in al treilea rand mai am de asteptat cateva zile si fac un test.Sper sa fie cu II liniute:). Va pup si va stau la dispozitie oricand
bebelu86 spune:
ies un pic k tocmai am luat un virus 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
camcris spune:
aditzaC eu am intalnit fete cu eniometrioza au urmat tratament 6 luni si au acum 
nu trebuie sa-ti pierzi speranta
si sotum meu sa lasat foarte greu convins sa-si faca spermogram+spermocult. abia dupa ce am facut eu laparoscopia si mi-a zis ca nu am nimic, cred ca asta la motivat, curajul meu de a face orice pentru BB
sper sa-l convingi pe sot sa-si faca analizele cat mai repede

aditzaC spune:
BEBE ..ai grija la virusi ...deci fara virusi la sarcina da ? glumesc ...am vazut si eu ca bantuie pe net un virus nu dati click pe linkurile pe care le primiti
cami ..da si eu cunosc fete cu endometrioza care au si doi copilasi , ce naiba sa mai zic ?! uneori ma gandesc ca sunt tare ghinionista . Oi vedea ..pana la urma va fii asa cum vrea cel de sus , putem face noi orice . daca totul e ok la voi atunci care ar fii problema?
din pacate si stresul asta ne face f rau ....firar al naibii de stres , eu una ma stresez f repede si tin in minee..si ma macina diverse stiu ca nu-i bine ...dar vad ca nu pot fii altfel ![]()
didi32 spune:
Buna fetelor
am aparut si eu!
Bebelu frumoasa semnatura
Cosmi, stii ca ne esti tare draga, iti respectam alegerea, sa dea D-zeu sa ne anunti direct ca vezi dublu! Si sa stii ca-ti simtim lipsa
in devenire