Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

doar salut in viteza. Ne pregatim sa mergem la un film, anul asta am cam ratat TIFF-ul, macar unul sa marcam...am fost la sala si la calareala si azi a fost mai bine abia astept ziua de maine api o saptamana lipsesc ca am de mers intr-o delegatie care tine vreo 4 zile + inca una de drum...oricum imi iau laptopul cu mine si ne mai scriem seara, daca nu voi fi praste de tot.

Flo, sunt impresionata daca ti-a placut de Serbanel cu fatza lui timida, da cred ca s-a intimidat cand a vazut-o pe Elise ce frumoasa e, altfel nu e el chiar asa de timid

Va pup si pe curand!
Roxa
O seara faina si o Duminica minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974

doar salut in viteza. Ne pregatim sa mergem la un film, anul asta am cam ratat TIFF-ul, macar unul sa marcam...am fost la sala si la calareala si azi a fost mai bine abia astept ziua de maine api o saptamana lipsesc ca am de mers intr-o delegatie care tine vreo 4 zile + inca una de drum...oricum imi iau laptopul cu mine si ne mai scriem seara, daca nu voi fi praste de tot.

Flo, sunt impresionata daca ti-a placut de Serbanel cu fatza lui timida, da cred ca s-a intimidat cand a vazut-o pe Elise ce frumoasa e, altfel nu e el chiar asa de timid

Va pup si pe curand!
Roxa
O seara faina si o Duminica minunata va doresc!

It's the first day of the rest of my life!

Si mi-o placut tare soro!!!!!!Amu' ne tot laudam plozii. Da' era mortal cu mutritza aia timida...m-a terminat cum s-a invartit literalmente in forma de peninsula pe dupa a mea odrasla, care odrasla se mieuna ca i se dadea atentie. Ca sa nu mai zic ca m-a impresionat pana peste masura faptul ca e suuuuper inalt, asta e de la sine inteles, ca si voi parintii nu sunteti mai prejos....da' pare pe clasa a doua fato!!!!! No, apoi all in a fost funny tare supermini intalneala noastra-n treacat. Sa ai parte de zile neobosite in delegatia dumitale...si drum bun.

Va zic numa' ca ma simtesc mai bine, am dat de capat examenului cu bine....am luat 10....la astea practice in afara de o singura profa restul ne zic pe loc notele. Maine mai e unul, din Caragiale, apoi o lucrare de predat pana miercuri si gata primul an de master.

Va pup si va doresc un weekend minunat!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana din pacate nu te pot ajuta dar va doresc mult succes la operatie.Sanatate multa!

Florinuca bine ca s-a terminat cu bine.

Roxa succes in delegatie, sa fie cu maaare succes!

Eu sunt varza.Maria e bolnava si habar nu am ce are, dar la 11 mergem la doctor sa o vada.Ieri noapte a avut febra si am pazit-o, deci am dormit in reprize .Bine ca azi noapte nu a avut febra dar tot m-am plimbat pe la ea sa vad ce face.Clar nu e bine deloc ca si acum doarme.Banuiesc ca e ceva digestiv dar....
Oricum sunt tare suparata ca nu e bine Maria, plus ca vroiam sa mergem la munte si am cam stricat petrecerea.
Dar ne facem noi bine si ne luam revansa.

No , va doresc duminca placuta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Asi, sanatate Mariei!
(al meu - cel mare - are ceva viroza, nu mananca nimic de 2 zile si cu temp e ca hopa-mitica, cand sus cand jos)

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Stanca, sanatate Mariei; sper din toata inima sa treaca repede...
Florina, nici nu ma mir ca ai luat 10; ma asteptam
Astazi ne-am intalnit la Winners cu Raluca si cei mici.... cat de frumosi sint... Luca al meu era in plina miscare ca de obicei..
Deci: cand ne intalnim cu cei mici dupa noi?????
Asa cum am promis, poze noi cu smecherul meu...
http://family.webshots.com/album/577889457feTnni

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Buna dimi, gagici!

Ma declar cu tonus bun datorat vremii asteia frumoase. Miroase a vara afara! In sfarsit!

Vazut pozele cu Luca, care Luca a crescut bine de tot fata de pozele ce le-am vazt' yo la semnatura. Sunt in gradina botanica? Poate ne vedem prin cartier, ce zici, cand e timp....

Stanca va tin pumnii sa fie ok...pe mine personal cand era Elise mai mica afectiunile digestive m-au ingrozit cel mai tare. De fiecare data am ajuns la spital, o data cu E-coli si de doua ori cu limfadenita mezenterica...buehhh, oribil. O sa fie totul bine cu Mariuca

Va pup si mai viu

Mergi la inceput

Manu ai un copil minunat!Stiu ca stii asta dar mi-au placut la nebunie pozele voastre.

Multumesc de griji.Maria e bine, azi dimineata i-am luat din gat exudat si vedem ce iasa.Ca sa nu raman de caruta am facut si eu laringita, de rad copii de mine cum vorbesc.

In fine, vorba Florinei, tot e bine ca azi e VARA!

Mergi la inceput

Amu' a zis si Manu, ce saracie, oare nu om reusi sa ne vedem, macar si asa in treacat, tu fetelor?

In gredinuta botanica, ori in parc, ori la o terasa....etc

Stanca, ma bucur ca sunteti bine

Io am tinut azi bestia mica acasa, ca avea niste muci, mi i-a dat, i-am luat si se pare ca i-am pasat inapoi...altceva vad ca n-are, doar muci in nas infundat. Maine e excursia la Tg. Mures, la zoo si manastire, cu gradi, si de-aia am tinut-o sa poata merge maine, daca numai muci sunt. De mancat o mancat biiine, speram sa fie ok

Va pup si ma straduiesc sa pun si io o pozica doua, ca nu ne-ati vazut de multi ani...poate reusesc in cateva saptamani

Mergi la inceput

Florina ce ora fixa ai prins.Si mie tare mi-ar placea sa ne vedem cu copii dar nu mai sunt vremurile de alta data si nici oamenii de alta data.

Ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat ca tare rau ma dosre gatu'.
Noapte buna

Mergi la inceput

Haideti fetelor la o cafeluta!

Mergi la inceput