Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vin eu la cafelutza

haideti joi dupa masa daca e frumos la Taverna pe terasa , dupa masa, cu copiii si se pot si juca acolo, ce ziceti?asa ad hoc si fara mari preparatisme, ce ziceti?
imi pare rau ca nu ne-a iesit mersul in we impreuna, eu am facut o indigestie crunta duminica si acum ma freaca o raceala...sunt asa de satula de pb mele de sanatate si imunitatea mea prastie...

sapt asta avem serbari, maine Sofi e Mac roshusi Thea are sambata si se va imbraca in pelerina si toca si vor canta Gaudeamus si eu cred ca ma voi smircai copios.

Manu, v-am admirat pozele, minunate

Mergi la inceput

Erika daca apuci arunca un oki la ce am postat aici pliz

http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=152073&FORUM_ID=85

vinerea viitoare plecam la Londra sa la Bon Jovi si m-ar ajuta niste sfaturi

Mergi la inceput

Erika, sorry asta era linkul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152073&whichpage=4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!

Si io poftesc la o cafeluta.

Stanca, tu cum te mai simti cu laringita?

Cristiana, nu stiu ce zice restul lumii dar cred ca noi ne inscriem. So, suntem 2 deja, iar cu tot cu mostenitori...facem o trupushoara.
Inteleg preocuparile tale legate de imunitate, etc. Eu cred ca niciun tratament de intarire si consolidare a sistemului imunitar nu isi va face pe deplin efectul in prezenta stresului, gandurilor negative si alte din familia aceasta. Asta stiu incercat pe pielea mea. Numai si stresul este cel mai mare dusman al unui sistem imunitar puternic. Ar mai fi faptul ca in ziua de azi calitatea alimentelor lasa de dorit, la nivel de nutrienti continuti. Tot mai multi oameni sunt obositi aparent fara motiv, degeaba dorm cat ar trebui, se imbolnavesc, nu grav dar des, etc,etc,etc.
Eu am facut asa si ma simt extrem de bine: sport, daca se poate zilnic, dar macar de 3 ori/saptamana si mancat cat se poate de sanatos, macar pana la amiaza si in plus la ultima masa a zilei. Sportul eu il percep ca pe-un scut de aparare, imi intareste organismul din exterior inspre interior. Apoi, ca suplimentezi cu vitamine si alte artificii, asta e altceva. Eu cred ca trebuie sa le iei pe o baza solida deja, baza reprezentata de mese sanatoase pentru tine individual(daca-ti cade bine porcul, baga porc, daca esti mai vegana baga radacini de telina )si de practicarea a mult mult sport. In agenda mea o fatza a monedei este tonusul general dat de sport iar cealalta este starea generata din stres, depresie si stari asemanatoare asteniei primavaratice. E un fel de situatie de versus. Aoleu dar multe ar mai fi de spus. Ma opresc aici ca poate se plictiseste lumea si poate ma crede paranoica si obsedata de SPORT(chiar, ar fi curios d ecate ori am pomenit cuvantul sport in postul meu .

Elisu e la Tg Mures, la Zoo, avec le kindergarten. O recuperam la 6.

Va si mai viu

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Florina, sa zicem ca am inteles mesajul legat de SPORT!nu fac atat de mult dar fac miscare, bicicleta si jogging ocazional.

legat de stress..da cred ca in ziua de azi nimeni nu e scutit...fetele ma cunosc, eu sunt f pozitiva si il handle bine, si chiar cred ca am o problema fizica, ca organismul imi e slabit...si nu de pshici.eu cred ca mai sunt situatii cand esti bolnavicios si eu asa ma simt acum...ca am probleme cu functionarea lui, nu cu bibilica ,care de altfel ma mana destul de bine inainte!
dar cand nu am pb digestive, is racita, fac puroi in gat si tre sa iau antibiotice sau ma doare spatele...si asta ma deprima...sa ma simt ca de 80 de ani...eh nu e tot timpul dar acum de vreo 2 sapt e:)o sa incerc sa push mai multa miscare sa ma aduc pe calea cea buna si m-am gandit si la acupunctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ne vedem joi, dar pe la 18.45 ajungem noi.... Musai sa-i spun de acum lui kiddo ca mergem la restaurant, ca e tare crizat in ultima vreme. Orice vede la alt copil vrea si el....
Abia astept sa ne vedem.... acum stau sa ma gandesc daca va recunosc

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Manu, nu stiu, nu stiu....cu recunoscutul zic! Dar yo o sa te/va recunosc, ca doar m-am delectat cu poze vechi si noi

Criss, nu ma refeream neaparat la bibilica...starea aia astenica nu de la bibilica vine(nota bene ca yo vorbesc din experienta mea). Si nici nu-mi permit, acum ori altadata sa zic lumii cat sport sa faca, ori chiar si numai sa faca. Zic cum m-am dres eu. e un soi de carusel, mai ales daca sunt episoade acute atat de dese...se influenteaza toate intre ele. Poate nu ar strica sa faci, de la 0 o serie de analize amanuntite, de la clasicele cunoscute pana la dozari cu anticorpi sa vezi exact cum stai cu "aparatul" imunitar. Asa stii o treaba. Inca ceva ce stiu de la dr. Elisei: bolile pe care le fac puradeii la gradi is ffff pacatoase si contagioase, deci, daca te imbolnavesti in perioadele in care-s si fetele bolnave, nu stiu, creca doar sa ai o imunitate infailibila sa scapi, in rest...le iei, le dai la altii. Mi-am imbolnavit colegii in niste haluri, de la elise cetire, de la bronsite pana la epidemie de varicela. iar la varicela io n-am luat, numai am fost purtator.
Sanatate.

Io am adunat pe aici putin, am tras o juma' de ora de plaja si sport outdoor de dimineata: un km cu greutati in spate, pana la scarile de la belvedere, apoi 5 ture de alergare usoara pe scari insus si inapoi, cu aceleasi greutati in ghiozdan si apoi fuga sus pe cetatuie, gruia, si viteza pe rosetti in jos, pana acasa. Refreshing

Va pup.

P.S. Am vazut-o alaltaieri pe Mariana, pe motor, iar ne-am intersectat. Am vazut-o din timp, m-am gandit sa dau din aripi. Dupa care m-am gandit ca n-are rost, ca nu'jtiu daca m-a vedea. Nu stiu exact care-i relatia motor-masina mica....vizuala ma refer...intre cei ce populeaza vehicolele mai sus mentionate

Mariana,

Ralu, tu cum esti? si

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Florina, ce chef de sport mi-ai facut; din pacate eu am devenit o sedentara, incerc sa fac ceva pe acasa, dar nu ma tine prea mult; mie mi-e dor de inot, de un tenis... dar nu am cum. Astept sa creasca Luca si sa pot sa fac aceste lucruri, fara sa ma tot gandesc cu cine il las sau sa abuzez de dadaca... Si cel mai tare dor imi este de un trekking pe undeva....
Chiar ma gandeam ca sint tare slabita in ultima vreme, dar la mine cred ca este pe baza mentala. Cu sistemul imunitar stau bine, asa cred: nu am luat nici o boala de la Luca. Insa acum sint varza fiind cumplit de alergica.. si maine va fi tare greu la taverna, dar iau pilula inainte si poate nu plang toata seara .
Ieri am crezut ca lesin langa Luca in parc din cauza rinitei. Nu mai puteam respira si Luca nu intelege. A venit un domn si l-a intrebat daca m-a suparat ca eu eram tare plansa. El, foarte calm zice: oh, no, e de la teiul din fata .
Va pup si sper sa ne vedem maine... da??????? Pentru recunoastere: eu vin cu ochii rosii iar Luca e tuns 2.

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Poate trec si eu joi pe terasa dar sunt fara copii si poate imi mai trece raceala.Ai mei sunt plecati saptamana asta.

Ce bine ca a venit vara, nasol e ca la mine in casa e frig...unii zic ca-i bine ca e racoare.Dupa laringita mea si mucii pe care-i am clar e cam frig.

Tot e bine ca si azi e zi de vara asa ca va invit la o cafea si o limonada racoroasa.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

fetelor , am intalnire cu colegii mei exact maine de la 6 la Taverna.asa s-a nimerit.daca nu va deranjeaza putem sta la o masa ca-s mai mult fete si f faine, daca nu eu o sa fac naveta:)

Mergi la inceput