Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Mada23 uraaaa ce veste minunata!!
felicitari iubita si o sarcina la termen i-ti doresc din tot sufletul!

LilianaFi ce mai faci iubita, ca ne-a fost tare dor de tine! Mii de pupici!
Boo important unu si bun!
Sa vizualizezi partea aia cu burti, ca suna bine!
Lucicule ai fost draguta foc acum o luna cand m-ai sunat sa ma feliciti. Ai vrut doar sa nu ratezi ziua mea!
Va multumesc tuturor pentru urari!
Am avut parte de o zi minunata, chiar daca vremea a fost nabadaioasa!
mada23 spune:
Multumesc din suflet la toate
iote ce v-am adunat ce-mi place
o sa va molipsesc
, multi
pentru toate si dubli pentru cele care dau foartee rarutz pe aici, Lili nu te-am uitat sa stii 
Va dati seama ca am ditamai morcovu' la chilotel da cu DD inainte , fac tot ce sta in puterea mea ,restul....iau ca atare oricat de greu este.
Multe flo pentru fetele mele dragi 

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
lalely07 spune:
Mada,Aditza,Beatrice trebuie sa fiti curajoase pana la capat.
Voi sunteti modelele noastre, voi ne aratati ca se poate..ne faci sa avem si noi mai multa speranta ca poate va veni minunea si in viata noastra.
Ne rugam pt toate gravidutzele de aici sa fie totul bine

Boo spune:
Ralu prima oara au fost multi, vreo 20 parca mi-au scos. Si din aia doar 9 au putut fi fertilizati.. A doua oara au fost mult mai putini si am ramas cu 3 buni pe care mi i-a pus. Acum vad ca sunt si mai putini. Nu stiu ce concluzie sa trag. Chiar ma gandeam sa le zic sa mi-i puna si pe aia congelati daca productia nu e prea buna.
Se pare ca as avea estradiolul cam mic (astept azi rezultatul la analiza sa vad exact) pentru ca am si o mica scurgere maronie -- scuzati !!!! -- care nu ar trebui sa fie inaintea punctiei
cristina_84 spune:
Buna, fetelor. Eu inca va urmaresc, dar nu mai scriu pentru ca sunt in pauza de bebe pana spre toamna. Am vazut ca avem multe burtici noi si vreau sa va felicit din suflet, ne dati multe sperante. Pupici!!!
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
ralu_t spune:
mada, da, morcovelul e inevitabil. si va tot fi pana iti tii copilul in brate...si dupa, ce sa mai vb
dar fi increzatoare. La tine fusese o infectie? nu mai retin exact. Cert e ca eu cand am fost gravi aveam o colega la birou, cu 2 saptamani de sarcina in urma mea care a pierdut-o la 18 saptamani din motive de ureaplasma, s-au rupt membranele. Acum are un copil sanatos si frumos, probabil o si cunosti ca a ajuns la tutunaru, a scris si pe forum, crisarh. Probabil ca tutu va face tot ce trebuie, cerclaj, tratamente de sustinere, dar moralul tau in primul rand e cel care face adevarata minune. Optimista si pozitiva te rog...
oana, astia nu mai regleaza tratamentul si in functie de productie? nu ma oricep eu la fiv-uri dar parca asa am auzit. eu tineam minte ca la alex fusese estradiolul mic
, si mai tarziu crescuse. Poate am imbatranit. iti tin pumnii sa fie bine
ioanaam uitat sa te intreb...ce face finutza? a nascut? as suna si eu dar mi-e sa nu nimeresc prost.cred ca totusi o sun azi
ralu-
de bebe albastru
i believe in miracles...povestea noastra 
mada23 spune:
Asa e Ralu..
sunt convinsa ca paranoia ma va urmari, dar totul e s-o controlez. Nu a fost infectie, asa numitul "col incompetent" ca si manifestare, s-a deschis colul foarte putin si au cazut membranele fara sa se rupa, fara sangerari...acum iti dai seama ca ia toate masurile cerclaj, trat la greu... asa e, mintea este "cheia si lacatu" in toate. Pozici de la "chindie" vedem si noi?
Boo..
un gaci, gaci nu le faci si tu la oute poate cresc, tinem pumnii oricum, de la tine am invatat vizualizarea si sa stii ca a mers, aplica metoda ![]()
Lalely ma intrebai de tratament si acum si prima oara am luat flavin7, germeni de brocoli, mg-b-uri, acid folic, aspenter si trat homeopat iar sotului i-am dat spermotrent, napraznic, si flavin7 si amandoi multa relaxare, am facut sport impreuna, prima data mergeam la patinoar acum am jucat tenis de masa.Toate incununate de apropierea de DD.
La noi a functionat, nu stiu daca e o reteta, dar as incerca-o si a treia oara ![]()
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
lalely07 spune:
Mada dar ai dicutat cu dna dr homeopat si a fost ok sa iei toate aceste medicamente odata?
Vreau sa incerc si eu ..o sa merg astazi sa vad daca gasesc tot ce ai scris tu acolo..
Multumesc mult de ajutor..
Ai grija de tine si de bebe mic din burtica
mada23 spune:
Nu am discutat cu ea, homeopatele sunt in dreptul lor, nu au treaba cu restul, flavin si brocoli eu am comandat de pe net e o firma din ungaria cu distribuitori din romania, citeste mai intai despre ele si vezi daca se muleaza pe tine, eu iau si acum in sarcina, sunt multumita de el, chiar scapasem si de durerile crunte, aveam asa urme.
Madutz
sufletul meu
fireyes spune:
Mada, muuuuuuulte felicitari!!! Eu sunt sigura ca o sa fie totul f bine!!! Ma bucur nespus pt tine si iti doresc sa ai parte de multa liniste si o sarcina cat se poate de normala!
Lucisor
eu incerc de zor sa ma updatez cu evenimentele de pe forum, dar ma simt total depasita. deschid sa citesc un subiect si raman cu el asa toata ziua, fara sa apuc sa inaintez mare lucru. Am vazut ca printesa se smechereste din ce in ce
si cat de curand o sa te traga de maneca sa aiba si ea cu cine sa se joace:)
Ioana, la multi ani si aici, sa le ai tu pe toate care iti trebuie puse pt tine, deoparte!
Lilisor multi pupici!!!
Boo, ai cumva acum un protocol scurt? de obicei, la protocol scurt obtii mai putine ovocite decat la cel lung, dar scapi mai repede. Si daca te-au bagat pe protocol scurt, s-au gandit ca la fiv 2 ai avut un raspuns mai putin grozav ca la fiv 1 si au incercat o schimbare. Din pacate, timpul lasa niste urme.
Dar cu 3 ovo poti sa te alegi cu o mandrete de gemenasi.
Multa bafta!!!
Fetelor, e un an cica superfertil (se vede si pe aici
), asa ca sigur vine randul fiecareia!
P.S. A reusit Mada sa ma mobilizeze si am mai scos si eu capul din tufisuri:) nororc ca asta e un subiect drag mie si mai citesc, ca la altele sunt codasa rau![]()