Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 18
mada23 spune:
Flacaricaaaaaaa..
la tine ma gandeam, daca te-am scos din barlog sunt tare
, tu nu zici nimic? eu ma bucur oricum pentru toate lucrurile bune care sunt in viata ta
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
fireyes spune:
eeee, am vazut eu la multa vreme de la fapt, ca te mai intrebai tu de soarta mea ![]()
acum insa m-am nimerit si destul de temporizat la asa o veste mare, ca nu puteam sa ratez
aris26 spune:
mada!!!!!!!!!!! felicitari!!!!
acum tocmai imi shoptise o pasarica un zvon dar nu era nimic sigur asa ca m-am apucat sa caut pe la paciente optimiste(care nu stiu pe ce pagina a picat) si apoi am zis sa intru la endo si poftim....curg felicitarile pt tine.
sunt atat de fericita pentru tine nici nu iti pot spune. bravo puiule! Doamne ajuta sa ai o sarcina de vis si un pui superb si perfect sanatos!
acum de abia ma intorc sa caut mesajul tau initial ca nu am mai avut rabdare![]()

25 martie 2009
Boo spune:
Raluca noroc cu tine ca nu te-ai ramolit
M-am uitat acum pe rezultatele de la analizele de la primul FIV si intr-adevar estradiolul atunci era tot asa mic (chiar mai mic decat acum) si am comparat aceleasi zile. Na' .. sper sa fie ok, ca oricum nu stiu cum as putea sa controlez ceva de fapt.
rala spune:
Mada 

cuvintele sunt sarace si putine pentru asa o veste buna! Felicitari din tot sufletul. Iti tin pumnii sa ai o sarcina de vis si te rog sa ai incredere, dupa cate ai patimit sunt sigura ca nici n-o sa stii cand vor trece 40 de saptamani (sau 34... cate mai ai?).
Pentru ca ai scris aici imi permit sa le spun si restului fetelor: endo chiar poate fi invinsa! Si te rog sa vii sa impartim laurii capitolului de la paciente optimiste. Ma onoreaza!
13+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
mada23 spune:
Surioare dragi 
mersic mult pentru toate 
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
ralu_t spune:
deci tu vizualizeaza acolo ca lucrurile sunt in parametrii

ralu-
de bebe albastrui believe in miracles...povestea noastra
iubitika spune:
felicitari mada..eu sunt noua aici dar ma bucur pt tine!
fetelor daca FSH-ul este bun pt ziua 3, e posibil ca AMH-ul sa iasa prost, adica sa nu stau bine cu rezerva ovariana?
Ellyshor spune:
Ce vesel e topicul! Doamne ajuta la cat mai multe vesti bune!

Gagici am primit si eu Dipherline-ul. Trebuie sa-l fac din ziua 2-a, acum cand imi vine cm-ul dupa laparo.
Voi din ce zi l-ati facut? Si poate sa mi-l faca orice asistenta? Sau trebuie instruita inainte![]()
![]()
![]()
Poooop si ms pt raspunsuri, la homeopat merg dupa ce termin cu Diphereline-ul. Doamne ajuta!

Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubitika felicitari mada..eu sunt noua aici dar ma bucur pt tine! fetelor daca FSH-ul este bun pt ziua 3, e posibil ca AMH-ul sa iasa prost, adica sa nu stau bine cu rezerva ovariana? |
Din ce am citit FSH-ul nu e atat de relevant ca AMH-ul in privinta rezervei ovariene.
Cei mai multi medici iau in considerare AMH-ul, asta probabil pt ca FSH-ul mai poate da si informatii eronate vis-a-vis de rezerva.
Bafta!

Babyboom
...vino la mami...acum