Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 16
lalely07 spune:
Mada23..felicitari.Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebic sanatos.
Hera25, ti-am dat si un PM in care iti solicit mai multe detalii despre dr homeopat.
Tocmai ce mi-ati spus ca tinctura mea de marar..nu este una..bine macar ca stiu sa nu o mai iau.O sa incerc sa citesc sa vad ce suplimente recomandati voi pe linkurile de pe prima pagina.
Imi doresc atat de mult o sarcina..incat nu stiu ce anume trebuie sa fac ,ce naturiste sa mai iau.
Mada tu ai facut ceva special sa obtii o sarcina?
aditzaC spune:
MADAAAAAAAAAAA..........

...iti urez si aici : o sarcina usoara , un bebe sanatos si mumos si d-zeu sa iti ajute . Nu imi vine sa cred , sincer ! Bravooo , ce ma bucur !
ps la ce dr mergi ?![]()
fetelor aveti incredere ...minunile exista !
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
Boo spune:
MADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Iupiiiiiiiiiiiii Felicitari !!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !! mooooooooaaaaaaaa ce veste minunata !!!!
Ioana cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI !!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa iti vezi visul implinit cat mai repede. Iti tin pumnii stransi si de abia astept sa ne vedem si sa ne masuram in burti
Te imbratisez cu drag ! 

lilianaFi spune:
tuturor fetelor mai vechi si mai noi!!!
MADA
...felicitari iubita...sa ai parte de o sarcina usoara,fara nici o problema si cu belelus sanatos la termen...numai bine draga mea

ADITZA...si tu iubita esti graviduta...ce frumos...felicitari din tot sufletul si numai bine! 
Lucia,Boo,Ioana(..si la multi ani
),Fireyes,Magdita,Ralu...
...numai binne tuturor!!!
xdidi spune:
salutare fetelor
Madutzu drag felicitari si la termen, 

Am si eu o intrebare cu toate ca as sti raspunsul....poate sa-ti intarzie daca ai luata antibiotice???
va puuup si vb 

didi
adrianaady spune:
Mada fata draga si puternica ce veste frumoasa ne dai!
Sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie totul bine pina la final si sa ai cel mai frumos si mai sanatos copilas din lume, sa va bucurati de el 1000 de ani.
Deci minuni exista, trebuie doar sa avem rabdare si incredere In Cel de Sus 
Boo spune:
Am fost si eu azi la monitorizari si nu stau prea bine la capitolul foliculi.. Dar incerc sa fiu optimista si sa nu ma gandesc prea mult. Eu stiti ce fac, da ? 
ralu_t spune:
desi doar va citesc din umbra...si sa stiti ca nu-mi scapa nimic, si recuperez daca se intampla...nu m-am putut abtine:
Madaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 

ohhhhhh, ce bine, Doamne...sunt fara cuvinte! Sa ai parte de cea mai usoara sarcina si de un bebelus perfect
Iti tin pumnii

Ioana!!!
scuze de intarziere, am serbat ieri piticul printre piticii si ...sclavii lor, si am fost rupta, mai ceva ca dupa maraton si mi s-a sters creierasul complet! sa fii sanatoasa si cu foliculi multi si babani, de calitate si sa vina multasteptatul bebe! hai ca mada asteapta colege la odisee
Boo treaba aia cu "n-am prea multi foliculi" mie-mi suna cunoscuta...sau m-am ramolit? da nu, zau, la alex era aceeasi problema. Io cred ca e buna reteta, las ca apar ei acusica
Lucicule
ce activa e fata, bravo, eu, nici nu-mi mai propun, nu de alta dar raman frustrata cu siguranta. La mine ziua tre sa fie de 30 de ore, din care sa dorm minim 10
ce face pupa?
Liliana,nu ne dai nici o veste iubita? cum e cu ultimul FIV?
alexia, tu ce mai faci? mai respiri intre cele doua comori?
aditza felicitari pentru sarcina si 9 luni de vis!
bea, nici pe tine nu cred ca am apucat sa te felicit...bine ca macar o fac pana ajungi la jumatatea sarcinii
ma bucur ca esti bine si ca problemele nu mai par asa de mari.Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos
Panseluta si Hera, sarcini usoare fetelor, sa aveti puiuti sanatosi!
Mai, la asa productie...sa va mai zic ca mai vrem si noi unul?![]()
Sa vedem, eu speram sa ne apucam de luna asta, dar m-au dat peste cap cu indemnizatia...am zis sa vedem ce si cum inainte, sa ne facem niste socoteli, si...mda, ei bine, dupa ce s-a dus ovulatia am ajuns la concluzia ca facem bb oricum
, cu indemnizatie sau fara. Mersesem si la tutu, ovulam pe partea cu trompa buna...acu, nush daca sa ma risc pt luna viitoare, sa nu ma procopsesc cu o extrauterina. Cred ca totusi ma abtin pana dupa licenta, ne apucam de incercari din iulie. 
Tudorelul e bineeee, va multumeste pt urari, e un...superb iertati-mi modestia
- da eu sunt cea mai cioara dintre cioare,si fi-miu nah, cioara mea, mi se pare fabulos, ce sa fac?
. Acum a inceput sa repete tot, din zi in zi vb mai mult si mai corect, vine la mine si ma ia in brate si-mi zice "dagu' mama" adica "dragul lu' mama"
si evident ca ma rezolva pe ziua in curs...Azi mi-a facut o mare surpriza, asa, ca sa ma prind ca a facut 2 ani si e baiat mare, dupa luni de zile(poate chiar anul) de explicatii" ma tii de mana cand suntem pe strada" a venit singur si a zis "mama, mana, tada". deci creste si e vremea de no. 2, Doamne ajuta!
Va pup fetelor, sper sa vin cu vesti bune curand, va tin pumnii gravidutelor si aspirantelor, sa va fie bine si sa va vedeti visul cu ochisorii
edit: Crisis...tocmai pe tine te uitam....dupa ce ca ti-am mai si spus povestea prin jur
Felicitari! Sa fii mamaica mandra de 2 copii sanatosi. E o incantare ce ti se intampla!
ralu-
de bebe albastru
i believe in miracles...povestea noastra 

14+