Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellyshor spune:
Hera
Care e procedura cand mergi la dr homeopat?
Stiu ca iti face un profil si in functie de el iti prescrie medicatia necesara.
Ce ma intereseaza pe mine este in timp real cam cat dureaza de la programare pr-zisa si pana primesti tratamentul?
Apoi mai trebuie sa mergi al control sau ceva?
Intreb pt ca eu sunt din provincie si as vrea sa merg si eu la dr Vladutiu. Ma intereseaza cam cat timp trebuie sa aloc programarii si daca trebuie sa fac mai multe drumuri la Bucuresti.
Mersiiii frumos!
Babyboom
...vino la mami...acum

mada23 spune:
Ellyshor...
la mine nu a durat mult pana m-a programat, cateva zile, din cate imi aminetesc, parca am stat destul de vorba 45min-1h, sa-i specifici ca nu esti din bucuresti si ca ajungi greu, mie mi-a dat tratamentul pe trei luni si apoi sa ma duc la control nu a mai fost cazul. La momentul respectiv ma agitasem sa iau tratamentul din bucuresti de la nu stiu ce farmacie, te trimite ea, dar dupa ce am ajuns in galati am vazut ca pot lua de la orice farmacie ce au si remedii homeopeate. Ulterior asa am facut am dat comanda aici.
Herule..
mersic, la fel si tie 
Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Hera25 spune:
Ellyshor eu am sunat-o pe dr mi-a facut programare, probabil iti va face in aceiasi sapt. Am fost la dansa mi-a pus diverse intrebari, exact cum ai spus tu pt a-mi face un profil si apoi mi-a dat tratamentul, pe care il vei procura de la o farmacie din Pta Rosetti. Iti va explica ea exact pe unde e. Si apoi poti incepe tratamentul. Iti va da pt o luna si apoi veti vb la tel ce si cum. Eu urmatoarea luna parca am luat altceva ca nu mi-a mers chiar f bine cu primul trat. Dar toate trat puse cap la cap a rezultat si bb1 si bb2.![]()
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Ellyshor... la mine nu a durat mult pana m-a programat, cateva zile, din cate imi aminetesc, parca am stat destul de vorba 45min-1h, sa-i specifici ca nu esti din bucuresti si ca ajungi greu, mie mi-a dat tratamentul pe trei luni si apoi sa ma duc la control nu a mai fost cazul. La momentul respectiv ma agitasem sa iau tratamentul din bucuresti de la nu stiu ce farmacie, te trimite ea, dar dupa ce am ajuns in galati am vazut ca pot lua de la orice farmacie ce au si remedii homeopeate. Ulterior asa am facut am dat comanda aici.************************************************* Madutz sufletulmeu ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
Saru'mana scumpo! Am luat nr de telefon si voi suna sa-mi fac si eu o programare.
Multumesc!

Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Ellyshor eu am sunat-o pe dr mi-a facut programare, probabil iti va face in aceiasi sapt. Am fost la dansa mi-a pus diverse intrebari, exact cum ai spus tu pt a-mi face un profil si apoi mi-a dat tratamentul, pe care il vei procura de la o farmacie din Pta Rosetti. Iti va explica ea exact pe unde e. Si apoi poti incepe tratamentul. Iti va da pt o luna si apoi veti vb la tel ce si cum. Eu urmatoarea luna parca am luat altceva ca nu mi-a mers chiar f bine cu primul trat. Dar toate trat puse cap la cap a rezultat si bb1 si bb2. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 |
Doamne ajuta sa urmez si eu aceeasi reteta incununata de succes!
Multumesc frumos!

Babyboom
...vino la mami...acum

lucialu spune:
Madutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss!!!ce ma bucur!(aici pot striga
) FELICITARI! 

Doamne multumesc, multumesc! Sarcina usoara, la termen si sa fiti sanatosi!

uite cum vine soarele
![]()
se poate fetele, aveti incredere in DD ca se poate.
irina_d15 spune:
Mada si Hera, sar si eu cu o intrebare legata de homeopat, daca nu e cu suparare, ca ma intereseaza si pe mine: cand ziceti ca v-a pus intrebari sa va faca profilul asta a insemnat si rezultatele investigatiilor medicale? Si daca da, ce investigatii? Hormoni, diagnostic dat de medic, etc...As vrea si eu sa merg la dansa, dar, ca si Ellyshor, nu stau in Buc si mi-ar prinde tare bine mai multe informatii ca sa merg pregatita si sa nu pierd prea mult timp pe acolo.
Si inca ceva, aveti idee cat dureaza o programare la Tutunaru? Eu sunt multumita de medicul meu si nu vreau sa-l schimb, dar sotul ma bate la cap sa merg macar o data si la T., ca a citit el multe despre el.
Multumesc in avans pt raspunsuri!
O saptamana grozava tuturor!
irina_d15 spune:
acum am citit din urma. Mada, e grozav,e super! Iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate!
tinuta78 spune:
Inca odata se adevereste ca perseverenta si increderea in Dumnezeu da roade. Felicitari Mada! Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti bblul sanatos in brate.

mada23 spune:
Lushic..
mersic si pt telefon 

Irina..
tot ce intreaba homeopata tine de firea ta si de gusturile tale, ai sa ramai putin surprinsa de intrebari, eu am plecat uimita de intrebarile puse, abia apoi am citit cate ceva despre principiile homeopatiei si care e scopul, unde actioneaza.nu trebuie sa-i prezinti vre-o alta analiza, doar sa spui daca te intreaba ce ai incercat.
Cat despre tutunaru, eu sunt pacienata lui,e controversat ca si medic, depinde cum il simti, are o linie si o urmeaza, nu e foarte vorbaret, sunt multe de spus. Tre sa ai motive serioase sa incerci cu el, daca intrebi raspunde, daca nu, nu spune nimic.Nu e chiar medicul ideal dar a rezolvat multe probleme pe care altii nu le dau sanse, acum stii fiecare cum simte. Daca nu as fi avut probleme serioase si daca as fi fost din bucuresti as fi ales alt medic mai comunicativ.
In legatura cu programarea eu ii dau mesaj cu cateva zile inainte sa merg daca e la cabinet in ziua de, ca sunt pacienta lui din orasul cutare.Se tine cont de ordinea venirii.E un subiect pe tema asta si ai numar acolo.E de preferat sa ajungi in jur de 12.30-13 la cabinet sa fii printre primele sa ai timp sa te intorci acasa.Inainte avea si un nr de programari , acum nu mai stiu,dar eu merg pe varianta asta.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota