Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

La multi ani bebe Tudor, puiut de mami Ralu_t!

Eu ma pregatesc de-un FIV pe natural si sper sa am mai mult noroc asa. Pe 24 am prima eco si pina atunci iau doar naturiste: suc de aloe vera, Maca si Branca Ursului.
Mi-am repetat si analizele in z3 si sunt cam asa:
FSH = 13 val. de ref. faza foliculara 3.5 - 12.5
Estradiol = 165 val. de ref. faza foliculara 12.5 - 165.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AditzaC felicitari si o sarcina usoara i-ti doresc! Acum am citit din urma si m-am bucurat mult pentru tine!
Boo multa bafta la acest FIV, sa fie cel norocos!
Lucialu, Mada23, Magdita mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Beatrice e vb de dr Vladutu, mi-a fost recomandata de dr. Tutunaru.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

A, da, o stiu, din auzite, dar nu am fost niciodata la ea. De retinut....

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Unde poate fi gasita acesta Dr Vladutzu?
Si eu sunt interesata de un tratament homeopat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana!!!La Multi, multi Ani Fericiti!Sa fii binecuvantata de DD cu tot ce iti doreste inimioara, sa fii sanatoasa si corse, iubita!!!
pS:cum am nimerit-o, feteloooooooor m-am facut de pomina, am sunat-o acum o luna pe Ioana sa o gratulez, bine ca nu am scris pe forumsi am fost singura sarita peste gard
Va tinem si noi pumnii de aici, tie si lui Boo. Am vazut-o si pe Fire, ne pregatesti ceva iubita?Te-am vazut logata pe DC dar nu am mai intrat pe la FIV
Pupici tuturor!speciali burticii sensibiloase de Crisis(si pe mine sarea chimesa cand eram gravi, se anunta vremuri "bune" pt cei din jurul tau) si pe Maduta mea scumpa si flavinoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ioana ms mult , doamne ajuta sa vii cu doua liniutze de la fiv

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Desi imi propusesem sa scriu tocmai joi nu am mai rezistat cu atatea fete de felicitat si sa incep cu minunile
Aditza.... noua luni minunate , sarcina usoara si la final sa strangi bebe sanatos in brate
Tudorel.. la multi ani sa ne traiesti, sa fii sanatos, sa o bucuri pe mami
Ioaniculeeeeeeeeeeeee...
la multi aniiiiiiiii sa fii sanatoasa, si DD sa te binecuvanteze cu tot ce ai nevoie, sa fiti fericiti iubita mea si sa ai parte de tot ce e frumos iar acesta sa fie FIV-ul ce anunta un nou inceput
Multe pentru tine si pt finutza ta sa aibe o nastere usoara si sa treaca peste toate necazurile.
Boobulina... hai cu vizualizarea haideti fetelor ca e un capitol binecuvantat, DD sa fie cu voi
Crisis.. la multi ani si tie cu intarziere cei drept, sa fii sanatoasa si sa cresti puiutzii cu dragoste , m-am topit la pozici, esti inconjurata numai de minuni sa va traiasca
Lalely... intrebai de regim, nu scrie nicaieri clar ca ajuta, dar oricand prinde bine o curatate a organismului, si trebuie s-o iei treptat cu renuntatul, pana iti stabilesti un regim de viata pana la urma, fara mult controversatele E-uri, suplimente ai grija sa iei ajuta mult, pe prima pagina sunt multe link-uri cu info utile. Cu siguranta ca ai sa fii graviduta, sa nu incetezi sa crezi asta oricat de greu pare a fi drumul .aaaa acum am vazut tinctura de marar nu e buna pt noi, este estrogenica, si tot ce incepe cu "e" trebuie sa avem grija
Iubitika.. si tie
Panseluta, Beea.. burticile
Lucicule.... fetele dragi mai trimite si tu cate o pozica sa vad fata mumoasa cum o crescut. Si ca sa-mi merit numele de "flavinoasa" am sa spun ca iar m-a ajutat DD sa am o minune in burtica dupa un tratament cu nelipsitele rugaciuni,Flavin7, homeopate (dr Valdutziu) si germeni de brocoli, DD ne-a binecuvantat.
Teste am pozitive de la 3s dar erau atat de palide incat mi-a fost teama sa nu ma pacalesc, apoi a urmat beta la 3,5 si iar o beta la 4s, o eco la 4,3s este in uteras la caldurica, speram joi sa auzim si inimioara.
Emotii cu carul dar cu DD inainte, speram sa fie bine pana la capat data asta.

multe pt toate

Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Madaaa

Felicitari scumpooooo! Doamneee ce ma bucur!!! Sa te ajute bunul Dumnezeu in continuare, si sa te insoteasca pe durata celor 9 luni sa fie totul ff bine. Sarcina usoara si un pui sanatos, frumos si norocos!!!! Yuuuiiii ce fericire! Pot doar sa-mi imaginez ce e in sufletul tau!!!
Doamne ajuta! Doamne ajuta! Doamne ajuta!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Elyshor.. mersic, Doamne ajuta la toate, sa ne tinem bebicii in brate

Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mada mii de felicitari si sa te ajute Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa fie cu un final fericit si un bebe sanatos si niste parinti super fericiti.

Lalely iti dau nr de tel al dr Vladutu sau Vladutziu nu mai stiu sigur cum o chiama 0721205050. Vb cu ea la tel stabiliti o consultatie si iti va spune ea adresa cabinetului. Succes.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput