Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 13
vulpitza25 spune:
buna seara tuturor. am si eu o intrebare pt voi. diagnosticata cu endometrioza, incep tratamentul cu diphereline maine. intre timp am inceput si urmez si un tratament homeopat, si pt aceasta endometrioza dealtfel. va rog, daca a mai facut cineva si diphereline si tratamen homeopat in acelasi timp, ati verificat cu medicul ginecolog daca se pot face impreuna?are vreun efect negativ tratamentul homeopat asupra tratamentului cu diphereline? eu sunt pacienta drului Tutunaru, sunt din Constanta si nu-mi raspunde la telefon sa-l pot intreba. mi-ati fi de mare folos sa-mi raspundeti daca s-a confruntat cineva cu asa ceva.nu stiu cum sa procedez. va multumesc din suflet si va urez o seara buna
beatrice75 spune:
Din cate stiu, Tutunaru este adeptul acupuncturii. Iar homeopatia si acupunctura merg mana in mana. Dar mie mi s-a intamplat urmatorul lucru cu tiroida, o alta problema, pe langa endo. Tratamentul homeopat anihila medicamentelor prescrise de catre medicul endocrinolog, asa ca ai grija! Eu zic sa-i dai sms lui Tutunaru, la sms-uri raspunde.
13+
Mami de baiat
lucialu spune:
Alina dc nu asociezi durerea cu fo raceala intervenita in acea perioada, poa sa fie ovulatie/chisturi care vin si trec ca-s mici.
Vulpita depinde de ce fel de homeopatie si de homeopat.Eu am facut tratament asa: pe baza diagnosticului primit+ simptomele bolii+simptomele dipherelynului, adica se mere mult pe ce simte pacientul, suferinte. In princip mere homeopatia cu alopatul. Nu se bruiaza reciproc.
Va pup iubitele!
Bun venit fetelor noi!
Ellyshor spune:
Hey
Am facut si eu pasul cel mare....laparoscopia![]()
Intr-adevar, s-a confirmat diagnosticul de endometrioza....am avut 2 chistulete mici, cate unul pe fiecare ovar....iar trompa dreapta, din pacate nu e permeabila
Asta este...ma cam asteptam la asta.
Ideea este urmatoare: dr mi-a zis sa iau 3 luni Diane 35...si mai incolo poate imi da si Diphereline.
Eu insa as vrea sa sar pese ACO...nu le-am suportat niciodata....si as vrea sa incep direct cu inductorul de menopauza.
Voi ce ziceti?
Pupicei dulci si sa auzim de bine!
Babyboom
...vino la mami...acum

Hera25 spune:
Vulpita am facut si eu trat cu Diphereline. L-am intrebat pe dr Tutunaru dc pot sa incep si cu homeopatia. Si mi-a zis ca nu are rost in timpul trat cu Diphe pt ca ma dereglez si mai rau si mai bine incep dupa ce termin injectiile.
Asa ca zis si facut, am terminat injectiile si cam cu o luna inainte sa-mi vina primul CM dupa injectii am fost la dr homeopat. Am luat remediile cam 2 luni jumate parca. Mi-a venit primul CM si apoi am ramas insarcinata. Intradevar e un drum lung dar sigur.Si a 2 a oara tot cu homeopatia am reusit sa raman insarcinata, dupa 3 luni de tratament.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
vulpitza25 spune:
va multumesc mult pentru raspunsurile voastre. o zi frumoasa va urez.
multa sanatate si sa vi se implineasca tuturor cat de repede marea dorinta ce ne uneste pe toate.
beatrice75 spune:
Hera, sa ne zici si noua numele dr tau homeopat, ca si aici este o aventura pana gasesti pe cineva pe sufletul tau.
Elyshor, nu am mai auzit sa se dea Diane 35 dupa laparoscopie, dar nu e dupa ce zicem noi pe un forum, mai cere si o alta parere avizata.
13+
Mami de baiat
Hera25 spune:
Beatrice e vb de dr Vladutu, mi-a fost recomandata de dr. Tutunaru.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
lucialu spune:
LA MULTI ANI BB TUDOR DE RALU_T!!!
LMA BB ALBASTRU!!!![]()
sa fii sanatos si sa cresti maaaaare-maaaaaaaare!
ps: nu sunt eu un elefant de date, dar 15 e usor de tinut minte
, iar mai e luna lu Ralu de nascut bblaci albastri![]()