Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Bine v-am regasit, dragelor!
Aditza, e o veste minunata! Bucura-te de perioada asta! Pentru mine lunile de sarcina au fost cele mai frumoase. Am avut o stare de bine extraordinara, ceea ce iti doresc si tie!

Eu tocmai m-am intors din Buc, unde am refacut CA 125 si a iesit 88,5 (ultima valoare fiind 90,3). Am citit niste articole, si mi-a confirmat apoi si medicul, ca la femeile sanatoase, chiar si la cele cu endometrioza, CA125 din faza luteala (dupa ovulatie) este mai mare decat cel din faza foliculara (inainte de ovulatie). Raportul dintre ele este chiar mai mare de 1,5. Intr-un articol chiar am citit ca daca avem un CA125 din Z26 aproape dublu decat cel din Z12, este un semn destul de sigur de endo.

La mine valorile par sa fie tot pe acolo in ambele faze, asa ca medicul meu a tras concluzia ca e foarte posibil ca ele sa se datoreze unui proces inflamator. Drept pentru care am amanat operatia ca sa mai incercam o chestie. Un tratament cu antibiotic si antiinflamatoare. Sper ca pana vineri sa-mi transmita si rezultatul celorlalte analize pe care le-a cerut (secretie, papanicolau si nu mai stiu ce) si sa fac tratamentul asta. Dupa tratament, iarasi fac CA125 . Va fi deja al 6-lea in doua luni! Eco nu mi-a facut, ca eram in Z24 si cica nu e relevant acum. Data viitoare. Chisturile sunt oricum acolo, binemersi. Doamna doctor face mereu control inainte de eco, si imi spune dinainte ce si cum, sunt, nu sunt, care au scazut, care au crescut. Si a cam avut dreptate de fiecare data.

In concluzie, m-am intors asa cum am plecat. Adica neoperata. Am inteles ca intre timp blocul operator de la municipal s-a si inchis, asa ca, oricum nu ma opera prea curand.

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Spitalul Municipal intra in faliment!Orienteaza-te spre un altul!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Lalely, activeaza-ti PM-ul!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Eu aveam endometrioza si Pap si secretia ieseau de nota 10, un medic gineco, Radoi de la CMU, mi-a zis ca inventez eu durerile de ovare si ca am probleme cu capul!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Beatrice...mersi mult de atentionare..
Sunt mai novice pe aici..habar nu aveam ca trebuie sa activez serviciul de mesagerie privata

Mergi la inceput

Da, am auzit si eu ca au probleme astia de la municipal. Azi am citit in ziar ca le-au intrat banii in cont. Ce sa mai zici...
Oricum, doamna doctor isi cumpara singura ustensilele necesare, pana si ata pentru cusut si-o cumpara (bine, tot pacientele o platesc, de fapt). Asta este tara...
Am mai facut si eu pap care a iesit ok acum juma' de an. Acum astept sa vad rezultatele. Mai ales pe cele de la secretie. Poate nu m-am exprimat foarte bine in mesajul anterior, dar nu am scapat de suspiciunea de endo, indiferent de rezultate.

Mergi la inceput

Am auzit si eu ceva la radio de Spitalul Municipal.
Eu zic ca va primi totusi ceva banuti de la stat..nu se poate sa lase un spital asa mare pe dinafara.

Si eu m-am operat tot la Municipal..si pot spune ca m-au surprins in sensul bun..s-au purtat frumos cu mine..au avut grija de mine...

Si era foarte curat in saloanele unde am stat eu.

Sper sa nu inchida spitalul caci medicul meu este de acolo..bine il gasesc si la privat...

Mergi la inceput

Irina D15 ..te vei opera clasic?

Si eu m-am operat la Municipal si m-au operat clasic

Mergi la inceput

lalely, asa era vorba, sa ma operez clasic, dar s-a amanat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Beatrice, dar ce fel de dureri de ovare aveai tu? Ca si pe mine ma tot necajeste o durere in partea stanga in zona ovarului. Culmea este ca a aparut la vreo 2 luni dupa laparo...

Mergi la inceput