INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

havin nu stiu ce simptome ai tu inainte de ciclu dar in z10 dupa IA e devreme sa vina. mai ai putin rabdare.

16+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

havin - e prea devreme sa vina cm. Dupa ovulatie cm vine la 12-14 zile. Asa ca poate sunt dureri de nidare.

simonia - ai incredere ca se prinde, nu conteaza ce zice dr. Si nu inteleg ce dr e ala de zice ca el nu prea crede, atunci de ce puii mei ti-o mai face ?

camcris - intre 3-5 zile de abstinenta, dar nu mai mult !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sensibila multumesc frumos, tin sa va anunt ca nu am mai facut Ia deoarece sotul avea 8 zile de abstinenta si asa am pestat aseara, poate so prinde naturel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

havin ,camcris

sensibila e mortala baia cu pardoseala de sticla ...nu stiu daca as putea ,,face,, ceva acolo as muri de frica

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Noi azi am facut 2 luni si acum am venit de la vaccin.
Se fac 2 vaccine, cate 1 in fiecare picior !
Pentru cine e interesat, am intrebat daca sunt mai bune cele platite si mi-a zis ca sunt identice, sunt facute de aceeasi firma si nu merita sa dam banii pe ele.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ce simptome aveti dupa inseminare?
ieri am simtit toata ziua o tensiune in zona uterului, astazi am sangerat cateva picaturi de sange maroniu si sunt putin balonata.
asa e uneori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

SENSIBILA,ce program are dr Moisa la cabinet ca am sunat azi dupa amiaza si nu a raspuns nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

buna, multa bafta fetelor care au facut inseminare acum, tinem pumnii

am o intrebare pentru perioada de dupa IA: cit timp luati (daca luati) progesteron (duphaston)? intreb asta pt ca stiu ca la kaali se recomanda de luat 14 zile si se intrerupe doar daca in a 14 zi iese testul negativ; in ro nu am auzit sa dea medicii mai mult de 12 zile si cer sa intrerupi spunind ca daca e sarcina intreruperea nu face rau, reiei dupa testul pozitiv

si daca tot am ajuns la calculator :-), mai am o intrebare: in cit timp se elimina injectia de hCG din singe (ovitrellul) sa nu mai influenteze testarea?

toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ce simptome aveti dupa inseminare?
ieri am simtit toata ziua o tensiune in zona uterului, astazi am sangerat cateva picaturi de sange maroniu si sunt putin balonata.
asa e uneori?

am mai auzit de spotting . la mine nu a fost cazul dar ma avertizase dr ca se poate intampla.
balonata am fost la fiecare IA.

16+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

buna, multa bafta fetelor care au facut inseminare acum, tinem pumnii

am o intrebare pentru perioada de dupa IA: cit timp luati (daca luati) progesteron (duphaston)? intreb asta pt ca stiu ca la kaali se recomanda de luat 14 zile si se intrerupe doar daca in a 14 zi iese testul negativ; in ro nu am auzit sa dea medicii mai mult de 12 zile si cer sa intrerupi spunind ca daca e sarcina intreruperea nu face rau, reiei dupa testul pozitiv

si daca tot am ajuns la calculator :-), mai am o intrebare: in cit timp se elimina injectia de hCG din singe (ovitrellul) sa nu mai influenteze testarea?

toate fetele

mie dr mi-a zis sa i-au progesteron pana la test (14 zile de la IA). daca e negativ sa-l intrerup daca nu sa-l pun in continuare.
in 10 zile se elimina injectia HCG

16+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput