Buna dimineata!
O zi buna!
Camcris,iti tinem si tie pumnii pe luni 

Fetelor eu m-am chefuit ieri,pe la ora 23 umblam prin centru pe Eroilor,era plin de lume,super fain,e un fel de Champs Elyzee(Piolica am scris bine?,vai draga mi-e Franta asta,desi inca n-am fost,dar ma atrage ca un magnet;dar tot ajung eu pana la Versailles
)
Fetelor,care veniti prin Cluj,va invit la o bere(speram noi ca fara alcool,ca vom fi gravide atunci)aici pe "Champs Elyzee" al Clujului
si seara,numai sa ziceti
la toate
buna dimineata
cam cris ...suntem cu tine cristina eu sunt prima pe lista ...
fetelor am si eu o intrebare: sotul cate zile de abstinenta trebuie sa aibe atunci cand mergem ptr. recoltare gigei ptr. IA?
va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti

multumesc sensibila pentru incurajare
, am facut-o!
si dr. a spus ca nu prea crede, asa ca incep sa ma interesez pentru un fiv. ![]()
camcris- intre 2-5 zile. sunt valorile pe care le-am luat eu de pe buletinul de spermograma.acolo zice ca proba recoltata ptr analiza ,respectiv inseminare treb sa aiba intre 2-5 zile. deci 5 zile ar fi maximul.eu nu am lasat niciodata 5 zile,2-3 a fost ptr noi foarte ok pana acum.
Buna dimineata fetelor va invit la o
.Eu sunt a 10 zi de la inseminare si am niste dureri de burta....astept sa mi vina din clipa in clipa.asta e mergem mai departe astazi sun pt programare.Va doresc la toate reusita .sa nu aveti ''norocul'' meu
.