INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimi!

Am intrat sa vad ce mai faceti :)
Am vazut ceva actiune, am incercat sa citesc din urma sa vad ce mai e nou...

Viss si Piolica va tin pumnii! Sa fie cu noroc de data asta!

Sensibila e o scumpica bebeta! Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!

Eu ma "dopez" si astept startul pentru FIV...cred ca in iunie...sper :)

Va pup si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Hopa! vesti noi
Pio sa fie cu noroc! Mai ai grija de tine si saptamana asta pana la nidatie.
Elenus bafta la FIV , mai da-ne si noua detalii despre protocol daca ai timp , cum suporti tratamentul?
Viss, ceva simptome?
Eu luna asta nu sunt protagonista , raman in cor si va asigur fondul muzical , cred ca luni, daca am timp, ma mai iau o data in coarne cu secretara secretarei . Daaar poate am si eu o data in viata un noroc de-ala chior si va anunt c-am ramas natural , haha si mie imi vine sa rad de idee. Poate castig si la loto si-mi cumpar o insula pe care sa o populez.
Hai fetele, capul sus peptul inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Cristina draga, io cand aud de ramas gravida din prima luna de incercare , imi vine sa musc din masa. Mai nou am o vorba " sta bine cu ovarele" . Ieri seara la stiri am vazut o actritza care e gravida la 42 de ani, deci , iote! sta bine cu ovarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Multumesc Danubia!

Eu deocamdata iau Vit E, coenzima Q10, L-Arginina si DHEA cate 3 cp/zi din fiecare. Trebuie sa iau macar 2 luni toate astea. Ideal ar fi 3 luni, dar vedem. Incerc sa-mi tin dieta sub control, pentru ca de la DHEA iei in greutate(asa mi s-a spus). Eu deja am luat de la ultima inseminare vreo 6 Kg(tratament, stat in pat, nu tu miscare, un pic de cozonac ca am prins si Pastele). Dar...desi am inceput cu DHEA-ul asta de vreo 3 saptamani am dat jos 1,5 kg. Piept de pui, peste, fructe, iaurt fara grasime, legume chioare, fara paine... am mai furat cate o bucatica de cioco neagra, dar sa nu ma spuneti :))
In paralel iau si un tratament homeopat... graunte si tincturi. Sincer nu stiu cat se pupa intre ele, dar acum recunosc ca de data asta nu am avut inima sa zic stop la FIV si sa iau numai homeopatul si sa astept inca 4 luni ca poate se intampla natural... si le iau pe amandoua.
In rest, schema de tratament pentru FIV nu e asa diferita fata de cea de inseminare: Puregon, Menopur, Ovamit(la mine a dat rezultate f bune la rima inseminare) + Diphereline 1/2 fiola(asta e in plus fata de inseminare) ...asta ar fi pentru primele zile de stimulare, apoi, mai creste, mai scade, mai adauga ceva in plus...depinde cum evolueaza outzele.
Cam asta ar fi...
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

la mine, Danubia nimic.nici un simptom.ieri seara simteam ovarul stang de zici ca eram la ovulatie, nu stiu ce l-a apucat.in rest, nimic. avand in vedere ca in trecut mi-am "ghicit" cele 2 teste de sarcina + prin sensibilitatea marita a sanilor in ziua 8/9 dupa IA,acum sunt in ziua 8-a si..sunt absolut indiferenti.asta e, mergem mai departe.e o vorba: "mai e si maine o zi"..ptr mine, a devenit "mai si luna viitoare o sansa"..poate celelalte fete au mai mult succes. mi-e dor sa mai vad pe forum un rezultat pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata ...

danubiafrumos vis....a si ai grija cu masa ca o sa te doara dintisori
viss ..este numai z8 dupa deci sanse mai sunt ,chiar foarte mari dar imi place ca esti foarte optimista
restul fetelor si sa aveti un weekend placut

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am programata inseminarea duminica dimineata, si la eco de vineri din z.11 endometrul meu era de 5,7mm.
in conditii normale, endometrul meu creste pana la 9mm.
acum sunt stimilata cu clomifen.
credeti ca am ceva sanse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Bafta elenus26 si tie,mult noroc!
Danubia,cam asa ceva cu ovarele si eu de stiam ma apucam de facut "copchii" la cinspe ani
De ramas ramanem si noi gravide candva,faza e sa ne prinda copiii cat mai mult timp in viata si sa putem si sa-i ajutam si sa fim in putere;dar poate traim ca ciorile
Fetelor,dedicatie pentru voi:

http://www.youtube.com/watch?v=Aiwd4pAxis0

http://www.youtube.com/watch?v=k7l2qN_1bOE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

simonia - sigur ca ai sanse, am mai scris zilele astea ca o prietena de-a mea avea endometru de 7 mm la 1-2 saptamani dupa IA si totusi era gravida si a nascut o frumusete de baiat. Capul sus si cu incredere, cand vrea Dumnezeu se prinde orice ar fi !

piolica - sa fie cu ochisoriiiiiiiiii !

roxi25 - imi pare sincer rau dar data viitoare o sa se prinda sigur !

elenus26 - ms mult. Bafta la FIV !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetelor,azi am fost la dr.
foliculul stang 21
endometru bun a zis dr. maine injectie pregnil la ora 9
luni la ora 9 inseminare
sa-mi tineti pumnii, am sa intru sa va spun cum a fost

Mergi la inceput