INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

cristina, probleme grave nu prea am, ovarul stang nu produce foliculi buni decat sub stimulare, sotul ok, am facut si analizele de trombofilie si sunt ok

m-am hotarat sa fac FIV pt ca mi-am schimbat job-ul si voi incee munca in jur de 20 iunie, deci am timp sa merg la budapesta; dupa, nu cred ca mai pot pleca atata timp, sper sa nu mai fie nevoie

alinutahu, merg la Kaali budapesta la dr kovacs; a treia inseminare am facut-o tot aici; din cate mi-am dat seama, foliculii nu s-au spart, cel putin nu toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Roxi25,

iti urez mult succes,trebuie sa va iasa daca zici ca nu aveti probleme mari;din pacate aici nu e matematica unde 1+1=2,daca nu se sparg foliculii...;aici totul depinde de cum reactioneaza organismul,imi povestea cineva ca a ramas gravida cu primul copil din prima(scuze de expresie,prima data cand si-a dat jos barbatu-so prezervativul)si ca la al doilea au incercat aproape un an,deci si acelasi organism reactioneaza diferit.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

cristina .....sunt prin zona ....da ai dreptate cu organismul si sora mea primul copil a venit din prima iar acum de mai bine de un an incearca cu al doilea si NIMIC.....las macar ea are unul eu CIUCIU

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Si eu tot prin zona Cristina astept....

Mergi la inceput

Buna havin,
Da, e grea asteptarea dar si daca iese...
Alinuta,poate il faceti deodata,tu cu sora-ta;asa a patit o colega de birou ca sora-sa se tot chinuia de vreo 3 ani si apoi a ramas gravida colega mea dupa care si sora-sa;diferenta dintre copii e de 3 zile
Ce misto!

Mergi la inceput

Dar sa vezi ce se iubesc copiii!
Cand ii zici unuia ca merg la celalalt,in 2 timpi si trei miscari e sus din patut si in rest face mofturi(au 2 ani si 10 luni,super scumpi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetelor va multumesc! si chiar ca nu am facut niciun efort azi, cind mi-am culcat mindra, m-am culcat si eu. Sper sa se prinda de data asta, daca nu, mai incercam.

un weekend cit mai frumos!

Mergi la inceput

Bine ai facut piolica ca te-ai culcat putin,sa speram ca va fi bine;eu ajung la concluzia ca e cum vrea Doamne doamne;nici macar medicii nu mai pot controla
Weekend frumos si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Bine ai facut piolica ca te-ai culcat putin,sa speram ca va fi bine;eu ajung la concluzia ca e cum vrea Doamne doamne;nici macar medicii nu mai pot controla
Weekend frumos si voua

asta este foarte adevarat! pupicei! sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

PIOLICA iti doresc sa fie cu ochisori de data asta si sa i faci un fratior fetitei.si va doresc un week end placut.

Mergi la inceput