INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 15
roxi25 spune:
cristina, probleme grave nu prea am, ovarul stang nu produce foliculi buni decat sub stimulare, sotul ok, am facut si analizele de trombofilie si sunt ok
m-am hotarat sa fac FIV pt ca mi-am schimbat job-ul si voi incee munca in jur de 20 iunie, deci am timp sa merg la budapesta; dupa, nu cred ca mai pot pleca atata timp, sper sa nu mai fie nevoie
alinutahu, merg la Kaali budapesta la dr kovacs; a treia inseminare am facut-o tot aici; din cate mi-am dat seama, foliculii nu s-au spart, cel putin nu toti
cristina3343 spune:
Roxi25,
iti urez mult succes,trebuie sa va iasa daca zici ca nu aveti probleme mari;din pacate aici nu e matematica unde 1+1=2,daca nu se sparg foliculii...;aici totul depinde de cum reactioneaza organismul,imi povestea cineva ca a ramas gravida cu primul copil din prima(scuze de expresie,prima data cand si-a dat jos barbatu-so prezervativul)si ca la al doilea au incercat aproape un an,deci si acelasi organism reactioneaza diferit.
Te pup
alinutahu spune:
cristina .....sunt prin zona ....da ai dreptate cu organismul si sora mea primul copil a venit din prima iar acum de mai bine de un an incearca cu al doilea si NIMIC.....las macar ea are unul eu CIUCIU![]()
buburneak
cristina3343 spune:
Buna havin,
Da, e grea asteptarea dar si daca iese...
Alinuta,poate il faceti deodata,tu cu sora-ta;asa a patit o colega de birou ca sora-sa se tot chinuia de vreo 3 ani si apoi a ramas gravida colega mea dupa care si sora-sa;diferenta dintre copii e de 3 zile
Ce misto!
cristina3343 spune:
Dar sa vezi ce se iubesc copiii!
Cand ii zici unuia ca merg la celalalt,in 2 timpi si trei miscari e sus din patut si in rest face mofturi(au 2 ani si 10 luni,super scumpi)
piolica spune:
fetelor va multumesc! si chiar ca nu am facut niciun efort azi, cind mi-am culcat mindra, m-am culcat si eu. Sper sa se prinda de data asta, daca nu, mai incercam.
un weekend cit mai frumos!
cristina3343 spune:
Bine ai facut piolica ca te-ai culcat putin,sa speram ca va fi bine;eu ajung la concluzia ca e cum vrea Doamne doamne;nici macar medicii nu mai pot controla
Weekend frumos si voua 
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Bine ai facut piolica ca te-ai culcat putin,sa speram ca va fi bine;eu ajung la concluzia ca e cum vrea Doamne doamne;nici macar medicii nu mai pot controla Weekend frumos si voua ![]() |
asta este foarte adevarat! pupicei! sa ne auzim cu bine
havin spune:
PIOLICA iti doresc sa fie cu ochisori de data asta si sa i faci un fratior fetitei.
si va doresc un week end placut.