INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 14
roxi25 spune:
din pacate, cristina, si a treia inseminare a fost nereusita; voi face fiv la budapesta luna aceasta
multa bafta, fetelor!
anamira spune:
Buna fetelor.
Poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Luna aceasta vreau sa fac stimulare ovariana cu closti si am observat ca imediat dupa menstruatie au inceput sa ma doara sfarcurile putin. Nu stiu daca e ok pt. ca n-am mai patir-o pana acum si mi-e frica sa nu fie un semn de ceva. Voi ce ziceti?
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
cristina3343 spune:
Roxi25,
imi pare rau si eu ma voi duce la a-3-a IA prin iunie sau iulie,scuze daca nu-s indiscreta la tine care e problema,cred ca ai mai spus dar m-a lasat memoria,nu mai incerci cu IA,stiu fete de pe forum care au reusit si la a-5-a IA;si unde mergi in Ungaria?
Iti doresc mult succes!
sensibila spune:
camcris - stiu o tipa care la o saptaman dupa IA avea endometru 7 mm, si era insarcinata, asa ca daca bebe vrea sa vina se prinde de ce e acolo si nu mai da drumu. Ea a nascut un baiat minunat. Asa ca curaj, se poate.
Iar eu la primele 2 IA am avut endometru 15 mm si la prima nu s-a prins iar la a 2-a am pierdut sarcina. Sunt si astia factori care conteaza dar nu sunt determinanti
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

camcris spune:
sensibila multumesc de incurajeri, tu la ce spital ai facut IA si cat te-a costat si cu cine ai facut IA?
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris sensibila multumesc de incurajeri, tu la ce spital ai facut IA si cat te-a costat si cu cine ai facut IA? |
Eu am facut IAD la Giulesti cu Anca Moisa. E cam controversata in sensul ca cu unii se poarta urat, dar eu nu am ce sa ii reprosez nici o secunda. S-a purtat super frumos cu mine si ceea ce a facut ea a dat si rezultate. Adica s-au prins 2 din 3 IAD.
IA la giulesti este 250 lei sau asa ceva + spaga la dr cat vrei sa dai.
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

piolica spune:
am venit de la inseminare, vestea buna e ca doctorul meu a venit sa-mi faca inseminarea, va ziceam eu ca picam pe tura altcuiva, si cum i-am spus miercuri ca nu prea-mi place de doctorul ala, azi mi-a facut surpriza sa vina. Mi-a zis ca au doua cabinete pt inseminari si unul l-a luat el.
Sper sa fie bine de data asta!
alinutahu spune:
roxi...imi pare rau de nereusita dar fi increzatoare data viitoare va fi cu ochisori....unde mergi,la ce clinica in budapesta?
piolica sa dea DD sa ti se implineasc visul mult dorit ..iar acum laso mai moale cu munca si efortul fizic...
buburneak
cristina3343 spune:
Piolica iti tinem si noi pumnii,sa fie cu ochisori de data asta 
Danubia,viss,alinuta,havin si toate celelalte fete ce mai faceti?