INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
fetelor acum am ajuns si eu acasa
deci urmeaza asa:
endometru de 6
un folicul pe ocarul stang de 15
si sambata de dimineata la IA
si acum problema: sotul vine din delegatie duminica dupa amiaza

deeva73 spune:
sara buna fete dragi,
camcris
te rog nu fi nacajita, eu am patit o chestie si mai stupida luna asta respectiv am uitat sa iau tratamentul pentru stimulare ovariana si am ratat IA. Acuma mi-s in z27 si deja am primit telegrama de la rushi... mi-o inflorit primu' cos pe fata. Incearca sa ai pace in suflet, Dumnezau in marea Lui bunatate poate asa o randuit ... ca sa nu dai banii dijaba pe IA si sa nu prinda. Adevarul ii ca endometru este cam mic pentru o eventuala sarcina, pentru a se prinde bb el trebuie sa fie apropiat de 10 mm.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
camcris spune:
deeva73 dar eu sunt in Z11 si mi-a zis ca endometru este bun
i-mi pare rau ca ai ratat luna asta 
roxi25 spune:
camcris, e posibil sa nu se sparga foliculul si sa poti face luni dimineata inseminarea, mai fa sambata o ecografie, daca poti
luni ar fi ziua 15, depinde cat de repede creste foliculul, eu am facut o inseminare in ziua 15
alinutahu spune:
camcris ...nu vreau sa te dezamagesc dar si eu asa spun ca endometrul este cam micut ...la mine in z 11 am avut endometrul de 11...dar cine stie ...succes
buburneak
Zuzet spune:
Salutare fetelor,
Sunt o membra a "clubului OATS".Pana acum am activat doar in acest club dar m-am decis sa-mi extind orizonturile
.
Am fost pacienta Dr. Tutunaru si am decis de curand sa-l schimb. Avem sperante pentru o inseminare, dar acum trebuie sa gasesc persoana care s-o faca.
Va rog sa-mi spuneti daca vreuna dintre voi este pacienta Dr. Diana Cocei si daca imi puteti da mai multe relatii despre ea, chiar si nr. de tel.
Daca in vastele voastre cautari, ati gasit un medic cu care ati putut avea o discutie civilizata si care a "avut timp" sa se ocupe de voi, va rog sa-mi spuneti...sunt deschisa la orice "propunere"....sunt in cautari.
Multumesc pentru orice sfat/informatie/indrumare
P.S. Sunt din Bucuresti...
Arianna_M spune:
Zuzet.....
dupa parerea mea Tutunaru ramane cel mai profesionist ......eu m-am reantors la el si bine am facut......chiar dak nu sta la povesti isi face minunat treaba.....un exemplu dak faci inseminare cu el....pt el nu conteaza k a picat sambata sau duminica sau nu stiu in ce sarbatoare....eu alt medic nu am gasit care sa procedeze asa.
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor,sa aveti o zi buna!
Va ofer o 
Piolica,fetelor care incercati astazi va doresc sa fie cu ochisori de data asta!